推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

yes  ar~~
1個人既能力有限,好多野都要人幫~~
好似我咁吖~初初好無助.吾知点,好彩直至搵到尼個討論區~~

我都好想快啲上岸呀,晚晚失眠,冇病都變有事:'
重有八十多日,我曾經想返大陸自暴自棄,好過對住朋友愛人唔知點開口(
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-23 12:38 發表 yes  ar~~1個人既能力有限,好多野都要人幫~~好似我咁吖~初初好無助.吾知点,好彩直至搵到尼個討論區~~

me  too ~晚晚都訓得吾太好

回復 13098# 的帖子

係呀,因為呢度個個都係過來人,明白大家既心情。

回復 13099# 的帖子

你睇左醫生未呀?其實個test係咪一定要三個月後做呢?

我想問呢~琴日做完冷凍,醫生比左藥我食同埋搽,
不過宜家係咁有血水,花有血。係咪正常咖?

我未睇呀
因為都唔係好耐嘅事
我諗大概兩星期至一個月左架先睇第一次
唔知咁做好唔好,有錯請各位師兄姐更正
做有如果去check,咁應該叫何醫生驗啲乜野先叫詳細?重有價錢相對會貴成點?
引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-23 13:33 發表 你睇左醫生未呀?其實個test係咪一定要三個月後做呢?

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-23 13:48 發表
我未睇呀
因為都唔係好耐嘅事
我諗大概兩星期至一個月左架先睇第一次
唔知咁做好唔好,有錯請各位師兄姐更正
做有如果去check,咁應該叫何醫生驗啲乜野先叫詳細?重有價錢相對會貴成點?
直接講.........做hiv test..............

咁之前唔少師兄姐都話有鮑,花,乙型肝等果啲
咁使唔使點驗埋?
以宜加黎講,我細佬經過環保吹後好似暫時冇乜異樣
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-23 13:57 發表 直接講.........做hiv test..............

重土有淋同非淋.......

回復 13105# 的帖子

係邊有得做?。

回復 13107# 的帖子

咩係有淋同非淋?-_-

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-23 14:15 發表
重土有淋同非淋.......
我只係test左梅,hiv同肝炎...........

如果何醫生要三十號先返黎,我可唔可以去政府免費測試有冇花(懷疑有)?

去油麻地做la.......免費test晒.....唔洗錢....

可以即時去定一定要預約?

見到NEW COMER 真係有D 唔開心, 不過希望幫到你地.
去CHECK 全餐搵 關懷AIDS 個WEBSITE, CHING C打去過都OK, D 人NICE, 唔會俾人歧視 (DON'T GO GOV), 不過女仔好似無全餐, 得AIDS.

C打, 如果D 花係係DOM以外地方, 有用DOM都防唔到的....最好都係搵個好人同單一性伴侶.

巴打, 無用DOM....有BLOOD, 最好CHECK 晒,

BLOOD TEST 空窗之後先好去TEST, 如果唔係唔準
梅 6個WEEK
AIDS 12個WEEK

疱疹 幾日, 好快發的,
HPV 就3個月至8個月(OR 唔發但潛伏), 不過好多人都係1~2個月就發出黎.

其他菌果D 唔洗太驚, 要發就1~2個WEEK 就發, 多數有得醫AND 醫得好, 可以 TEST 埋尿.

HIV TEST 係3個月就99.999% OK, PCR 好似係2WEEK 左右先準, 同埋有一部份人係CHECK 唔到, 所以台灣網頁SAY(95%準).

大家唔好驚...DR.HO SAY....D 病毒其實唔係你話會中就中.....

希望幫到大家.

回復 13114# 的帖子

我睇左醫生,又做左冷凍,又食緊藥,重搽埋藥膏,宜家係咪等3個月去做Test之外,其實都無咩可以做咖啦?

引用:
原帖由 regretman 於 2011-6-23 15:21 發表
見到NEW COMER 真係有D 唔開心, 不過希望幫到你地.
去CHECK 全餐搵 關懷AIDS 個WEBSITE, CHING C打去過都OK, D 人NICE, 唔會俾人歧視 (DON'T GO GOV), 不過女仔好似無全餐, 得AIDS.

C打, 如果D 花係係DOM以外地 ...
死la~~~~你咁講....我都係唔太放心.............我早幾日係47天空槍期做test.....醫生話可以有99%準.........都唔知信唔信............

我剛剛打左電話去關懷##,講左廿分鐘有多,暫時感覺良好
約左今晚驗A,梅,衣原體同淋病,熱線果個人都覺得我快左去驗,因為都係幾日嘅事,但我都係為求心安所以都約左
另外花嘅問題,因為何醫生要三十號先返,所以起何醫生返香港前就約左關懷##嘅醫生尋求救助,當係雙重保險
其實我點解會懷疑,就因為發現我柯尿果度落少少有一粒粒白色點,我起初以為係油脂,亦都冇乜性知識所以冇理,直到宜加成日拎細佬左反右反,發現啲粒粒重起度,size一直冇變,冇痛冇痕,但數量好似多左,所以又驚多樣,請問有冇師兄姐可以了解到咩事?

相關搜索目錄: 保險 性知識

會吾會係暗倉/線體尼加??
我之前都c過!!,

暗瘡就應該唔係,而線體就唔係好清楚係咩黎
但呢一粒一粒係分明,唔大,唔似堆下堆下變一舊
最主要我知佢出現左都有一段好長時間(大約以年黎計算)都係維持咁樣,但數量應該多左啲

相關搜索目錄: 暗瘡

用年尼計咁大鍋!!我仲以為你新生既添!!!

就因為一直都冇野,機本上唔留心啲睇真係唔知佢存在

之前係學校應成左話幫個fd搵工!!本身我諗住過左7 20無事先去!
但我覺得自己都好難無事!!所以我到係衣加陪fd搵定工先!!!!!
頭痛吖點算!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。