推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

有無人出事後有以下情況?

1. 早上流口水, 訓醒個咀唇有白色既黏液, 好似膠水咁黏. (出去玩後先有此情況)
2. 咀唇內有一粒粒白色的東西 (醫生話係乳線增生, 但係出去玩後先有)
3. 身上長多左細小的肉粒, 如背脊, 額頭咁.
4. 有發炎徵狀, 但種唔到菌.

以上我講給醫生聽, 聽們全部都說無事!!!

龜頭炎可以種菌得知.不過一般專科或文憑醫生一看便知道.因紅發炎.

麥醫生你好.很高興你入來看我們的討論. 請加入討論吧,謝謝.

今日已去了Dr.HO度做了冷凍埋單$1200.....
不過Dr.HO真係一個唔錯既醫生.....

引用:
原帖由 hete 於 2007-3-17 10:34 發表
今日已去了Dr.HO度做了冷凍埋單$1200.....
不過Dr.HO真係一個唔錯既醫生.....
有腫嗎?
有幾多粒?

Good luck

Godd luck everyone!!
Play safe.

有腫呀...
幾粒....

Tony 兄,
出差了国内一个多星期,没有上网。
我的龟头炎仍然持续,好像好了90%,但老是还有小小的白色分泌物。
可否PM的医生给我,我已经看了4个不同的专科了。
我会否是“非淋”?不过,龟头种菌、精子种菌都没有问题!

引用:
原帖由 voluptary 於 2007-3-18 10:53 發表
Tony 兄,
出差了国内一个多星期,没有上网。
我的龟头炎仍然持续,好像好了90%,但老是还有小小的白色分泌物。
可否PM的医生给我,我已经 ...
那四個????????
我balanitis treat左一年,好了98%

kurtlau2005
我也是.我好了95%

voluptary
應該不用擔心.pm了你

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-3-18 17:12 發表
kurtlau2005
我也是.我好了95%

voluptary
應該不用擔心.pm了你
唔知點...好似返唔到去以前....

嗚...嗚....近日jj裡有許多白色的肉粒~好驚呀!各位兄弟可以pm Dr.ho 的資料給我嗎?
我見各位post的連結有好多個Dr.HO呢!我要有電話no.預約的。
同理第一次大約要帶多少$上去呢!我不想用card or eps啊!謝謝各位

請問有無好心人可以pm dr.ho個電話同地址俾小弟參考下?
我懷疑自己中招了....

kashing001 ,unluck 已pm了

kurtlau2005 是呀,小弟也是如此,但問過醫生醫生說沒有問題.我很害怕再走來走去找醫生,因我的情況如用類固純隨時再出.再出就煩.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-3-18 22:19 發表
kashing001 ,unluck 已pm了

kurtlau2005 是呀,小弟也是如此,但問過醫生醫生說沒有問題.我很害怕再走來走去找醫生,因我的情況如用類固純隨時再出.再出就煩.
我98% wart setback都係inflammation既位置

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2007-3-18 17:54 發表

唔知點...好似返唔到去以前....
我这个龟头炎医了半年了,很烦!
有时有小小,有时有无。
每天都要看着,每天担心,另外,医生话,三个月后,又要去验血,验梅毒、验AIDS,真烦!

kurtlau2005
我也是如此.就是冷涷過,出過的位置.

引用:
原帖由 hete 於 2007-3-18 01:15 發表
有腫呀...
幾粒....
Hete兄請問你有幾腫? 有無藥膏比你搽?醫生有無話幾時好翻哂?

Tony & Kurtlau兄你地一般冷凍完腫幾耐? 點沖涼呀? 重有幾時先好翻?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-3-20 01:46 發表

Hete兄請問你有幾腫? 有無藥膏比你搽?醫生有無話幾時好翻哂?

Tony & Kurtlau兄你地一般冷凍完腫幾耐? 點沖涼呀? 重有幾時先好翻?
醫生話涼可照唔需要理....
有藥膏及抗生素,可能要做多兩次先好....

因為我比較散(醫生話)
都好腫呀...

引用:
原帖由 hete 於 2007-3-19 20:03 發表

醫生話涼可照唔需要理....
有藥膏及抗生素,可能要做多兩次先好....
咁沖涼咪痛死係唔係呀? 咁醫生話你大約幾耐會散腫?

有趣有趣francc兄,睇醫生先啦

引用:
原帖由 voluptary 於 2007-3-19 21:50 發表

我这个龟头炎医了半年了,很烦!
有时有小小,有时有无。
每天都要看着,每天担心,另外,医生话,三个月后,又要 ...
我龜頭發炎都醫jo 3星期 , 時好時壞

e家小便時個尿道仲係痛...摸到個頭頂又痛

平均2-3hrs 先小一次便 應該唔係非淋???

真係去唔返以前咁 , e家有目標都唔係咁夠膽媾 ..... 下面咁樣有點兒自卑

不是抬不起頭 , 是很頭痛

比著你地去媾女會唔會同條女講 因為之前玩過搞到個頭發炎......

各位兄弟大家好,

因要出差,唔得閒上來,希望各位兄弟無大礙吧

唉星6又要搵doctor何,真煩呀d仆x非林上次查衣原negative我諗會係支原都係痳煩搞到我有d精神問題,又要錢又要受節磨.真係痛苦,希望無事吧

之前有粒dr.ho話唔係,之後好放心同太太冇用袋做,做就但早2日又多左一粒,就去左第2度睇佢話有少少可疑,2粒一同切左下來分2個樣本去化驗,今日dr打來話2粒都係,好想死.....你地會痕嗎,一陣再詳細講經歷

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。