推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

你好,本人在5月頭係九龍城叫雞
無套口交,有套性交,到而家都無咩異樣,但係好驚中aids.......

請幫忙回答, 我發誓以後不再做那種事情.........

引用:
原帖由 michaeltam55 於 2012-6-25 00:04 發表
你好,本人在5月頭係九龍城叫雞
無套口交,有套性交,到而家都無咩異樣,但係好驚中aids.......
請自己睇我上一個回覆段英文, 睇完你就知自己應該驚麥, 唔洗好驚的~

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-6-23 11:07 發表
就算冇出花都唔代表自己唔係HPV帶原者,DNA TEST就係係細佬皮膚組質到睇下有冇HPV病毒,有就要更加留意自身抵抗力唔好比機會佢出花,同埋叫女朋友/老婆打疫苗,唔好傳到比人,好消息係HPV病毒好大機會係2年內比自身 ...
其實除非你有老婆啦, 唔係既講真, 你自己玩完3個月內你都唔想攪野, 仲有台灣名醫都說了一句: ((其實我都不知道你們在驗什麼, 如果你們驗到HPV 陽性, 又冇病杜, 我都不知道要怎醫!)) 之前我係某FORUM 見到的, 所以單身去玩既, 玩完就算了, 有病貞先去醫, 比你知道左有事, IGNORE 驚傳比伴侶呢個POINT既話, 留番D錢做冷凍就好~

唉~~~~21號零晨高危~~~~
今日去左std做RNA TEXT加檢尿~~~~
睪丸有D陰陰痛~~~~等結果中~~~~
又係飲醉酒做錯事~~~~~

今日仲有d鼻水.......

各位師兄好
3月尾口交無套性交有套...
起初jj頭同嘴紅同有紅點,又痕又痛,以為jj炎
依家懷疑中左非淋病,jj頭同嘴紅,jj同睪丸成日癮癮作痛,反胃
睇左3次醫生,好辛苦,係咪無得醫?
有無人可以討論下??

回復 15329# 的帖子

成3個月你睇醫生冇叫你檢查尿液咩

回復 15330# 的帖子

事發約一個星期同一個月分別係衛生科同choice驗過,咩都無同jj無液體流過

回復 15331# 的帖子

驗過冇衣林,應該唔係非淋,一係再去驗多次

回復 15331# 的帖子

跟據CHING們之前的POST 你應該係龜頭炎, 都係好難搞,醫生點講

回復 15333# 的帖子

醫生話可能係非淋,jj炎好似不會尿道同睪丸痛

回復 15334# 的帖子

但係非淋應該唔難醫 3個月都唔好咁恐佈

同埋照計你係政府到抽取尿樣本,佢應該會話比你知有冇發炎細胞

回復 15335# 的帖子

起初5月頭醫生本來話係jj炎,5月中下再睇醫生話可能係非淋

引用:
原帖由 sick123 於 2012-6-25 20:29 發表 起初5月頭醫生本來話係jj炎,5月中下再睇醫生話可能係非淋
兄弟去私家診所或者睇專科詳細驗下,你果個醫生可以唔使搵佢再睇,一次睇根據你口述初步斷症可以話你有咩性病,醫生亦會諮詢你既要求驗尿液或血清,但係你睇左三次都唔知中咩?

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-6-25 20:16 發表
同埋照計你係政府到抽取尿樣本,佢應該會話比你知有冇發炎細胞
錯了, 我唔知佢點驗啦, 之前我JJ流白去政府佢取埋D白都可以話我冇事~

引用:
原帖由 sick123 於 2012-6-25 20:03 發表
醫生話可能係非淋,jj炎好似不會尿道同睪丸痛
JJ炎係可以令到尿道痛同高丸酸痛, 我就係一個好例子~

引用:
原帖由 sick123 於 2012-6-25 20:29 發表
起初5月頭醫生本來話係jj炎,5月中下再睇醫生話可能係非淋
你事發都有一段時間, 過左兩個WEEK 除左A梅比貴D先驗到其他都驗到,
對症下藥啦, 我上一次奶野睇既醫生就係用把口話我知我有事,
結果食左成個月都唔好仲要唔識轉藥~ 你自己決定啦~

回復 15341# 的帖子

我事發約一個星期同一個月分別係衛生科同choice驗過,咩都無...
依家事發三個月啦,黎緊再睇會叫醫生驗
紫亞兄係咪淨jj炎?依家咩情況?

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-6-25 20:12 發表
但係非淋應該唔難醫 3個月都唔好咁恐佈
好似有隻叫慢性非淋,同花仔一樣難醫

引用:
原帖由 sick123 於 2012-6-26 17:16 發表

好似有隻叫慢性非淋,同花仔一樣難醫
唔係慢性非林, 係慢前, 慢性前列線炎,
都係果句, 比花好, 只係食藥, 幾百蚊, 唔貴,
花仔一個月凍4次, 1次都千幾蚊, 所以安啦~

引用:
原帖由 sick123 於 2012-6-26 17:04 發表
我事發約一個星期同一個月分別係衛生科同choice驗過,咩都無...
依家事發三個月啦,黎緊再睇會叫醫生驗
紫亞兄係咪淨jj炎?依家咩情況?
我中左尿道炎, 附帶JJ炎就實會的, 而家打J隔褲打J甩皮, 尿道仲有少少液體,
仲多一個星期藥,停一星期搵DR.HO 再驗尿, 冇事就FINISH, 其他野就少問題, 夠個半月先再去比$$驗AIDS + 梅
2個星期驗左轉A同梅冇事~ , 同埋只係口交, 本來既機會就好低~

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-26 21:15 發表

我中左尿道炎, 附帶JJ炎就實會的, 而家打J隔褲打J甩皮, 尿道仲有少少液體,
仲多一個星期藥,停一星期搵DR.HO 再驗尿, 冇事就FINISH, 其他野就少問題, 夠個半月先再去比$$驗AIDS + 梅
2個星期驗左轉A同梅冇事~  ...
紫亞師兄重有少少野問
1. 咁你個尿道炎有無話係淋定非淋?
2. jj點甩皮法?
3. 依家重有無JJ炎,jj同睪丸痛?
感謝萬分

今日dr 方個度覆左無淋同支原。。有無ching知道3日驗吳驗到?因為膀胱同睪丸有陰陰地痛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。