推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 14970# 的帖子

afterwards兄,疫苗我問過dr ho,佢都話係有助減低反發!但要等d疣停哂先打得!

回復 14972# 的帖子

大獲......又要等多幾日。承你貴言

回復 14939# 的帖子

聽日紅假! Dr ho 會開咩?

而家中左非淋之後日夜都好擔心中埋AS!
我已經同女友講左,差不多叫做分左手!

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-4-28 14:22 發表
而家中左非淋之後日夜都好擔心中埋AS!
我已經同女友講左,差不多叫做分左手!
我都好擔心!

回復 14977# 的帖子

師兄有無用套?無用就驚好多!
我有用而家都好驚!醫生同關愛都同我講機会好低但知中左非淋之後就好擔心啦

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-4-28 15:20 發表
師兄有無用套?無用就驚好多!
我有用而家都好驚!醫生同關愛都同我講機会好低但知中左非淋之後就好擔心啦
我係做完先知個套穿左.........之後到宜家每次去廁所都少少唔舒服......點解你有用套都中非淋?

回復 14979# 的帖子

我懷疑我包皮過長係我除套個時嗰套卡住到亀頭冠但位感染的!

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-4-28 15:57 發表
我懷疑我包皮過長係我除套個時嗰套卡住到亀頭冠但位感染的!
哦....咁你唔駛太擔心既

回復 14981# 的帖子

但都仲係好驚!如果中as我會死左佢

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-4-28 16:38 發表
但都仲係好驚!如果中as我會死左佢
希望大家都無事.......你幾時會去驗 a?

回復 14983# 的帖子

7月份先夠3個月呀!而家仲有成2個月驚!

回復 14984# 的帖子

呢段時間係甘架啦!我都經歷過!不過c兄,你放心,挨得過架,祝你無事!

回復 14985# 的帖子

希望無事啦,e教訓代價真係好大!

回復 14983# 的帖子

睇返記錄12星期就驗得下次問dr ho先

係甘嫁啦 人係要錯左先識反醒

回復 14987# 的帖子

生c兄 你非淋d徵狀明唔明顯??之前聽你講話好返 唔痕唔痛既

回復 14989# 的帖子

亀頭炎後好返了!但係我非淋唔明顯的!睇dr ho個日飲左酒去大便後係廁板有白色濃分泌先知中非淋而家真後悔去玩!唉人就後咁唔錯唔後悔!

回復 14988# 的帖子

mybaby兄,有時對同錯點分!d人專搞人老婆女朋友果d無事,我地呢d做錯咩事先?自己無女朋友跟本無對唔住任何人!曰後都唔知點,唔通成世唔ml?

回復 14991# 的帖子

對同錯有時後無得分的只能夠講單身人事中係唔好彩,攪人老婆女友個D佢好彩。
如果有老婆同女友個D就真錯,好似我中左先識反省而家後悔中了。有個好老婆好女友唔珍惜無左就後悔

回復 14992# 的帖子

生兄唔好怪我多事!如果你愛你女朋友就盡力留住佢,睇下有無機會願諒你!有時d野未必話你認錯就算!你應該用往後曰子補償返,加油!

回復 14993# 的帖子

而家努力緊希望留得住,講真e次之後我會比我能比到最好的野佢以後唔出黎玩。

回復 14994# 的帖子

大家都咁話 忍唔住 頂盡打下飛機 去玩就唔好搞

回復 14980# 的帖子

肥仔生,
睇你寫出呢啲病徵唔似中非淋, 係唔係有驗過?

回復 14996# 的帖子

政府驗話更無事天,去到dr ho度佢話懷疑係急性非淋你dr ho度未驗!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。