推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 支哥 於 2012-6-30 22:38 發表

係真既 ?

但如果爛o係中間o個d位會唔會有機會 ?

因為我未試過做到個套穿 , 我同女朋友做都係用杜雷斯牌 , 從來唔用超薄 , 感覺上實淨好多.....

其實我一路最擔心係我射完仲有5-10秒抽插 , 呢個動作會整 ...
如果做到個安全套穿, 一定是大穿, 一眼就看到.
安全套吾會只穿小小, 令到你睇吾到的.

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-6-30 19:55 發表
咁strange 師兄你出花個時自己抵抗力係咪唔係咁好,姐係有煙酒同夜訓唔夠訓?
那時候, 我不煙不酒, 也不涯夜, 但都出花出髐E個月!

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-30 20:51 發表

唉,,,,, 玩一次驚一年, 哈哈, 真係下次唔敢~
其實我在那一年中, 每個星期都北上兩三次, 次次吾同性伴. 給果最後出事了. 好彩只係中了花+JJ發炎, 有得醫!

大家好,好耐無留言,其實我現在都8個月無事
不果我有DD疑問,就係如果做得冷凍多,係咪會D皮膚會差左,列如起筋,即是
好似隻手拿完重野咁樣,有一點點硬,有點似傷口好番埋口D巴痕咁,正常嗎???
因為都半年以上無變化.但又唔知係咪花,因為無任何反應,謝謝

引用:
原帖由 strange 於 2012-6-30 23:40 發表

其實我在那一年中, 每個星期都北上兩三次, 次次吾同性伴. 給果最後出事了. 好彩只係中了花+JJ發炎, 有得醫!
師兄, 我中左JJ炎, 而家間唔使有D紅點, 真係嚇到嚇死, 比DR.HO 睇, 又唔係疱又唔係疣,
真係呢,,,,,, 最多仲試過4粒, 連袋都有粒=0= 但又過一排自己謝~ 又唔痛=0=

引用:
原帖由 strange 於 2012-6-30 01:09 發表

那次感染HPV 已經出了花, 而且出很多, 做完一次冷凍, 傷口未好又出新花, 如是者持續九個月, 痛苦不堪. 但現在已經完全好了, 兩年無番發.

呢個經驗,教訓大家, 吾好去滾.
時間真係過得快咁快2年了.........即係好翻哂恭喜!!

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-7-1 11:13 發表

師兄, 我中左JJ炎, 而家間唔使有D紅點, 真係嚇到嚇死, 比DR.HO 睇, 又唔係\又唔係疣,
真係呢,,,,,, 最多仲試過4粒, 連袋都有粒=0= 但又過一排自己謝~ 又唔痛=0=
其實JJ炎.有時真係幾難醫好, 因為病原很難確定, 細菌, 病毒, 霉菌, 敏感都可以引致.
我自己來說, 是給一位小姐環保吹後三天開始的, 經過差不多一年, 食藥, 搽膏 先至好番.

回復 15404# 的帖子

strange 兄你既JJ炎症狀似唔似紫亞兄既症狀會出紅點? 同埋係唔係JJ炎個期出埋花?我真係好驚出花...

引用:
原帖由 strange 於 2012-7-1 19:27 發表

其實JJ炎.有時真係幾難醫好, 因為病原很難確定, 細菌, 病毒, 霉菌, 敏感都可以引致.
我自己來說, 是給一位小姐環保吹後三天開始的, 經過差不多一年, 食藥, 搽膏 先至好番.
請問師兄你JJ炎有無睪丸痛?

回復 15406# 的帖子

我都睪丸痛。都痛左成個幾星期。。但係驗吳到有野。。我都吳知可以點。好辛苦!!

上次覆診 dr 方由抗生素轉左食消炎藥 效果仲差左

引用:
原帖由 freedom23456 於 2012-7-1 21:30 發表
上次覆診 dr 方由抗生素轉左食消炎藥 效果仲差左
dr 方全名係咩?

有冇師兄好似我咁架, 因為JJ炎太SCARED , 又可以紅, 又可以起點, 真係自己無知一D都以為自己又中疱又中疣~

引用:
原帖由 sick123 於 2012-7-1 22:31 發表

dr 方全名係咩?
DR 方X = X陽 , 明未?

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-7-1 22:39 發表

DR 方X = X陽 , 明未?
THX...................
不過佢好似係家庭醫生,不是專科

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-7-1 22:38 發表
有冇師兄好似我咁架, 因為JJ炎太SCARED , 又可以紅, 又可以起點, 真係自己無知一D都以為自己又中疱又中疣~
我之前jj起紅點,之後jj頭同嘴紅痛,依家無紅點,但睪丸痛,又那又痺

引用:
原帖由 sick123 於 2012-7-1 22:55 發表

THX...................
不過佢好似係家庭醫生,不是專科
對, 所以我一早就說, 佢唔平, $400睇佢情願$500睇DR.HO

引用:
原帖由 sick123 於 2012-7-1 22:58 發表

我之前jj起紅點,之後jj頭同嘴紅痛,依家無紅點,但睪丸痛,又那又痺
我高丸痛左一星期就冇痛, 但而家見到D紅點我心好痛=0=
眼冤, 但係而家都一個月了, 應該唔會疱, 醫生話疱要出一早出左
係驚疣~

我包皮炎足足一年時先好返,唯一後遣証就係尿咀紅了一圈同d 皮變溥佐。各位努力,一定要信dr

有冇c兄打佐防hpv ?好似有年齡限制?

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-7-2 04:29 發表
我包皮炎足足一年時先好返,唯一後遣証就係尿咀紅了一圈同d 皮變溥佐。各位努力,一定要信dr

有冇c兄打佐防hpv ?好似有年齡限制?
18-廿幾最好, 我記得~

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-7-2 11:15 發表 18-廿幾最好, 我記得~
我成30 ,而家打咪冇用?

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-7-2 15:40 發表

我成30 ,而家打咪冇用?
唔會既, 你係已經中左定打黎預防? 你下次問dr.ho 佢果度都有得打~^^~

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-7-2 20:40 發表 唔會既, 你係已經中左定打黎預防? 你下次問dr.ho 佢果度都有得打~^^~
預防..................

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-7-2 23:19 發表

預防..................
預防都有用既, 打定啦, ^^

唉, 前排按完鐘仔, 無耐 jj 生左幾粒野
去睇政府衛生科睇, 話係珍珠疣
點左幾次藥水都未甩, 完全無用, 所以想做冷凍
請問聲師兄邊個醫生手勢好丫, 收費大慨幾多 ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。