推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 14897# 的帖子

無野架,早醫早好返回!!!!加油!!!!!!!!!

多謝你,講左出泥好似舒服D

回復 14899# 的帖子

我尿道口都有,仲麻煩,而家驚緊番發

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-20 00:43 發表
我尿道口都有,仲麻煩,而家驚緊番發
一齊加油,您都系做冷凍?

回復 14901# 的帖子

係啊!做冷凍最方便!睇緊25/f

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-20 00:59 發表
係啊!做冷凍最方便!睇緊25/f
25/f定15/f 啊? 我BOOK左15/F

回復 14903# 的帖子

sorry!15/f ,打錯左!!!!唉…ching女友知道未?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-20 01:47 發表
sorry!15/f ,打錯左!!!!唉…ching女友知道未?
就係無女友啊∼小一樣煩惱XD

回復 14905# 的帖子

都係啊!不過日後都難揾T_T有無介煙啊?好大影響架!

係囉∼唉....我本身唔煙的,但小酒

回復 14907# 的帖子

我就介左煙,但酒間中有飲!香港地交際方面好多時都要飲,無計!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-17 16:40 發表
甘你認為要介幾耐?你而家有無食番煙?
起碼好翻一年半至2年後先安全, 唔係翻發機會高dd, 當你唔信邪試完後就會知道我講既野

DARY兄你第二次凍大約幾錢到!!~我第一次凍1550 約左下星期再凍!!~

回復 14910# 的帖子

我估1000元樓下應該無問題,一般600-700蚊覆診

帶多D去穩陣 廢事要碌卡

回復 14912# 的帖子

洗錢事少,最緊要快d 好番!唉…近期所有活動都停哂!真係無咩樂趣!

回復 14913# 的帖子

我同你一樣啦 唉....有D野錯左真係好難返轉頭!!~真係明白左好多道理

ching 想問下你地d花係肉色定紅色一粒咁架?

因為小弟見到龜頭邊有一點紅色(都起碼幾個月
而家紅左d, 好驚係花

遲d會睇dr ho 不過想問問ching先有定心理準備

thx

回復 14915# 的帖子

試過紅,白,條型都有,c兄都係睇醫生啦!

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-4-22 13:55 發表 ching 想問下你地d花係肉色定紅色一粒咁架?因為小弟見到龜頭邊有一點紅色(都起碼幾個月而家紅左d, 好驚係花遲d會睇dr ho 不過想問問ching先有定心理準備thx
有懷疑就早D搵專科醫生去檢查,到野開咗,就手尾長.....

thx 上面兩位CHING,

其實我一路都搵緊DR HO睇緊包皮龜頭炎,
係呢幾日, 本來係龜頭邊粒紅點好似紅左大點左(應該都幾個月)
所以下次搵DR HO會睇埋

不過我其實有個問題, 就係我睇左DR HO都3次
但好似冇乜好轉, 可能睇多次會轉醫生

引用:
原帖由 imscrewed 於 2012-4-19 07:19 發表
我係女 2月喺深圳酒店同當時bf有過一次唔安全+oral 之後有黃色分泌
去左政府check 即時俾左藥我食 過左幾日好似好左啲

過左幾日我同新bf 做有套 但oral時冇
之後扁桃腺發炎 食左七日坑生素... 仲係 ...
SISTER
你的過程唔係point, 重點係你現在有衣源體要去醫, 呢段期間, 唔好有SEX, 你同你的BF都要去睇醫生, 呢D錢冇得鏗
去私家睇啦,政府又慢又服務差, 另外學其他BRO.講唔好自己買藥, 一間食錯藥搞到菌惡O左你仲煩
提下你, 醫好晒後,去返返支HPV子宮頸疫苗,對我地女人好重要

至於你講既 HIV 呢到每個人都驚過, 應該唔會係,係你自己多心, 但夠90天後去做個TEST吧!

GOOD LUCK

相關搜索目錄: 酒店

rubber!

be canreful, to protect your jj, take the rubber!

本應約左上星期五上15/F睇, 點知臨時有野做去吾到, 今日得閒唸住去政府到, 頂住當先∼
我本來都係唸住上去搽下酸性野, 見醫生果時多口問佢可5可以試下冷凍, 點知佢話OK,
依家佢叫我每2星期上去凍一次,
感受:凍果時比我想像中無甘痛, 但都維持左個幾2粒中先5痛
另外,想問下做冷凍既CHING, 您地做左幾次冷凍都有明顯既改善呢?我依家見到D花黑左D,無血∼∼

回復 14921# 的帖子

我一般做左冷凍,約五日粒花會結蕉,約7-10日就會脫落

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。