推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-9-27 08:11 發表

係丫 3千幾蚊剩係抗生素 同打左支針 佢剩診金 都$450
有冇個醫生平d呀?
450? 專科差唔多架啦, 我都要480-500.
再平就要去社會衛生科.
佢第一次收你幾多?

引用:
原帖由 shadow769 於 2010-9-26 04:21 發表
re:你既朋友有衣原體,咁如果傳俾佢個個係佢之前個ex bf,咁佢應該係受ex感染後,好有可能又傳左俾佢而家既bf, 你叫你朋友帶埋佢bf去睇啦
如果唔係,永遠都清唔到,加上呢d病唔理會影響到第時生唔到仔的,雙方都有影響, 我 ...
佢男朋友睇皮膚及性病科
佢睇婦科我諗都ok掛??
睇性病科好d?
個醫生同佢照超聲波係睇d衣原體有冇感染到子宮
btw 係咪真係會清架? 佢仲好擔心....
有冇過來人可以俾d意見??

我覺得你朋友跟埋佢bf一齊去睇性病科好d, check 淋及衣源呢d係check 小便 / 分秘物架嗎, (個時我睇專科佢話最準確就係check 小便入面既dna) 我真係冇聽過人話係用超聲波去check,

呢d係清到,不過衣源好似手尾又耐dd 俾淋麻煩少少囉, 都係聽之前既ching講!

TTTT1兄,

我想請教師兄小小野,事源小弟個Situation同師兄差不多,平日有去Dup骨推油,最多都係打JJ. 從未有性生活,包括口交,性交及肛交,就算打JJ都唔會除骨女條褲. 但係Early September, 我發現Groin位有幾粒突出肉牙,係表皮,細細粒,而家好驚下。想See Dr. Ho, wanna to ask Mr. TTTT1 following questions:

1)  Dr. Ho有不請你做埋其他Tests, eg. Aids?
2)  Dr. Ho係立即做冷凍定要預約?
3)  大約Consultation Fee + Laboratory Tests + Therapy 要How much?

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-27 11:52 發表
TTTT1兄,

我想請教師兄小小野,事源小弟個Situation同師兄差不多,平日有去Dup骨推油,最多都係打JJ. 從未有性生活,包括口交,性交及肛交,就算打JJ都唔會除骨女條褲. 但係Early September, 我發現如3位有幾粒突出肉 ...
你果幾粒肉芽有冇黏埋,一齊生先?如果無,好可能係正常組織ja,不過去check 隱陣d
醫生無建議我check其他std,
立即做冷凍的,好簡單,噴幾下,痛一陣
第一次做埋冷凍,診金$1300 度啦.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-9-27 19:01 發表

你果幾粒肉芽有冇黏埋,一齊生先?如果無,好可能係正常組織ja,不過去check 隱陣d
醫生無建議我check其他std,
立即做冷凍的,好簡單,噴幾下,痛一陣
第一次做埋冷凍,診金$1300 度啦.
師兄你係邊一度做?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-27 19:20 發表

師兄你係邊一度做?
dr ho~~~~~~

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-9-27 19:49 發表

dr ho~~~~~~
都好實惠.

回TTTT1兄,有三粒係連埋一齊。想問下你係北上dup定係HK dup 骨惹到?

中皰啲師兄比啲意見

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-24 23:19 發表

我無再搵果個人, 不過佢完全唔知自已有事, 我睇啲資料都係話越嚟壞少同埋輕, 醫生都講唔到啲咩, 都係果句, 好靠自已, 希望中皰啲師兄比啲意見
今次真係心理同生理都有啲打擊, 1年啦, 真係唔知仲要等幾耐

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-27 11:52 發表
TTTT1兄,

我想請教師兄小小野,事源小弟個Situation同師兄差不多,平日有去Dup骨推油,最多都係打JJ. 從未有性生活,包括口交,性交及肛交,就算打JJ都唔會除骨女條褲. 但係Early September, 我發現Groin位有幾粒突出肉 ...
唔係嗎,, 而家d菌真係咁得人驚???

Candycandy,我只係講自己嘅situation姐,我都未肯定所以要見Dr Ho, 不過一定唔係毛狼炎,因為係表皮生。

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-28 00:11 發表
Candycandy,我只係講自己嘅situation姐,我都未肯定所以要見Dr Ho, 不過一定唔係毛狼炎,因為係表皮生。
師兄, 去醫生到睇下先啦, 不過正常你該係普通皮膚病

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-28 00:11 發表
睇左先, 咪鬼自己估估下. 得個驚字.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-27 09:47 發表

450? 專科差唔多架啦, 我都要480-500.
再平就要去社會衛生科.
佢第一次收你幾多?
第一次就打左一支淋病針, 4粒唔知咩衣原特效藥
之後兩個星期既 klacid 500mg & 胃藥
total = $1480

>3< 真係財散人安樂~

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-9-28 00:29 發表

第一次就打左一支淋病針, 4粒唔知咩衣原特效藥
之後兩個星期既 klacid 500mg & 胃藥
total = $1480

>3< 真係財散人安樂~
我D花都使左我五六千銀了. 我都想轉睇政府覆診.
不過上常仔一轉都六七百蚊人仔 (700/0.865=HKD809), or 過澳門 (約千六蚊)
仲貴過睇一次醫生.

引用:
TTTT1兄,

我想請教師兄小小野,事源小弟個Situation同師兄差不多,平日有去Dup骨推油,最多都係打JJ. 從未有性生活,包括口交,性交及肛交,就算打JJ都唔會除骨女條褲. 但係Early September, 我發現Groin位有幾粒突出肉 ...
即做架. 整埋加埋藥都係千四蚊唔駛. 佢都有檢查. 佢話淨AIDS,梅毒皰疹就八百幾囉.

引用:
原帖由 hihohihohihohi 於 2010-9-28 00:56 發表

即做架. 整埋加埋藥都係千四蚊唔駛. 佢都有檢查. 佢話淨AIDS,梅毒皰疹就八百幾囉.
去機構做啦, 免費的. 係無做皰, 但包A, 梅, 淋, 非淋.

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-27 23:00 發表
回TTTT1兄,有三粒係連埋一齊。想問下你係北上dup定係HK dup 骨惹到?
hk,如果係花初出時,係長尖型既,慢慢幾粒小點,再聚埋一齊變一粒
快d睇醫生check下先,好多時即日朝早到book到咖啦,等你番黎報告

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-28 00:47 發表

不過上常仔一轉都六七百蚊人仔 (700/0.865=HKD809), or 過澳門 (約千六蚊)
仲貴過睇一次醫生.
bebe兄,睇左幾多次,依家平均幾耐先去覆診?

謝師兄
睇咗 Dr Ho.,Dr Ho話似skin tag喎,不過我都要求做HPV DNA Test.用綿花棒掃粒粒位,話下個禮拜有result。
師兄仲有冇去覆診?

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-28 19:24 發表
謝師兄
睇咗 Dr Ho.,Dr Ho話似skin tag喎,不過我都要求做HPV DNA Test.用綿花棒掃粒粒位,話下個禮拜有result。
師兄仲有冇去覆診?
依家打算1,2個月去覆一次,長期觀察

你patpat個位仲有冇出呀?你個situation真係好少有,我問Dr Ho性病疣可唔可以無性行為/做愛嘅情況下出現,佢話基本上要有體液交換或接觸病灶先可以傳染,不過如果有濕疹情況出現過,有可能代表身體抵抗力弱,咁就係好極端的情況下會見過冇性行為下傳染。同埋我問佢HPV可以離體生存幾耐,佢話1-2hrs

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-28 19:59 發表
你patpat個位仲有冇出呀?你個situation真係好少有,我問Dr Ho性病疣可唔可以無性行為/做愛嘅情況下出現,佢話基本上要有體液交換或接觸病灶先可以傳染,不過如果有濕疹情況出現過,有可能代表身體抵抗力弱, ...
暫時無,dr反而話pat pat位唔係咁易返發,其實我自己都睇唔到,係有一次dr 幫我check時,發現,話疑似,幫我凍埋,可能之前沖涼時,摸完前面,摸後面掛,有時d野都唔知點解釋,人生無常,可能自己皮膚本身唔好啦,
生死有命,驚得幾多ar,好在仲叫有得醫,中個aids就真係邊度都唔洗去,所以師兄們,點玩都好,一定要用套,如果真係樣樣都驚,呢d地方就真係去都唔好去,依家都唔諗咁多,唔想俾呢d事,影響到生活

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-9-28 18:58 發表

bebe兄,睇左幾多次,依家平均幾耐先去覆診?
應該6-7次.
6月頭凍, 過左一個星期後比佢再睇, 凍剩一粒, 佢話太細粒, 搽藥水好D.
跟住每兩星期比佢睇一次直至八月尾. 我諗住十月尾十一月頭先去再睇.
因為無翻發到, 加上睇一次成500蚊, 我唔係太afford到.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-28 00:47 發表

仲貴過睇一次醫生.
我而家尿咀有液體果度又仲未醫好,
仲要驚無啦啦有疣或者AIDS=3=

請問有冇師兄試過中左淋或非淋既時候覺得肛門果度
一大完便就好唔舒服, 好似去唔清咁架?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。