推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-16 18:29 發表
夠期就去關懷愛滋check la,即知架!
果到有邊D驗

回復 14872# 的帖子

佢又無咁講 不過都話一般三個月內會出!!~8個月果D好小見

回復 14874# 的帖子

其實一般最長應該真係可以8個月!我曾經問過dr ho我幾時才唔會出新疣!新疣意思係只其他位置潛服未發!我話上網講潛服可到8個月!dr ho話係,8個月個內都仲有可能會有新疣!至於於第一粒疣會唔會都要潛服8個月,個人覺得應該問下醫生!

回復 14873# 的帖子

mybaby兄,關懷愛滋果道有,hiv,梅毒,林病,支原體

回復 14876# 的帖子

咁你 驗左邊D呀....

回復 14877# 的帖子

全部無事,所以我都祝你順利過關

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-13 17:25 發表
stanley多謝你回覆!但我無T字頭葯膏喎!醫生開左止痛消炎葯俾我!我煙我介左,但酒間中有飲!唉…有時應酬無計!
盡量啦, 你睇翻我幾年前既post就知, 一唔信試一野, 點知每次好翻一個二個月當好開心時, 做左是但一樣就................., 可能加上我黑仔啦, 不過真係係咁邪.

引用:
原帖由 afterwards 於 2012-4-13 18:08 發表
特登為咗呢個post join 呢個forum...
估唔到大家都係睇 dr. ho...

三月頭發現出事... 最初唔係好sure 咩事,去中環睇咗個外科醫生
佢話係「花」…跟手話幫我做全身麻醉+電灼,驚到我仆街
後尾有朋 ...
所以都話睇醫生要講運氣, 好似我開頭咁睇錯就...........不過我死都唔信, 後尾先信改去睇dr ho都遲左攪到破依版紀錄差唔多醫左6年, 所以有時真係.......afterwards你睇得dr ho早唔怕遲了, 我唔係賣廣告只係你睇翻舊版和新版我既情況, 我諗你會舒服好多, 同依度咁多兄弟同你分享, 精神都會舒服好多, 我之前就係咁.

而電灼係最舊既方法, 而家好小人用了, 只係d老一輩既用既多, 雖然我未做過唔知點, 但我知道好煩既, 而且會有機會有痕跡, 其實最簡單同比較有效和方便都係冷凍, 基本上唔關用咩事, 身體狀況最重要, 好小會1-2次好, 所以可以提議用最簡單既方法同深入既最好. keep住睇dr ho應該同之前我05年前一齊開版到而家超過起碼過幾千既兄弟一樣你會慢慢係度唔見左. 放鬆d啦

相關搜索目錄: 廣告

回復 14880# 的帖子

我第一粒係電灼!而家真係有痕!

回復 14880# 的帖子

stanleysex 兄你剛返發時係因為煙,酒有無試過?

唉…尿道口唔知係唔係野開

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-16 15:41 發表
stanleysex 兄你剛返發時係因為煙,酒有無試過?
全部都係, 真係唔信邪幾次都係好down咁以為過兩個月食一支都無問題點知就.....................由其我係最難既位尿道口, 所以更加.....................所以唔好搵任何藉口又話見客或陪friend, 我當天就係咁, 身體重要定依個重要?

回復 14884# 的帖子

甘你認為要介幾耐?你而家有無食番煙?

回復 14885# 的帖子

DARY兄 你仲有無發出黎??

回復 14886# 的帖子

mybaby兄,尿道口外面有粒白點,唔知係唔係野開!你病況如何?

回復 14887# 的帖子

都有 等佢生返D新肉出黎 再去凍

我係女 2月喺深圳酒店同當時bf有過一次唔安全+oral 之後有黃色分泌
去左政府check 即時俾左藥我食 過左幾日好似好左啲

過左幾日我同新bf 做有套 但oral時冇
之後扁桃腺發炎 食左七日坑生素... 仲係未好哂...

過左一個月(4月13)攞報告係衣原體/.\ 我仲有徵狀 佢地話我冇事 唔俾藥我食
之後我自己去買藥 俾埋我bf 食(我知好危險) 食左第二次藥 過左五日喇 好似仲係咁
又未夠時間反政府check 多次...唔想睇政府喇/.\
好驚斷唔到尾 手尾長  
有冇人睇過衣原體嘅醫生好 介紹下... 家計會睇好嘛??

另外仲好驚自己有hiv 有喉嚨痛 有時發燒 但上網睇又話衣原體都會咁....
個ex bf check 過 乜事都冇
我真係好驚吖......

相關搜索目錄: 酒店

回復 14889# 的帖子

絲打,快d去睇私家醫生啦!自己亂買药食,食錯药d菌有抗药性就手尾長!呢d野早一曰醫就早一曰好!

回復 14890# 的帖子

你幾時去凍 我打算下星期去凍

回復 14891# 的帖子

我都係諗住下星期,因為而家重有血

新人報到! 去左政府證實左係花, 但搽足3, 4個月酸性野都無減退, 反而仲嚴重左
自已搽3M都係甘....現家唸住去搵私家做冷凍, 但好似好痛甘
有無CHING可以分享下做冷凍經驗啊?

回復 14893# 的帖子

befd c兄快d去睇私家啦!唔好拖,3m防復發就得!都係冷凍la"痛黎講可以接受,你生係咩位置?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-19 23:41 發表
befd c兄快d去睇私家啦!唔好拖,3m防復發就得!都係冷凍la"痛黎講可以接受,你生係咩位置?
知道,包皮入面啊!好大舊好厚,都唔知要搞幾耐

引用:
原帖由 befd 於 2012-4-20 00:04 發表

知道,包皮入面啊!好大舊好厚,都唔知要搞幾耐
大約幾大?冷凍應可以照凍!!!

範圍都幾大架, 好難講 !BOOK左明天睇∼好擔心,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。