推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 灰心 於 2010-12-24 00:05 發表 個龜頭左邊近尿道口一直俾針吉住既感覺同痕...但係右邊就無咩野正係間唔中痕~同成日條周扯住咁痕痛成日好似流d分泌咁既野出黎~但無紅無腫睇落正常~1 ...
流野?會吾會系林病,不如去性病專科睇下,都系450!不過林病政府都好易check,吾會錯!免費

有帶dom做∼但係吹冇∼
流個d又唔係白色∼係透明既野∼佢話前列腺液
個2個醫生俾左2隻唔同既抗生數我囉∼

如果而家去驗尿驗唔驗得出∼定等多1個星期
係到睇晒成板留言咁濟....見好多師兄話dr ho到睇好.....
我諗住去佢個到睇下...因為我睇個個泌尿科我同佢講我件k屎佢好似唔係咁蘇我~
又話性病唔係佢個科..又話轉介又乜又乜..

引用:
原帖由 灰心 於 2010-12-24 00:47 發表
如果而家去驗尿驗唔驗得出∼定等多1個星期
係到睇晒成板留言咁濟....見好多師兄話dr ho到睇好.....
我諗住去佢個到睇下...因為我睇個個泌尿科我同佢講我件k屎佢好似唔係咁蘇我~
又話性病唔係佢個科..又話轉介又乜 ...
社會衛生科有無話關佢事? 如果係性病, 可以去睇皮膚及性病科的.

你上次玩幾時? 玩乜野中左招啊.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-24 01:04 發表

社會衛生科有無話關佢事? 如果係性病, 可以去睇皮膚及性病科的.

你上次玩幾時? 玩乜野中左招啊.
社衛就正係用個放大鏡好閪林睇一睇用條雪條棍了2了
個袋佢都冇睇過咁濟就話唔係性病~叫我3個禮拜返黎睇報告.3個月後驗血.又叫我排街症睇皮膚科.問多下都唔想答咁~
就上個月尾...

引用:
原帖由 灰心 於 2010-12-24 01:27 發表
個袋佢都冇睇過咁濟就話唔係性病~叫我3個禮拜返黎睇報告.3個月後驗血.又叫我排街症睇皮膚科.問多下都唔想答咁~
就上個月尾...
政府野你問多兩樣都黑面啦, 行埋D又驚你野到佢. 靠佢地醫, 唔係唔得, 機會細D囉, 用來用去都係果D藥水.

3個星期睇報告, 即係你留左小便比佢驗喎. 血你可以去志願機構驗, 又係唔使錢的.

又唔係性病, 又唔係泌尿, 佢地好似當你人球咁喎.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-24 01:35 發表

政府野你問多兩樣都黑面啦, 行埋D又驚你野到佢. 靠佢地醫, 唔係唔得, 機會細D囉, 用來用去都係果D藥水.

3個星期睇報告, 即係你留左小便比佢驗喎. 血你可以去志願機構驗, 又係唔使錢的.
唔係牙~正係了左我d分泌驗咋~佢話呢到正係驗血同驗菌......

引用:
原帖由 灰心 於 2010-12-24 01:45 發表
唔係牙~正係了左我d分泌驗咋~佢話呢到正係驗血同驗菌......
去驗埋尿同血啦. 我近呢半年都驗左兩次.

引用:
原帖由 灰心 於 2010-12-24 01:27 發表
就上個月尾...
C-hing - 你還是先睇性病科,如驗不到性病,再看泌尿科吧

想問下各位師兄, 做完冷凍後D色素大約幾耐會散呢? 我醫生話會散, 但唔知幾耐. 請問下各位有無試過做完後係包皮後留有色素?

Merry Christmas to all of you, recover soon!

引用:
原帖由 kksick 於 2010-12-24 11:28 發表

C-hing - 你還是先睇性病科,如驗不到性病,再看泌尿科吧
呢幾日想去睇~
但又撞正假期~

聖誕快樂~
祝各位早日康復~~~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-12-25 01:12 發表
聖誕快樂~
祝各位早日康復~~~
你都要努力啊~

各位c兄,小弟有花...但比dr ho用冷凍醫好左,+覆診confirm左甩哂(甩左1個月)...之後同女友做有幾下無用到套...想問大唔大機會傳染到佢...宜家個心囉囉戀...有冇兄弟試過咁既case or試過好番同自己伴侶做有冇傳到比佢地??

仲有就係,我問過dr ho,佢話甩哂d花帶套做(我果個位)基本上唔會傳染

可否告訴我DRHO的地址。

我是在尿道口發現了花,做愛有戴套,唔只係咪之前住醫院一個月用尿兜染到,又或這係去按摩。

想問做冷凍之後會痛幾耐?一般睇完醫生幾耐可以做手術,我想即刻做。

另外睇政府應該去邊?尿道口係咪都無得做手術而且等好耐?
我有花,女友在聖誕手機說愛我,但一直無聽我電話,我個心都碎左。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-25 15:53 發表
各位c兄,小弟有花...但比dr ho用冷凍醫好左,+覆診confirm左甩哂(甩左1個月)...之後同女友做有幾下無用到套...想問大唔大機會傳染到佢...宜家個心囉囉戀...有冇兄弟試過咁既case or試過好番同自己伴侶做有冇傳到比 ...
好心你做個負責任既男人啦,女人有hpv 會有cancer咖,做都用套啦

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-25 18:53 發表
可否告訴我DRHO的地址。

我是在尿道口發現了花,做愛有戴套,唔只係咪之前住醫院一個月用尿兜染到,又或這係去按摩。

想問做冷凍之後會痛幾耐?一般睇完醫生幾耐可以做手術,我想即刻做。
師兄之前有冇去玩???基本上用尿兜染到唔會lor,dr ho 資料係頭20板搵,唔俾post ,會ban acc
即上去即睇,你既case 都唔好諗睇正苦,尿道口好煩,快睇醫生
有機會口交傳染番黎

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-25 19:39 發表

好心你做個負責任既男人啦,女人有hpv 會有cancer咖,做都用套啦
我縮都縮唔切,之後即刻帶番啦,今次大唔大機會有呢c兄

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-25 20:14 發表

我縮都縮唔切,之後即刻帶番啦,今次大唔大機會有呢c兄
好難講wo,醫生都答你唔到啦,只好暫時無事咪當無事先lor,以後唔好la
做男人自己死就算,禍不及妻兒ar

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-25 15:53 發表
各位c兄,小弟有花...但比dr ho用冷凍醫好左,+覆診confirm左甩哂(甩左1個月)...之後同女友做有幾下無用到套...想問大唔大機會傳染到佢...宜家個心囉囉戀...有冇兄弟試過咁既case or試過好番同自己伴侶做有冇傳到比 ...
甩晒1個月當自己好番? 師兄你都好勇喎. 花無話完全醫好架, 就算你自己打嬴左D病毒, 都要過左一年/年半先至叫好番.
甩左D表面野唔當表好番晒左. 我過左7個月都覺得自己叫穩定, 做愛(帶唔帶袋),我暫時都無諗過.

你女朋友知唔知道你中過花?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-25 23:45 發表

甩晒1個月當自己好番? 師兄你都好勇喎. 花無話完全醫好架, 就算你自己打嬴左D病毒, 都要過左一年/年半先至叫好番.
甩左D表面野唔當表好番晒左. 我過左7個月都覺得自己叫穩定, 做愛(帶唔帶袋),我暫時都無諗過.  ...
佢唔知...dr ho話過帶袋就9成9無問題甩哂果陣,因為佢話甩哂即係病毒數量好少,d病毒係皮膚既底層,但唔帶..我就唔知啦,我宜家都好後悔...樓上c兄講得好岩...唔應該累埋女朋友

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。