推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 14947# 的帖子

hpv兄,我都有諗過割包皮,但而家尿道口有,呢招應該唔得

報告9點46分去左小便有白色分泌物洗左出黎,都知9成9係非淋去到同 dr ho講睇你個
一傾左一陣,就去檢查下口腔的粒粒啦~無事的..ok!

之後 就係要到j啦~一開始龜頭.ok

同死型啦.過程都唔多想講啦,中.急性非淋病尿道炎~
而家仲諗緊同到女友講!上刑架等死,佢天就過黎的啦.睇下點死)

而家好真係好想死,唔想面對e件事!

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-4-22 19:53 發表
thx 上面兩位CHING,

其實我一路都搵緊DR HO睇緊包皮龜頭炎,
係呢幾日, 本來係龜頭邊粒紅點好似紅左大點左(應該都幾個月)
所以下次搵DR HO會睇埋

不過我其實有個問題, 就係我睇左DR HO都3次
但好似冇乜好轉, ...
叫佢幫你做冷凍啦~dr ho都幾好呀,我都岩岩睇過
把你自己的想法講比佢知啦,當我知道左的時間都係佢面前咸左出黎
我就叫我唔洗緊張有得醫的,同埋佢都唔停咁安慰我.

回復 14950# 的帖子

c兄同女朋友拍拖幾耐?睇下諗唔諗到計幫你?

而家同佢4年半啦,同佢一齊之後出黎玩過3次唉我都計定分手日子啦

回復 14952# 的帖子

甘你女朋友有無病徵先,其實非淋可以斷尾,治療後對健康無太大影響!

回復 14953# 的帖子

仲未同佢講,真係唔知點开囗,而家訓都訓唔到.dr ho話而家开始留意下佢有無病徵因為好似我咁16号未病徵走去檢查都唔會準未過潛伏期唔知的!

頭先上左15/f,檢查暫時無事,但穩陣都凍一凍,dr ho真細心!不過佢話尿道口基本上一定復發!唉…真係唔知搞何年何月?

回復 14955# 的帖子

唉我而家都驚中埋花.但係dr ho話無咁昜的中.如果到中時仲有排煩呀.
兄弟你會好快好返的支持你呀!!!

大家真係玩之前要諗過,自己中招就叫還但係你身邊人係無辜的唔好出黎玩呀!今次小昜科下次就x家科!愛家人唔好玩呀!

回復 14956# 的帖子

唉…講真,未中招前實唔驚!中左招個個都會後悔,知道命仔緊要!但有時諗我都係正常男人,又單身,,係你情我願既情況下甘都要中花,呢d真係整定,甘就一世T_T

回復 14957# 的帖子

唉!衰d講句我地男人就係咁用下半身諗野!今次中左非淋算係買一個重重的教訓...真係唔好屌平西食貴藥.而家我中左非淋更加驚中埋花中埋a!而家真係咩都驚緊!

師兄係邊度中141?

回復 14958# 的帖子

夜場,一次飲大左同陌生女子ons!

回復 14959# 的帖子

唉我係走地中.好驚有其他事呀!而家真係好驚呀!
我而家真係唔知點面佢我女友,好內疚,好驚,好對佢唔住,唔知點面對佢.好驚因為e件事我地會分手.
我同佢仲5月份去台灣.而家唔洗諗啦.佢一定嬲足我一世.

師兄有無諗過好返點?
我好返又無其他事我e一世都唔會再去>.<真係一次就咩都夠啦

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-4-27 14:15 發表

叫佢幫你做冷凍啦~dr ho都幾好呀,我都岩岩睇過
把你自己的想法講比佢知啦,當我知道左的時間都係佢面前咸左出黎
我就叫我唔洗緊張有得醫的,同埋佢都唔停咁安慰我.
下但係我紅左一撻唔係花都可以冷凍架?
搞左都好耐仲唔好

CHING大家一齊努力啦唔好灰心 !

回復 14961# 的帖子

唉我而家真係感覺到我的知識原來係咁低
對不起係我錯了

回復 14960# 的帖子

好翻?就算好翻,hpv都係跟足一世!日後點識女朋友?你講俾日後女友知,人地點會唔介意?如果唔講,就算d 疣好翻哂都唔係完全無傳染性,可能真係要孤獨一生!

回復 14963# 的帖子

而家都唔知講咩好,我自己都心情好差!

有無師兄知AS的潛伏期中會唔會有腹瀉果類的病徵?
我而家有腹瀉同喉嚨痛~好驚!

回復 14964# 的帖子

hiv 其實唔洗太擔心,夠期去check下,應該中機會唔大!唔好太緊張啦!

回復 14965# 的帖子

唉我死唔緊要你怕連累女朋友

HelpHelp.......T_T 又要去見下 Dr. Ho

我年幾前都中左花....都係找Dr. Ho 醫的,都凍左好幾次, 但touch wood 黎講都差不多兩年...... 叫 settle 左.唉~我又衰左,我星期頭出左去玩......但發現完事後先知個套穿左。第二朝發現小便後又想繼續小便,但又痾唔出。我懷疑自己中非淋,但我又怕事出幾日,無咩病徵,咁早去搵Dr. 唔知好唔好。我食左D燒炎藥,小便正常番,但每次去完小便睪丸都好似唔係好舒服咁 (唔識表達),宜家驚驚地,上網又話可能係睪丸炎。聽日就星期六又係公眾假期,我想試下book星期日去睇下, 但我睇番Dr Ho 張卡片佢熙明星期日同公眾假期都休息,我想問下各位 Dr. Ho 係唔係都仲係公眾假期休息? 我想唔係.....我想快D睇  ><

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-4-16 23:21 發表

所以都話睇醫生要講運氣, 好似我開頭咁睇錯就...........不過我死都唔信, 後尾先信改去睇dr ho都遲左攪到破依版紀錄差唔多醫左6年, 所以有時真係.......afterwards你睇得dr ho早唔怕遲了, 我唔係賣廣告只係你睇翻 ...
thanks bro... 今個星期又係繼續「傷口康復中」 希望除咗遲d去驗血之外 唔需要再覆診!!

基本上成個月 個人都係好頹 冇心機... 不過我會努力ge

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-16 23:28 發表
我第一粒係電灼!而家真係有痕!
當做提點自己生生性性... 唉

同埋我諗我以後 聞到火炙xx壽司d味道都會反胃

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-27 21:53 發表
好翻?就算好翻,hpv都係跟足一世!日後點識女朋友?你講俾日後女友知,人地點會唔介意?如果唔講,就算d 疣好翻哂都唔係完全無傳染性,可能真係要孤獨一生!
病毒已經成為身體ge一部分…好恐怖但係係事實 =(

皮膚接觸都有機會傳染…唔止介唔介意ge問題,就連自己都對以後的伴侶於心有愧

如果呢排 hpv vaccine 個電視廣告早d出就好了...o係某個網見到呢樣:

問. 如果我已經證實感染了HPV, 我還可以接受疫苗接種嗎?
答. 絕對可以,而且應該盡快接種疫苗,因為這樣可以減低病發率,及日後有機會感染到的其他HPV基因型。

唔知係咪堅…係咪應該去接疫苗呢咁?

引用:
原帖由 afterwards 於 2012-4-28 00:51 發表

病毒已經成為身體ge一部分…好恐怖但係係事實 =(

皮膚接觸都有機會傳染…唔止介唔介意ge問題,就連自己都對以後的伴侶於心有愧

如果呢排 hpv vaccine 個電視廣告早d出就好了...o係某個網見到呢樣: ...
如果真係得,都係一件好事............

回復 1# 的帖子

coffee兄無錯,時間仲係公衆假期休息!c兄盡快去睇la,祝今次無事!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。