推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-21 00:14 發表
我衣加覺得我父母好白痴!!
佢地白痴在生左我尼件廢物!!
我讀書又吾得,出尼做野又吾掂!
咁大個人20碎一無事處!!
成曰令人擔心,吾死都無燃用!!!!
唉, 未過空窗期,醫生也不能說沒事,過了空窗期,醫生也不能說100%沒事
但被傳染愛滋的機會是微乎其微,勸你還是放開心情,做好現在, 真的放不
下便到免費驗愛滋的地方驗一下,這樣短時間內你可回復心情,過了空窗期
便雨遇天晴了

去養和添吖!!!
要幾$$吖???

我想問dr.ho喺邊度..有冇bro可以話我知..我而家好無助..又唔知可以同邊個講

???????

咩事吖你????????????

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-21 12:50 發表
去養和添吖!!!
要幾$$吖???
唔係好貴~~~$5xx~~~~

我懷疑自己有性病..想搵醫生check下..但又唔知邊個好..又唔知問邊個好..
唔知係咪近排咪精神壓力大..連細佬都好似起唔到咁..好驚..我想今日去睇呀..

師兄不如巨体小小講下咩事吖????

尋晚發左個好恐怖既夢!!!
話說吾知點解無神神去左社會衛生科檢查,幫
我檢查的係一個女d r 佢用條雪條棍係我條舌
度係咁磨,整左好耐!之後佢話我咩ph值好低!
好大機會中a士!!!!!
我跟住下左一聲後就宅醒左!!!!
嚇燃死!!!好啋發夢!

仲有29曰!!!!!
死亡離我又進一步了!!!!!

依加又有一種新病!!!!!啲病徵同a士一樣!!!
又有排煩!!!

醫院打左黎.......話check唔到有野.............

第一次入黎傾,其實點解會入到黎,係因為我起雅虎搵"空窗期好難過"就七見到大家起度討論緊

事實上今日先係第二日,真係好大精神壓力,打電話去衛生署同姑娘傾左陣
。唉,真係好想知結果

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-22 17:39 發表
第一次入黎傾,其實點解會入到黎,係因為我起雅虎搵"空窗期好難過"就七見到大家起度討論緊

事實上今日先係第二日,真係好大精神壓力,打電話去衛生署同姑娘傾左陣
。唉,真係好想知結果
係.....真係好大..........我而家先過左一半.........
ching如果你有錢.....去私家醫院睇下........有一隻藥.........係高危期頭幾日開始食.........可以減低80%感染率..........
係我近期先知.........

Freedomz2345   咁味好囉!!!我仲有28曰先到我!!!希望到時我可以同大家報喜喇!!!!!!真係好希望!!!!

Qolnenproof  咩事吖你身體又????

師兄,你好呀
我精神好似失常,終日都搞到我好似魂遊緊
前日發生嘅事,到宜加只係過左兩晚,但我真係好明白咩叫渡日如年
成日上網搵資料
岩岩睇到師兄話台灣有個RT PRC測試,其實我都見到台灣政府果面都好支持叫人咁做,起碼打定個底
好過宜加要呆足三個月
今日問政府衛生署啲姑娘,都再三叫我唔好再上網搵咩資料,返工嘅繼續比心機咁

另外師兄剛剛講果隻藥係咪做過臨床?唔明點減低80%
只怕減低左病毒,但仍然有隱藏性
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-22 18:27 發表 係.....真係好大..........我而家先過左一半.........ching如果你有錢.....去私家醫院睇下........有一隻藥.........係高危期頭幾日開始食.........可以減低80%感染率..........係我近期先知.........

回復 13061# 的帖子

我早兩日比人含完,冇爆佢口
當我清潔細佬時抹到有血(源於係佢口腔入面)
今次真係濕濟,希望佢本身冇事

琴日為左安撫返心情,去左屈人寺買左支口水快速測試,當然冇事啦
不過你鬧我自欺欺人都要買黎做,叫我等三個月真係唔知點同愛人交待

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-22 18:28 發表
Freedomz2345   咁味好囉!!!我仲有28曰先到我!!!希望到時我可以同大家報喜喇!!!!!!真係好希望!!!!

Qolnenproof  咩事吖你身體又????
我都唔知.....我而家都係過左個半月......但係我問過我好多friend....都同我講好準..........叫我唔好諗.......

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-22 18:41 發表
師兄,你好呀
我精神好似失常,終日都搞到我好似魂遊緊
前日發生嘅事,到宜加只係過左兩晚,但我真係好明白咩叫渡日如年
成日上網搵資料

岩岩睇到師兄話台灣有個RT PRC測試,其實我都見到台灣政府果面都好 ...
我問過醫生....美國個邊做過.....不過只係80%......個醫生同我講因為有d醫護人員可能唔小心接觸到d血.....就比lee d藥佢地食........
你試下去dr ho度問....我之前問過佢關於pcr d野......佢都答到我........不過佢好似放假放到25號.........

相關搜索目錄: 醫護人員

我個半月做左6次test......前日醫生都話我.......平衡一星期做一次test..........我連中醫......大大話話今個月都睇左好多次醫生......

努力吖!!各位師兄!!吾再去玩既,一定無事既!!!
間 中一定要自我安慰一下,吾係痴線都有知!!!
Qolden....你有無用dom 加????

我唔係好清楚何醫生嘅資料,重知唔知隻藥價錢係乜?
其實睇佢同出面啲免費野有乜分別?

另外我今日問過兩間愛滋病中心,佢地同樣都唔知PCR係乜,總言之要我等三個月
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-22 18:58 發表 我問過醫生....美國個邊做過.....不過只係80%......個醫生同我講因為有d醫護人員可能唔小心接觸到d血.....就比lee d藥佢地食........你試下去dr ho度問....我之前問過佢關於pcr d野......佢都答到我........不過 ...

相關搜索目錄: 醫護人員

冇,出去比人含,好少可用套
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-22 19:15 發表 努力吖!!各位師兄!!吾再去玩既,一定無事既!!!間 中一定要自我安慰一下,吾係痴線都有知!!! Qolden....你有無用dom 加????

golden......pm左你....希望幫到你......

freedomx2345伱仲有無病精吖???

我收到大家pm,一陣先覆大家

其實我之前真係唔識寫個驚字,但宜加緊係驚連性慾都冇乜

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。