推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-28 21:22 發表 應該6-7次.6月頭凍, 過左一個星期後比佢再睇, 凍剩一粒, 佢話太細粒, 搽藥水好D.跟住每兩星期比佢睇一次直至八月尾. 我諗住十月尾十一月頭先去再睇.因為無翻發到, 加上睇一次成500蚊, 我唔係太afford到.
睇細粒做吾凍冷凍?最多米凍多幾野,深入些…

要次次上去搽藥水?米次次比佢賺?

米講吾通,為了賺錢?轉轉醫生好!凍完再搽藥就聽過!

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-29 12:51 發表

而家乜都未有, 就唔想嘥錢住了.

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-29 12:51 發表

或者我講清楚小小啦. 咁第一次做完冷凍之後都差唔多甩晒, 係系帶下面仲有一粒仔,
佢話太細粒唔好凍啦, 搽藥水啦, 搽左之後就好快都甩埋. 打後每兩個星期都係上去睇
下個傷口埋左未, 同再搽下藥水以防又發出來. 最後而家都埋晒口, 就話個零月之後再覆診.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-29 18:10 發表

或者我講清楚小小啦. 咁第一次做完冷凍之後都差唔多甩晒, 係系帶下面仲有一粒仔,
佢話太細粒唔好凍啦, 搽藥水啦, 搽左之後就好快都甩埋. 打後每兩個星期都係上去睇
下個傷口埋左未, 同再搽下藥水以防又發出來 ...
bebe 兄,下次再覆診時,問下醫生,如果好番晒,有咩因數先會再發呢,除左再感染,thx

TTTT1兄,好欣賞你個種既來之則安之既處世態度,夠積極!
By the way,冷凍後要如何處理傷口?Dr Ho 建議我做冷凍去整甩啲粒粒.

有無人有賓周莖位外皮生花, 係咪要凍到好深先清到. 我上星期做o個個位今日甩晒d蕉. 但個芽仲係度啊. 唉, 又要再捱痛了.

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-29 19:39 發表
By the way,冷凍後要如何處理傷口?Dr Ho 建議我做冷凍去整甩啲粒粒.
開頭都好驚咖,不過了解多左之後,明白到hpv係咩一回事,又唔係咁驚,只要唔好變cancer,
又唔死得人既,日日驚中呢樣,驚中果樣,做人咪仲辛苦,唔通成世唔做咩?
冷凍完早晚洗傷口就得,2week就會好

引用:
原帖由 hihohihohihohi 於 2010-9-29 20:46 發表
有無人有賓周莖位外皮生花, 係咪要凍到好深先清到. 我上星期做o個個位今日甩晒d蕉. 但個芽仲係度啊. 唉, 又要再捱痛了.
hiho兄,我諗可能係遲左醫,生得耐,一次凍唔死,不過正烯凍完一次,過2week,去再凍多次,穩陣d

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-9-29 18:40 發表

bebe 兄,下次再覆診時,問下醫生,如果好番晒,有咩因數先會再發呢,除左再感染,thx
佢話抵抗力弱既時候.

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-29 19:39 發表
Dr話果D係乜來?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-29 21:58 發表

佢話抵抗力弱既時候.h:" />
我指係好番幾年之後, 應該唔會咁易返發,除左特定因數
dr ho話好番幾年,除非身體好差,病成個月都唔好,就會有機返發

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-9-29 22:35 發表

我指係好番幾年之後, 應該唔會咁易返發,除左特定因數
dr ho話好番幾年,除非身體好差,病成個月都唔好,就會有機返發
我幫你問下佢先下次.

你幾時做冷凍?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-29 22:52 發表

我幫你問下佢先下次.

你幾時做冷凍?
對上一次差唔多2個月

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-9-29 22:55 發表

對上一次差唔多2個月
我都四個月了. 啱啱沖涼發覺春袋有粒有油脂粒, 有白色野擠到出來, 花唔會有野擠到出來卦.
花又會唔會生係春袋架?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-29 23:00 發表

我都四個月了. 啱啱沖涼發覺春袋有粒有油脂粒, 有白色野擠到出來, 花唔會有野擠到出來卦.
花又會唔會生係春袋架?
會,不過通常番發,都係原先果個位附近,可能真係油脂粒呢,如果擠完過一排又出番,就可能係花

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-29 23:00 發表 我都四個月了. 啱啱沖涼發覺春袋有粒有油脂粒, 有白色野擠到出來, 花唔會有野擠到出來卦. 花又會唔會生係春袋架?
醫生話花吾會系春袋,佢話無勿機會生,佢直接彈反去座回醫生座位同我講吾q同檢春,叫我你自己搵,搵到單聲比佢知喎!佢都費鬼事理我

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-29 23:55 發表
醫生話花吾會系春袋,佢話無勿機會生,佢直接彈反去座回醫生座位同我講吾q同檢春,叫我你自己搵,搵到單聲比佢知喎!佢都費鬼事理我
咁很串? 咁都好D, 唔該晒師兄又過D料比我.

我想問下如果比醫生(男醫生)檢查時扯旗, 係唔係好樣衰?

回復 11556# 的帖子

Dr Ho 話似skin tag, 不過好多同會黏住生. 少見喎

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-30 00:18 發表
Dr Ho 話似skin tag, 不過好多同會黏住生. 少見喎
整走佢啦, 唔好嚇親自己女朋友/老婆.

各位朋友 我45日 驗aids 暫時沒事啦 ~ 嗯嗯 我會繼續努力。
至於之前尿咀有液體果度 而家都仲有, 驗完尿我都係冇淋病衣原
但我而家估計係支原, 因為真係尿急急同有液體擠到出黎

最後剩番疣我係驚會有lu~ 希望沒有啦  暫時都仲未有
我想問 dr.ho 睇支原得唔得?  佢剩診金幾錢?

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-9-30 00:56 發表
各位朋友 我45日 驗aids 暫時沒事啦 ~ 嗯嗯 我會繼續努力。
至於之前尿咀有液體果度 而家都仲有, 驗完尿我都係冇淋病衣原
但我而家估計係支原, 因為真係尿急急同有液體擠到出黎

最後剩番疣我係驚會有lu~ 希望沒 ...
STD應該個個性病科醫生都識睇既, 睇下Dr. Ho同你夾唔夾啦.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-30 10:33 發表

STD應該個個性病科醫生都識睇既, 睇下Dr. Ho同你夾唔夾啦.
STD即係??????

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-9-30 20:27 發表

STD即係??????
Sexual Transmitted Disease , 性病也.

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-29 23:55 發表
Man 兄, 如果疣同皰差唔多, 係袋袋生點解唔會?  通常呢啲病毒好易係膜到生

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-30 23:46 發表

Man 兄, 如果疣同皰差唔多, 係袋袋生點解唔會?  通常呢啲病毒好易係膜到生
我個Dr. 話花係唔會入血, 又話者袋唔夠溫暖潮濕?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。