推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-7-9 21:33 發表
紫兄,我係DR方到驗過衣林DNA,咁姐係話唔會驗到其他菌,但我都有去衛生科度驗,佢地係用支野係尿道入少少拎D樣本,佢地好似話係種菌,個個驗唔驗到?
唔同的, dr方驗衣林就係剩係驗衣林呢兩隻菌,
衛生科拎條野liu 只係驗下都係衣林呢兩隻野,
所以都係會驗唔到~

因為我兩年前係衛生科比佢liu完話我冇事, 我明明有白色野都冇事,
之後去家庭醫生驗就奶左大腸桿菌~ 所以,,,,,,,,, 正正經經搵個皮膚科專科既醫生驗啦=0=

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-7-9 23:32 發表

你呢排又有出去玩?你不是上年年尾中\後已經冇玩?
無理由咁耐先出花
8個月內, 再加佢可能食煙飲酒呢~~~ 就有機會發的=0=

回復 15497# 的帖子

6個HPV 6個都有出花,有冇咁好彩

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-7-9 23:40 發表 8個月內, 再加佢可能食煙飲酒呢~~~ 就有機會發的=0=
但我同你個case都係個句:oral transmit warts, possible but rare
希望我地都冇事

引用:
原帖由 支哥 於 2012-7-9 21:07 發表
有無人有試驗召妓全程帶套都中花 ???
我就係其中一個受害者. 安全套對菜花只有30%左右的防衛力. 因為菜花病毒(HPV) 可以經安全套遮蓋不到的地方, 如JJ根部被女方傳染.

回復 15502# 的帖子

Dr 方都話有HPV既人,隻手都好大機會會有virus ,條女用手搞你細佬中都有可能

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-7-9 22:31 發表

有明顯粒粒就應該係.......快去睇醫生先, 唔係野開重多就煩, 有排醫
都幾細粒下...有D似油脂粒咁,少少奶黃色面積唔大
我都有D驚希望唔係啦

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-7-9 23:32 發表

你呢排又有出去玩?你不是上年年尾中\後已經冇玩?
無理由咁耐先出花
唉俾CHING你認得添
都係自己衰好番又有再玩, 不過都係同舊果D玩開冇事既囡囡(最短都有6個月)
但當然唔排除佢地岩岩中/之前咁好彩冇中

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-7-10 00:36 發表

唉俾CHING你認得添
都係自己衰好番又有再玩, 不過都係同舊果D玩開冇事既囡囡(最短都有6個月)
但當然唔排除佢地岩岩中/之前咁好彩冇中
唔緊要, 師兄, 我都係, ^^ 男人黎架嘛, 好番會玩好正常的~
除非有女朋友或者有老婆, 唔係既話實有下次=0=

我身邊既朋友個個都係咁. 又要玩又要驚,
總結係除非剪左佢=0= 唔係冇女朋友冇老婆就真有下次~
只係隔幾耐而已~

各位bro大家好,小弟想有少少題外話問大家。
我係兩個月前突然患上皮膚病,睇過幾個皮膚文憑/碩士醫生,佢]係咁咦望兩眼就開藥,但都好唔到!都有睇過街症,政府皮膚科要排到出年4月先有得睇。係呢2個月我已經用鬫2千幾蚊黎睇生,但一D都冇好轉!
所以想問下大家15/F Dr.Ho 係咪醫皮膚病都好好的?大約幾錢到?我已經冇乜錢再試醫生了。
衰心謝謝各位的幫忙

各師兄, 想問下Dr.Ho係咪多數用冷凍治療? 好少搽藥?

今日睇dr ho.....佢見到我擰晒頭.......

回復 15509# 的帖子

點解?發生咩事??你有咩症狀

無咩特別....都係去睇睪丸炎......不過dr ho個樣想話我玩完又要驚......

回復 15511# 的帖子

freedom 兄你睪丸炎,係衣林引起,定其他細菌?同埋點驗得出

引用:
原帖由 Lcha 於 2012-7-10 10:34 發表
我係兩個月前突然患上皮膚病,睇過幾個皮膚文憑/碩士醫生,佢]係咁咦望兩眼就開藥,但都好唔到!都有睇過街症,政府皮膚科要排到出年4月先有得睇。係呢2個月我已經用 ...
試下比佢睇下, 睇上面灡v兄講佢都幾有醫德應該信得過

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-7-9 17:15 發表

好的, 問完番黎REPORT, 我就1個月多1個星期篤左手指, 兩樣野都無事~ ^^ ,
尿道炎尿急急都好得7788, 係尿咀有粒野, 不過都拎左SAMPLE 驗 HPV
如果無事就真係無事 打 疫苗LU~ 呵~
阿紫你去邊度篤手指?仲記唔記得我呀?
我今日去左關愛驗梅毒同HIV,兩樣野都無事全陰
梅毒岩岩過左空窗期,HIV仲要等多兩個月先可以放心
其實關愛篤手指準唔準?知唔知佢地用快測係用咩技術?

你尿道炎好番晒末?

我7月1日覆檢衣原體,5號Negative
兩個月後再覆檢衣原體一次,沒事就安全,擔心復發

引用:
原帖由 支哥 於 2012-7-9 21:04 發表

今日見完dr方了~~~
其實佢真係好好人 , 好細心咁解答我問題 , 有問必答 , 而且都好詳細~~~
雖然佢註冊係家庭科 , 但都好專業 , 絕對唔比專科差~~~
今日比左錢驗哂所有性病 , 而家又好驚中花.......
因為 ...
好明白你心情驚傳染比佢 , 依家要做的事就係帶女朋友去檢查,
要積極面對

我今天下午都會去睇

回復 15512# 的帖子

Dr ho話開7日藥比我。如果吳好要驗精

引用:
原帖由 hpv 於 2011-9-11 16:44 發表
我依家每次仲完涼都用風筒吹番乾下體及鼓隙位,保持到9個月無番發
有無去驗下睇下現在仲有無菌?

引用:
原帖由 Lcha 於 2012-7-10 10:34 發表
我係兩個月前突然患上皮膚病,睇過幾個皮膚文憑/碩士醫生,佢]係咁咦望兩眼就開藥,但都好唔到!都有睇過街症,政府皮膚科要排到出年4月先有得睇。係呢2個月我已經用 ...
你係咩皮膚病先? 岩岩中招第1個月我都用3千啦, 連埋驗野, 你兩個月先2千, 唔貴, 冇時間試醫生就上15樓, ~

引用:
原帖由 積極面對 於 2012-7-10 13:22 發表
各師兄, 想問下Dr.Ho係咪多數用冷凍治療? 好少搽藥?
因為性價比黎講你生係JJ頭用冷凍治療 係最好,
搽藥少D, 因為你凍完都要查
LASER 通常醫生會用係江門或JJ口入面~

引用:
原帖由 積極面對 於 2012-7-11 01:53 發表
我今天下午都會去睇
GOGOGO , 睇完話我地知~

引用:
原帖由 freedom23456 於 2012-7-11 02:23 發表
Dr ho話開7日藥比我。如果吳好要驗精
Main Point 係如果你食晒藥, 隔一個星期驗小便都係無菌,
而仲有"明顯"病晶, 即係仲流好明顯既白色野, 先至有需要驗精~
唔係既唔洗~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。