推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-15 20:35 發表
唉宜家先做完冷凍1個月無番發,係咪基本上9成9都會番發架 有冇c兄1次番發都無(我生係個莖身位)
3-6個月叫做穩定D.

引用:
原帖由 CCTBB 於 2010-12-15 22:23 發表
我看了好多舊post 不過搵唔到DR HO的地址
C HING可以pm 我嗎   我都想搵個好醫生check下
先多謝幫忙
師兄, 講個醫生資料會BAN架, 你繼續搵下啦, 一定有架.
再唔係留意下巴士電視有一個皮膚科醫生, 果個就係架啦.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-14 23:48 發表

同我同一個位wo,我就係包皮系帶隔離發炎,驗皰我唔知ar,我無check過,不過中皰,一2個星期就發,自己實知的
無錯, 正常中招唔洗1個星期就見泡泡

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-14 23:22 發表

會唔會係因為皰d病毒係入左血呢?因為驗血係驗到的,我前一版post左有關資料,睇下有冇用
師兄POST既我之前都睇過晒, 病毒會潛伏係神經

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-12-15 23:36 發表

無錯, 正常中招唔洗1個星期就見泡泡
樂觀D啊, 熊貓, 努力.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-15 23:13 發表

3-6個月叫做穩定D.
同埋我宜家個位好似紅紅地...掂一掂會少少痛,會唔會係發炎??但我11月21號已經甩哂d焦,宜家先黎紅紅地同痛,定關3m事??

我好似中左招呀..
唔知邊個e生好
可唔可以pm dr ho既資料比我呀plz~
我真係好膽心,,,,

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-16 00:08 發表

同埋我宜家個位好似紅紅地...掂一掂會少少痛,會唔會係發炎??但我11月21號已經甩哂d焦,宜家先黎紅紅地同痛,定關3m事??
似發炎, 但都係問下醫生好D.

引用:
原帖由 henryfd12 於 2010-12-16 00:36 發表
我好似中左招呀..
唔知邊個e生好
可唔可以pm dr ho既資料比我呀plz~
我真係好膽心,,,,
你覺得自己中左乜野東西啊.

頭先係網上同國內深圳D性病醫院醫生MSN, "咨詢在線", 佢地話冷凍治療醫花已經過時, 佢地用藥物針對疣體, 使其脫落.

BEBEBABA
WARTS呀....

引用:
原帖由 henryfd12 於 2010-12-16 16:32 發表
BEBEBABA
WARTS呀....
Yup, genital warts, and they told me that using medicines are very sufficient to cure the warts and would be peeled off very rapidly.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-16 16:41 發表

Yup, genital warts, and they told me that using medicines are very sufficient to cure the warts and would be peeled off very rapidly.
最大問題唔係唔甩,係番發,問下有冇咩好方法,我記得上邊d醫生話臨床經驗半年無事,叫好番,不過都有d 病人2年無事,身體好差又再出

另外我睇過一個台灣醫生web site話要食d加強免疫力既藥

我而家就返發左..
大半年啦~

我睇macau個個醫生個page都係咁講

我睇其他兄弟講~~話dr ho好~~所以都想去睇下佢

引用:
原帖由 henryfd12 於 2010-12-16 16:55 發表
我睇其他兄弟講~~話dr ho好~~所以都想去睇下佢
大半年番發的原因係???呢排身體唔好???食煙飲酒???

我有食煙~酒就冇咁制~~我都唔知呀~~唔夠睏有冇關系?

引用:
原帖由 henryfd12 於 2010-12-16 17:16 發表
我有食煙~酒就冇咁制~~我都唔知呀~~唔夠睏有冇關系?
有,你之前有冇返發過???仲有唔好食煙,酒仲可飲少少,食煙會長期破壞身體,等過幾年穩定d再食啦

@@大半年前係第一次有~~跟住做左手術~~唉~究竟可唔可以唔再生架

引用:
原帖由 henryfd12 於 2010-12-16 17:25 發表
@@大半年前係第一次有~~跟住做左手術~~唉~究竟可唔可以唔再生架
咁你情況都唔係好嚴重ja,你係邊個位???我諗捱過頭2-3年會好d咖la

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-16 16:46 發表

最大問題唔係唔甩,係番發,問下有冇咩好方法,我記得上邊d醫生話臨床經驗半年無事,叫好番,不過都有d 病人2年無事,身體好差又再出
阿何生都話過3個月到6個月叫80%好番, 6個月到1年就90%好番. 不過最緊要夠休息同個人樂觀D, 身體健康唔好話花, 感冒都少D, 我而家都日日去跑下步.
而家我都過左6個幾月了, 希望呢一年觀察可以快D過啦.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-16 17:20 發表

有,你之前有冇返發過???仲有唔好食煙,酒仲可飲少少,食煙會長期破壞身體,等過幾年穩定d再食啦
煙酒都唔好掂啦, 影響自己健康既野都唔好搞, 做多D運動.
你果時D花生係邊啊, 面積大唔大? 如果係尿道口/肛門會好難搞下.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-16 17:42 發表

煙酒都唔好掂啦, 影響自己健康既野都唔好搞, 做多D運動.
你果時D花生係邊啊, 面積大唔大? 如果係尿道口/肛門會好難搞下.
生係肛門呀.....

相關搜索目錄: 運動

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。