推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-6 01:43 發表
我覺得你係神經痛,但仲有冇腫同充血?
我諗緊轉唔轉dr
dr que 都係咁講............呢期無食藥又好得好慢...........但已經好小事了。充血已經好小.....

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-12-6 12:25 發表 dr que 都係咁講............呢期無食藥又好得好慢...........但已經好小事了。充血已經好小.....
我都停佐藥,未好過
腫,尿位好似爛佐咁,有d痕,驚返發

我系女,確認左系花  搽左幾次藥都好似冇咩效,想知道一直講緊ge dr.ho系男定女?可5可以比d資料我??同埋做一次冷凍大約幾錢到?

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-6 15:31 發表
我都停佐藥,未好過
腫,尿位好似爛佐咁,有d痕,驚返發
唔反開黎睇就無事,.......反入面睇係真係好似爛咁......不過先排好d.....呢幾日又有d唔自然......都係d醉雞.....

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-12-7 00:07 發表 唔反開黎睇就無事,.......反入面睇係真係好似爛咁......不過先排好d.....呢幾日又有d唔自然......都係d醉雞.....
你上次睇dr ho佢有冇講點解會好似爛咁?好驚會好唔返
我連塊皮都好紅

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-12-7 00:07 發表 唔反開黎睇就無事,.......反入面睇係真係好似爛咁......不過先排好d.....呢幾日又有d唔自然......都係d醉雞.....
係咪好紅下咋 ?唔會爛咁掛
我開頭都有咁既情況 ,約一個半月到就消了
酒刺激到????? 我宜家都唔敢食辣....食左第2日真係.,...精索唔多舒服

引用:
原帖由 crax 於 2011-11-26 06:09 發表 我都想同大家分享下.因為呢度都幫我分擔左唔少.我都係前排中左招.淋仔.e仔.念珠仔同蟲仔.十月頭開始醫.上星期已經驗過醫好左淋仔.而家停哂藥等十二月頭再全部驗多次.但我已經無哂病征.希望我既留言可以幫大家 ...
多謝晒你分享 ,都希望各位想/出來玩緊人仕會睇到
唔好做任何高風險行為
記得要有一套 ,就算口交都要用 ,唔係都可以好痛苦 ,我就係過來人,足足玩足一年咁濟

我係19/11番大陸玩!全程有用套!不過第二日個細路就有少少痛!我以為拉傷!過成個幾星期都仲痛甘我5/12就去左油麻地睇政府!醫生活尿道發炎之後護士話驗出非淋尿道炎!請問佢十分鐘就驗出!究竟準吳準!仲有我全程帶套都染上非淋甘我染上其他性病機會是否很大!新手!請各位比下意見

引用:
原帖由 Fatboyfatboy123 於 2011-12-7 16:21 發表 我係19/11番大陸玩!全程有用套!不過第二日個細路就有少少痛!我以為拉傷!過成個幾星期都仲痛甘我5/12就去左油麻地睇政府!醫生活尿道發炎之後護士話驗出非淋尿道炎!請問佢十分鐘就驗出!究竟準吳準!仲有我全程 ...
1) 政府係好準的佢都唔想咁多人來睇 ,如唔準大可覆你冇事 , 你自己有冇唔舒服亦好清楚啦
2) 全程有用套 ,咁係口交過程有冇用套?冇都好易會中,我就係例子 ,就算有用,都仍然會有好多途徑可以感染到
總之病向淺中醫 ,之後小心D    祝你早日康復 MAKSIM 上

引用:
原帖由 Fatboyfatboy123 於 2011-12-7 16:21 發表 我係19/11番大陸玩!全程有用套!不過第二日個細路就有少少痛!我以為拉傷!過成個幾星期都仲痛甘我5/12就去左油麻地睇政府!醫生活尿道發炎之後護士話驗出非淋尿道炎!請問佢十分鐘就驗出!究竟準吳準!仲有我全程 ...
10min就驗出,不如去私家驗清楚啦

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-12-7 11:31 發表 係咪好紅下咋 ?唔會爛咁掛我開頭都有咁既情況 ,約一個半月到就消了酒刺激到????? 我宜家都唔敢食辣....食左第2日真係.,...精索唔多舒服
紅得黎好似爛咁架仲有一點點,由8月至今

好好好好好好好好好好好好好好好好

有冇師兄試過d花 生係尿道入面阿?? 上一個月d花又起番, 買左隻疣定寧用, 但好似愈用愈衰咁...好想自殺阿!!

回復 14350# 的帖子

佢地講既Dr. Ho係男的~
我唔係睇Dr Ho,但係我冷凍要$1000 一次。
打子宮頸癌疫苗對個病好有幫助!

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-7 17:35 發表

紅得黎好似爛咁架仲有一點點,由8月至今
你飲得夠唔夠多水?真係要飲到成肚水,試下成日d小便都係清的,連續幾日,就會無哎痛。

反得多黎睇就會紅同腫,本身已經敏感,仲要成日搞佢咪就係哎羅........我6月尾到而家,我諗病就無咩事,不過神經痛搞,無咩而家都盡量唔理佢。

學dr que 話頭,又唔係cancer,又唔使死,根本就係好小事.........你擔心的話可以去睇dr que....聽完你會安心d

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-12-8 20:53 發表 你飲得夠唔夠多水?真係要飲到成肚水,試下成日d小便都係清的,連續幾日,就會無哎痛。反得多黎睇就會紅同腫,本身已經敏感,仲要成日搞佢咪就係哎羅........我6月尾到而家,我諗病就無咩事,不過神經痛搞, ...
Thx c兄 我都覺冇病,而家係紅同腫

引用:
原帖由 scareman 於 2011-12-8 00:33 發表
有冇師兄試過d花 生係尿道入面阿?? 上一個月d花又起番, 買左隻疣定寧用, 但好似愈用愈衰咁...好想自殺阿!!
你邊個位有??中左幾耐??

回復 14361# 的帖子

你系睇邊個醫生??無論大小都1000?

台女口交患椰菜花
比男多3倍
台灣的台大醫院泌尿部醫生,日前在當地泌尿醫學會發表病例研究,指出台灣1000名患濕疣(俗稱椰菜花)的病例中,約10%患者是長在口腔,而且女性比男性多3倍,患者多數是20、30歲的年輕人,相信是由口交感染。

另外,亦有乳房濕疣病例,有2名年齡在20歲至30歲的女子,分別在乳暈、乳頭長濕疣。2人均指性愛時,男伴曾以生殖器磨其乳房,後來乳房處冒出白點濕疣。

皮膚科醫生表示,濕疣傳染途徑主要是性行為,但若與有口腔濕疣者深吻,也有可能被傳染,又指若不有效治療,可能引發癌病變

引用:
原帖由 catzy 於 2011-12-7 00:01 發表
我系女,確認左系花  搽左幾次藥都好似冇咩效,想知道一直講緊ge dr.ho系男定女?可5可以比d資料我??同埋做一次冷凍大約幾錢到?
DR.HO 係男醫生

頭10頁有佢個名

睇呢類型醫生你預開頭1,2次貴點約千幾, 快去睇做冷凍啦唔係野開仲煩!

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-12-7 11:34 發表

多謝晒你分享 ,都希望各位想/出來玩緊人仕會睇到
唔好做任何高風險行為
記得要有一套 ,就算口交都要用 ,唔係都可以好痛苦 ,我就係過來人,足足玩足一年咁濟
坦白講,口交用套好無feel.......變相玩波波過手癮

所以而家直頭唔去玩.....做乖仔!

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-12-12 21:53 發表 坦白講,口交用套好無feel.......變相玩波波過手癮所以而家直頭唔去玩.....做乖仔!
師兄做得好

我都係想d 心思思去玩又咁岩睇到呢版既人仕睇下
唔好信d 豬朋講上網人講玩呢玩路 ,唔用套口交傳染左病一樣都可以好大獲

anyway...........我都唔夠膽再去玩了

好耐冇搞野,lastnight夢遺,今日好似唔舒服,尿咀位明顯腫佐

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-12-12 10:54 發表

DR.HO 係男醫生

頭10頁有佢個名

睇呢類型醫生你預開頭1,2次貴點約千幾, 快去睇做冷凍啦唔係野開仲煩!
明白  約左星期4去睇

Dr ho 到驗衣原體抗原or 衣原體DNA ?我上網睇dna最準,d箘係生係死都check到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。