推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

上次個醫生...以為我係基...我咩都冇做過...唉~唔知點解會有...
好彩我老婆信我

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-16 17:29 發表

咁你情況都唔係好嚴重ja,你係邊個位???我諗捱過頭2-3年會好d咖la
頭2-3年成日發???@@

引用:
原帖由 henryfd12 於 2010-12-16 17:52 發表
上次個醫生...以為我係基...我咩都冇做過...唉~唔知點解會有...
好彩我老婆信我
可能你去揼骨時, 有過條毛巾去抺過後面.
咁粒野大唔大粒啊? 用手可以摸到?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-16 18:36 發表

可能你去揼骨時, 有過條毛巾去抺過後面.
咁粒野大唔大粒啊? 用手可以摸到?
好似紅豆咁上下大...摸到架~~

點解肛門會難搞d?????

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-16 17:39 發表

阿何生都話過3個月到6個月叫80%好番, 6個月到1年就90%好番. 不過最緊要夠休息同個人樂觀D, 身體健康唔好話花, 感冒都少D, 我而家都日日去跑下步.
而家我都過左6個幾月了, 希望呢一年觀察可以快D過啦.
C兄試過冷凍後發炎未呀??我宜家自己查番佢比我d消炎藥膏,3m都唔查住了

引用:
原帖由 henryfd12 於 2010-12-16 18:48 發表
點解肛門會難搞d?????
因為濕,會易番發

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-16 19:22 發表

C兄試過冷凍後發炎未呀??我宜家自己查番佢比我d消炎藥膏,3m都唔查住了
我有試過, 但佢開左消炎藥我食後就無事了.
聽你地講話有隻藥叫3M, 我自己就未用過了.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-16 17:39 發表

阿何生都話過3個月到6個月叫80%好番, 6個月到1年就90%好番. 不過最緊要夠休息同個人樂觀D, 身體健康唔好話花, 感冒都少D, 我而家都日日去跑下步.
而家我都過左6個幾月了, 希望呢一年觀察可以快D過啦.
係咪椰菜花?
我o係油麻地查過幾次葯甩左應該都成年....
無返發係咪無事架啦....?

最近就上去打jj....俾兩個骨妹刮損左三角位.....
我聽過好似有性病係會"損"....我想問係邊隻....
都唔知係俾果兩條女刮損定又中招....

引用:
原帖由 hitjj 於 2010-12-16 21:28 發表

係咪椰菜花?
我o係油麻地查過幾次葯甩左應該都成年....
無返發係咪無事架啦....?

最近就上去打jj....俾兩個骨妹刮損左三角位.....
我聽過好似有性病係會"損"....我想問係邊隻....
都唔知係俾果兩條女刮損 ...
師兄, 你係我見過第一個係政府靠搽藥水醫番好既人.
一年, 可以叫做好番既.

如果你唔肯定, 你可以去社會衛生科比佢地睇一睇既.

引用:
原帖由 henryfd12 於 2010-12-16 17:53 發表

頭2-3年成日發???@@
頭個3個月最易番發,不過你咁耐無事,肛外易攪d,入面就煩,有冇覺得痕定點咖???

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-16 22:33 發表

頭個3個月最易番發,不過你咁耐無事,肛外易攪d,入面就煩,有冇覺得痕定點咖???
通常花生係肛門同尿道口係最難搞, 可能太濕.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-16 22:36 發表

通常花生係肛門同尿道口係最難搞, 可能太濕.
不過老實講人生咁多病,驚得邊樣,自己做好自己,其他聽天由命啦

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-16 22:41 發表

不過老實講人生咁多病,驚得邊樣,自己做好自己,其他聽天由命啦
樂觀D啦

唉~~究竟睇邊個醫生好~~

引用:
原帖由 henryfd12 於 2010-12-16 23:17 發表
唉~~究竟睇邊個醫生好~~
皮膚及性病科醫生.

睇番之前果D留言啦, 或者留意下ROADSHOW.

節錄以前既大師兄. 我覺得新來既師弟無理由搵唔到資料既.

"以下既說話是就我自己的case來講,不要自己對號入座
我有玩、俾錢既有溝也有,今日有呢個病是自己攞來的
上網搵囡囡咁難都識,冇理由搵醫生就唔識
所以就我自己來講,即使我搵唔到醫生....我會慢慢搵
仲有...就算xxxx或其他大哥唔幫我,我覺得冇問題
因為人地冇義務......
大家有事就呼天搶地........冇事冇幹就唔會再入來.....有時我覺得這樣頗令人灰心
有講錯請見諒"

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-12-15 11:36 PM 發表

無錯, 正常中招唔洗1個星期就見泡泡
疣病毒、包疹病毒是會潛伏在皮膚層,有的八個月後才發出黎。

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-16 03:27 PM 發表
頭先係網上同國內深圳D性病醫院醫生MSN, "咨詢在線", 佢地話冷凍治療醫花已經過時, 佢地用藥物針對疣體, 使其脫落.
大陸的廣告真係咪信,醫唔好不特止,唔知俾乜藥你食,食壞個肝、腎就喊都無謂!
疣是由病毒引起,而病毒處於細菌和「非細菌」之間的灰色地帶,以基因作為活動單位,
並非一句「用藥物針對」咁簡單。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-16 17:00 發表

大半年番發的原因係???呢排身體唔好???食煙飲酒???
C-hing 戎煙啦

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-12-17 12:36 發表

大陸的廣告真係咪信,醫唔好不特止,唔知俾乜藥你食,食壞個肝、腎就喊都無謂!
疣是由病毒引起,而病毒處於細菌和「非細菌」之間的灰色地帶,以基因作為活動單位,
並非一句「用藥物針對」咁簡單。
係公司無乜野做同佢CHIT-CHAT下啫.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 kksick 於 2010-12-17 14:13 發表

C-hing 戎煙啦
唔好食啦...戒煙基本上對自己好D.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-14 15:10 發表

stanley兄,係指大陸的醫療設備???
我諗應該一dd掛,另外想問下stanley兄,你攪得最耐係唔係都係尿道口,其他地方都係番發2-3次度ok???
都唔係, 其他都有, 就係之前講既個醫生用藥水, 所以到左好翻大約7-8個月後又翻發, 但冷凍好好多, 其他位都有翻發, 但係尿道就最煩, 攪了一年有多, 因為dr ho一開始都話難攪, 因為成日有水所以尿道位重要比肛門位難攪, laser & 冷凍都試過, 最後都係冷凍攪掂, 而家大半年啦希望keep住無事好翻哂啦!!
大陸既醫療真係唔敢想像, 夠膽既就試試啦, 重要醫時記得比利市唔係就好似下面既, 係真架, 你問翻d大陸朋友就知了 .
http://news.sohu.com/20100729/n273839826.shtml

伙記兄唔好又係見一見走啦, 你既意見真係好有用架等你回覆呀

各位ching, 我岩岩睇完dr.ho, 驗尿結果= 大腸桿菌, 又要食多兩個星期藥, 真係頂......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。