推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

好煩,3個幾個前中招, 醫生講係疱疹, 最近過了3個月空窗期去一次過驗晒所有野, 等結果, 不過呢3個月疑次番發個2次(計埋岩岩番發呢次), 應該都好肯定中疱, 真係心情好差, 都唔知以後點, 搞到返工都間唔中冇心機, 唉~~~~~~~

呢度討論的多數係中花的CHING, 較少中疱CHING討論及互相鼓勵

請問有冇中疱的師兄長期食緊一隻叫Valtrex作預防復發, 分享下心得好嗎?? 仲想問下價錢如何及服用方法, THX

引用:
原帖由 Fatboyfatboy123 於 2011-12-7 08:21 發表
我係19/11番大陸玩!全程有用套!不過第二日個細路就有少少痛!我以為拉傷!過成個幾星期都仲痛甘我5/12就去左油麻地睇政府!醫生活尿道發炎之後護士話驗出非淋尿道炎!請問佢十分鐘就驗出!究竟準吳準!仲有我全程 ...
會好多兄弟都有例子, 最好盡快body check la

相關搜索目錄: Body check

我想請教下各位!小弟尋日飲完酒,好不理性去左馬檻!我口交同性交都有用套,套係果到提供,口交完冇換套就做!最後冇出到就走左,因為當時我好醉,冇留意佢下面有冇異常!我睇左好多post,我怕會有花等性病同梅毒,愛滋!我本身有一個好好既女朋友,我知道錯啦,宜家好驚!我想問下各位我既風險同分享下,真係唔好去玩!玩左有咩事就一世!我知道自己去冇得賴任何野,希望你地唔好怪我問既野,我真的很迷茫!最後希望各位身體健康!
問題係佢比既套會唔會好唔安全?
空窗係咪2-8正常都check到,我想快驗,好大壓力!
我中咩可能性高?
Thanks all

龜頭乾燥

想問各位師兄,龜頭乾燥和有少少巢皮,正常嗎?好驚又有其他野,已有3個月冇去玩了,重新做人!真怕。。

今朝疑似有花,dr ho都話似,佢用醋check 冇變白,佢話唔係
但我仲好擔心
Dr ho 12月22日下午休息至12月28曰休息
各位如有需要打電話上去查詢

引用:
原帖由 legobibi 於 2011-12-18 22:57 發表
我想請教下各位!小弟尋日飲完酒,好不理性去左馬檻!我口交同性交都有用套,套係果到提供,口交完冇換套就做!最後冇出到就走左,因為當時我好醉,冇留意佢下面有冇異常!我睇左好多post,我怕會有花等性病同梅毒,愛 ...
無不適的話,三個月後去驗血......有的話中間好大機會會發,但不用過份擔心

引用:
原帖由 Tony1 於 2011-11-19 18:26 發表 醫生一般也可以分到.還可以用白醋來TEST.
100%可靠??

回復 14379# 的帖子

首先好多謝你的回復,我想問多少少!不幸中花幾時到會出!我發生後到宜家都瞓唔到,好內疚對住女朋友

引用:
原帖由 legobibi 於 2011-12-20 20:49 發表
首先好多謝你的回復,我想問多少少!不幸中花幾時到會出!我發生後到宜家都瞓唔到,好內疚對住女朋友
好擔心可以找醫生check 下

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-19 19:24 發表 100%可靠??
not sure.may be around 99%

引用:
原帖由 Tony1 於 2011-12-22 18:40 發表 not sure.may be around 99%
ok thx...............

实在不懂

引用:
原帖由 Tony1 於 2011-12-22 18:40 發表 not sure.may be around 99%
早兩天見完dr ho 檢查後佢話康復,現在不適只是敏感和之前茶太多藥膏皮膚薄佐,但仲有d痕。我懷疑有疣,dr ho 用醋測試証實珍珠疹珍珠疹同疣好似,最後一次玩係半年前,希望冇事啦下個月check多次,想轉多個dr ,多一次很定

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-24 21:09 發表 早兩天見完dr ho 檢查後佢話康復,現在不適只是敏感和之前茶太多藥膏皮膚薄佐,但仲有d痕。我懷疑有疣,dr ho 用醋測試証實珍珠疹珍珠疹同疣好似,最後一次玩係半年前,希望冇事啦下個月check多次,想轉多個dr ,多一 ...
恭喜晒!可以康復及重新!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-24 21:09 發表
早兩天見完dr ho 檢查後佢話康復,現在不適只是敏感和之前茶太多藥膏皮膚薄佐,但仲有d痕。我懷疑有疣,dr ho 用醋測試証實珍珠疹珍珠疹同疣好似,最後一次玩係半年前,希望冇事啦下個月check多次,想轉多個dr ,多一 ...
dr ho 用醋測試..

請問..這是食用醋???

相關搜索目錄:

tterretereerttrtrerreetrteree

引用:
原帖由 bigdog33 於 2011-12-30 00:14 發表 dr ho 用醋測試..請問..這是食用醋???
唔清楚,俾dr check穩陣d

我係女,我都中咗花,今日睇完Dr Ho, 佢同我做咗冷凍,好痛呀...
我真係唔明點解咁不幸會中,三個月前,我前男友因為鐘意第二個而狠狠地拋棄我,對我來講都係一種幾大嘅傷害,點知而家先發現佢仲有花惹埋俾我,我當時完全冇意識到佢有啲咩問題,係曾經同我講過佢嗰度有啲粒粒,但好細粒,就咁睇都唔覺係啲咩,我仲以為係濕疹,因為佢有濕疹。今次真係雙重打擊,自問自己唔會出去玩,對佢都好專一,真係唔知佢背住我做咗啲咩,定之前嘅女朋友惹俾佢?我好唔開心,覺得自己冇哂價值,咁就一世,以後我應該點面對第時嘅另一半?就算好返,都仲係有可能即將病毒傳俾佢,我應該同佢坦白嗎?但係坦白就會被嫌棄...我得21歲咋,點樣面對?我又冇濫交,接受唔到自己咁都可以有性病...我嘅人生好似灰哂咁...

引用:
原帖由 JessicaS 於 2011-12-31 13:26 發表
我係女,我都中咗花,今日睇完Dr Ho, 佢同我做咗冷凍,好痛呀...
我真係唔明點解咁不幸會中,三個月前,我前男友因為鐘意第二個而狠狠地拋棄我,對我來講都係一種幾大嘅傷害,點知而家先發現佢仲 ...
我都煩緊E樣野  林緊好5好醫返好就當冇左件事!不過5好甘灰住 花系可以好返,等自己身體免疫系統殺死D病毒就OK DR.HO都系甘講!等D焦冇晒再去睇啦,我都就黎去覆診希望好返晒啦/_\

引用:
原帖由 catzy 於 2011-12-31 15:36 發表

我都煩緊E樣野  林緊好5好醫返好就當冇左件事!不過5好甘灰住 花系可以好返,等自己身體免疫系統殺死D病毒就OK DR.HO都系甘講!等D焦冇晒再去睇啦,我都就黎去覆診希望好返晒啦/_\
唔好唸咁灰, 好返係時間問題, 其實我地個個都係到努力 - 係到祝大家兄弟姐妹早日好返晒, 新年快樂!!

引用:
原帖由 JessicaS 於 2011-12-31 13:26 發表 我係女,我都中咗花,今日睇完Dr Ho, 佢同我做咗冷凍,好痛呀...我真係唔明點解咁不幸會中,三個月前,我前男友因為鐘意第二個而狠狠地拋棄我,對我來講都係一種幾大嘅傷害,點知而家先發現佢仲 ...
JessicaS
唔好灰!呢度好多兄弟姊妹都是同病相憐,新年剛䦕始,不要氣餒.
....加油!

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-1-1 01:05 發表 唔好唸咁灰, 好返係時間問題, 其實我地個個都係到努力 - 係到祝大家兄弟姐妹早日好返晒, 新年快樂!!
多謝熊貓兄!也祝你身體健康,生活愉快....
希望不久將來有特效藥物可治療這病!

多數你哋...
我想問做冷凍治療多數做幾多次先消除哂病灶?
冷凍治療同電灼邊樣好啲?上次唔記得問醫生...
我做完冷凍治療後,經常有啲膿性液體流出,我要每隔一至兩個鐘換護墊,係咪正常呢?

引用:
原帖由 JessicaS 於 2012-1-2 07:21 發表
多數你哋...
我想問做冷凍治療多數做幾多次先消除哂病灶?
冷凍治療同電灼邊樣好啲?上次唔記得問醫生...
我做完冷凍治療後,經常有啲膿性液體流出,我要每隔一至兩個鐘換護墊,係咪正常呢?
我冇問做幾多次先得,不過醫生話女的通常3個月就OK~  做完頭果幾日系會有D膿性液體 冇咩大問題 記得擦藥膏啦 幾有用

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。