推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

大家好我一直都係做cd rom

我都想同大家分享下.因為呢度都幫我分擔左唔少.
我都係前排中左招.淋仔.e仔.念珠仔同蟲仔.
十月頭開始醫.上星期已經驗過醫好左淋仔.
而家停哂藥等十二月頭再全部驗多次.但我已經無哂病征.
希望我既留言可以幫大家分擔下.呢個病唔係絕症.
亦希望大家少啲亂黎.多啲愛惜自己.(我都係因為酒後亂黎至中招)
祝大家身體健康.生活愉快.

引用:
原帖由 crax 於 2011-11-25 22:09 發表 我都想同大家分享下.因為呢度都幫我分擔左唔少.我都係前排中左招.淋仔.e仔.念珠仔同蟲仔.十月頭開始醫.上星期已經驗過醫好左淋仔.而家停哂藥等十二月頭再全部驗多次.但我已經無哂病征.希望我既留言可以幫大家 ...
強烈支持.支持.

我想問做左你地大概做左幾多次冷凍先好返?
我上dr ho度做左一次,有d細左,但係有d仲未好返=[
第2次做係咪都要收診金?

我6月底到而家6個月先差唔多好晒,先幾日見無唔舒服,為食,尋晚食左幾件醉雞又有dd唔舒服.....

大家如果驗唔到菌的,記得多飲水啦,一日8杯係要嫁

記得唔好去玩啦,乖乖地算啦

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-11-15 09:32 發表

做手術
我有小朋友啦~
嘩! 真係恭喜, 在喜事也要post出來, 幫各位打氣

又食佐2week藥,尿咀口仍有紅同沖紅問題食完抗生素要隔幾耐驗先準?
唉食完d藥今日又有d 痕

引用:
原帖由 crax 於 2011-11-26 06:09 發表 我都想同大家分享下.因為呢度都幫我分擔左唔少.我都係前排中左招.淋仔.e仔.念珠仔同蟲仔.十月頭開始醫.上星期已經驗過醫好左淋仔.而家停哂藥等十二月頭再全部驗多次.但我已經無哂病征.希望我既留言可以幫大家 ...
C兄一驗就驗到,仲有冇唔舒服?

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-11-15 01:32 發表

做手術
我有小朋友啦~
恭喜哂啊, 係開刀生???

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-11-29 01:39 發表
又食佐2week藥,尿咀口仍有紅同沖紅問題食完抗生素要隔幾耐驗先準?
唉食完d藥今日又有d 痕
試下唔好食兩個星期......一樣係會慢慢好......

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-12-1 19:19 發表 試下唔好食兩個星期......一樣係會慢慢好......
我想驗多次穩陣d,最慘係紅腫

今日同個fd係mk飲茶,之後佢話去玩我堅決唔去,最後陪佐佢上去我冇玩係出面等
等慨途中真係心酸

相關搜索目錄:

想問問各位龜頭及龜冠有花,醫生治療方方法是搽藥膏還是冷凍

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-1 22:56 發表

今日同個fd係mk飲茶,之後佢話去玩我堅決唔去,最後陪佐佢上去我冇玩係出面等
等慨途中真係心酸
可以的話,叫佢都唔好去啦,無謂啦.........

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-12-3 16:19 發表 可以的話,叫佢都唔好去啦,無謂啦.........
你呢幾曰點呀?我都係腫腫地,我睇返之前d post好多人同我地一樣都驗唔到,但冇菌真係好難信,壓力好大
你有冇覆診?

引用:
原帖由 fastfit 於 2011-12-2 18:10 發表
想問問各位龜頭及龜冠有花,醫生治療方方法是搽藥膏還是冷凍
冷凍最好, 效果好快. 藥水搽到D皮肉爛晒, 番發機會高.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-11-26 03:48 發表
有無師兄知道花會唔會生係春袋度架?
我早兩日去睇醫生, 春袋果D白色點點粒粒, 唔係花來的, 係"油脂分泌腺". 因為敏感, 痕, 成日AU, 無左層皮, D腺體現左出來. 我D花都年半無翻發了, 希望真係好番啦.

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-1 22:56 發表

等慨途中真係心酸
推油起個機都問題唔大既, 唔使太擔心.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-12-4 13:43 發表 推油起個機都問題唔大既, 唔使太擔心.
可免則免啦,而家仲有紅腫,龜頭炎都腫咁耐個尿咀位

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-4 16:30 發表

可免則免啦,而家仲有紅腫,龜頭炎都腫咁耐個尿咀位
龜頭炎, 花, 同胞係手尾最長.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-12-4 23:16 發表 龜頭炎, 花, 同胞係手尾最長.
我成日覺得似非林但醫生話唔係,個尿道口腫佐幾個月

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-11-26 03:48 發表
有無師兄知道花會唔會生係春袋度架?
醫生話吾會,佢座返位同我講你找到話比他知!吹賬

引用:
原帖由 man002 於 2011-12-5 12:02 發表

醫生話吾會,佢座返位同我講你找到話比他知!吹賬
Man 兄, 點吖!  其實睇醫生都要睇多一兩個, 因為有啲真係唔係好pro

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-5 00:28 發表

我成日覺得似非林但醫生話唔係,個尿道口腫佐幾個月
我而家小便後會拿拿地,大約5-10 mins ,間中右邊袋唔知係輸精管痛定係咩痛...

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-12-6 01:14 發表 我而家小便後會拿拿地,大約5-10 mins ,間中右邊袋唔知係輸精管痛定係咩痛...
我覺得你係神經痛,但仲有冇腫同充血?
我諗緊轉唔轉dr

小心好,,,,,,,,,,,,,,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。