推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-30 22:20 發表 johny兄,我d花無出血,但係你有懷疑去睇睇醫生先!
Thx .成10個月都唔知要驚到幾時

回復 15021# 的帖子

我唔諗都係咁彈出黎好似明日就會死咁

回復 15021# 的帖子

Mybaby兄幾時到期驗?

引用:
原帖由 JACKY9271981 於 2012-4-30 01:21 發表
龜頭炎 前列腺炎 3年都未好,睇左好多次醫生都未好,
食左 LEVOFLOXACIN 3個月, Sulfamethoxazole 1.5個月,但係肛門位置間中仲有不适,
龜頭炎 紅+甩皮 ,有無人好返,可以教我點做,謝謝
ching 唔好意思想問問你龜頭炎有冇睇過DR HO?
我睇左3次都唔好, 仲諗住繼續睇定轉醫生(搞左都個幾月啦)
死喇你成3年都唔好搞到我好驚

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-1 19:36 發表 ching 唔好意思想問問你龜頭炎有冇睇過DR HO?我睇左3次都唔好, 仲諗住繼續睇定轉醫生(搞左都個幾月啦)死喇你成3年都唔好搞到我好驚
慢慢來啦,我上年7月開始發完又發到而家好了98%,最緊要亁爽

回復 15025# 的帖子

5月尾....我諗緊去邊驗 你打算去邊驗

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-4-30 19:39 發表 花係咪好易出血花硬?
我D花都無出血喎!

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-4-30 21:51 發表 唉!而家仲係好驚中hiv而家先4星期都唔知點頂落去
放鬆,放鬆,不如你諗下如果唔係,
以後會點樣好好過及幫中了招的新人仲好!

引用:
原帖由 fastfit 於 2012-5-1 20:24 發表 我D花都無出血喎!
我好到98%啦,不過成日驚出花

我想問咁多位C兄 今日15樓醫生係唔係休息?

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-5-1 19:39 發表

慢慢來啦,我上年7月開始發完又發到而家好了98%,最緊要亁爽
唔該CHING, 想請教下你有冇keep住搽藥膏架?
定等佢自己好架?

thx

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-1 21:32 發表 唔該CHING, 想請教下你有冇keep住搽藥膏架?定等佢自己好架?thx
我個人覺得荼太多有機會反效果,最緊要保持亁爽

回復 15028# 的帖子

我打算去關愛驗一次dr ho驗一次再睇下邊度有再驗一次

回復 15030# 的帖子

我而家真係打算唔中就會讀返書比更好的野我女朋友唔會要佢失望

[quote]原帖由 肥仔生 於 2012-5-1 22:37 發表 我打算去關愛驗一次dr ho驗一次再睇下邊度有再驗一次 [/

去私家驗一次而經好準架拉,懷愛滋留返機會俾有需要慨人啦師兄

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-5-1 21:48 發表

我個人覺得荼太多有機會反效果,最緊要保持亁爽
通常我覺得搽左幾次/食左幾次都係咁果D藥
再繼續搽/食都係咁

唉都唔知繼唔繼續DR HO好, 唔係話佢唔好(佢好好人添)
但好似唔岩我

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-1 22:52 發表 通常我覺得搽左幾次/食左幾次都係咁果D藥再繼續搽/食都係咁唉都唔知繼唔繼續DR HO好, 唔係話佢唔好(佢好好人添)但好似唔岩我
我睇佐6個dr 先好返98%,睇2-3次唔得就試下轉dr

回復 15038# 的帖子

你亀頭炎期間有無做愛?有就停下先打飛機都要停同岩岩位師兄一樣要保持亁爽!

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-5-1 22:56 發表
我睇佐6個dr 先好返98%,睇2-3次唔得就試下轉dr
我諗都要, 唔該CHING

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-5-1 23:00 發表
你亀頭炎期間有無做愛?有就停下先打飛機都要停同岩岩位師兄一樣要保持亁爽!
冇呀, 但見好似好番好多(但係都係一時時, 有時直頭冇野添, 但可能第朝又紅番同之前一樣)
琴日忍唔住打左個J
而家又紅番

不過紅番都好既, 等睇第個醫生俾佢見到咩事(唯有咁諗啦)

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-1 23:31 發表 冇呀, 但見好似好番好多(但係都係一時時, 有時直頭冇野添, 但可能第朝又紅番同之前一樣)琴日忍唔住打左個J 而家又紅番不過紅番都好既, 等睇第個醫生俾佢見到咩事(唯有咁諗啦)
未好返又打,發完炎d皮好幼亂又薄你又打打機佢一摩擦梗係紅啦,咪再發炎

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-5-1 23:37 發表
未好返又打,發完炎d皮好幼亂又薄你又打打機佢一摩擦梗係紅啦,咪再發炎
我有就住打不過我知錯啦
但係之前都唔係一路慢慢紅--->變淡
係冇乜野跟住又紅, 好反覆下
可能都要轉下醫生

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-5-1 23:00 發表 你亀頭炎期間有無做愛?有就停下先打飛機都要停同岩岩位師兄一樣要保持亁爽!
你食佐藥點呀?

想請教有花既CHING,
我呢龜頭旁邊發現有一細點淺色, 我摸落去有少少硬,
用力卒會好似甩皮咁, 會唔會有機會係花?

我呢幾日可能未必得閒去DR HO到所以想有定心理準備....
感激!

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-5-1 22:41 發表 我而家真係打算唔中就會讀返書比更好的野我女朋友唔會要佢失望
加油!加油!再加油!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。