推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 15372# 的帖子

大致上冇野,但中左隻HPV 病毒,有機會出菜花,其他大野要遲D覆驗

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-6-29 12:12 發表
大致上冇野,但中左隻HPV 病毒,有機會出菜花,其他大野要遲D覆驗
同我差唔多, 事發差唔多一個月了, 無包無粒, 但就唔驗VIRUS,
都係等覆檢, 但就3個月無粒粒, 我就會打疫苗^^ 簡單D嘛~

各位巴打你地好......

我都有d疑難想你地幫手解決下....

我o係4月23日同5月18號去過召妓.....

兩次一開始都已經有帶套 , 但套係個場所提供.....

而家好擔心 , 因為我聽講好多場所提供既都係劣質安全套.....加上我陰交射精後仲有5至10秒既抽插 , 我又無check下個袋有無穿....

到5月尾見到個電視廣告開始擔心自己中a.....

之後o係5月尾既時候即刻去左衛生署驗 , 結果陰性......

但到我上網再搵多d資料先知原來有三個月空鎗期.....好唔容易捱到而家.....

個心真係好亂....好怕惹到家人同女朋友.....

我已經喊左5、6次....直到我搵到各位巴打既呢個討論區....得知有pcr呢個檢測法 , 於是o係前日 , 即係27/6去驗 , 尋日打比我係陰性.....以為好開心....但再上網去心之谷睇 , 原來羅醫師話就算過左28日都未必準...我問情性中心d姑娘 , 佢地又話其實超過左一個月已經無問題.....可以話百份之99.9%.....剩下o個0.1% , 睇怕就好似羅醫師話齋 , 要祈求自己唔好係o個種「非常控制者」....

各位巴打....我而家個心真係好慌.....出現左d疑似徵狀.....好似頭痛同腹瀉....就係未有發燒同林巴結變大......

jj曾經試過龜頭炎 , 但睇醫生話係清潔得唔乾淨 , 我茶左兩日藥就好返了....而家都無返發.....尿道無痛無排尿困難 , 亦無野流出黎...應該可以排除其他性病.....不過係好擔心中a.....

過左28日(計落我成37日)去做pcr....究竟我係咪真係無事...? 各位點睇 ?

下個星期約左衛生署再做抗體 , d姑娘話過左6周去驗如果係陰 , 基本上都無野.......

唉....尋晚發夢仲見到自己中左a....而家真係好驚.....呢一次個教訓真係好大好大......

相關搜索目錄: 清潔 廣告

引用:
原帖由 支哥 於 2012-6-29 20:46 發表

而家好擔心 , 因為我聽講好多場所提供既都係劣質安全套.. ...
總結 驗PCR當時 過左2星期 已經可以RELIABLE, 安啦,,,, 你係要當自己係果0.0幾既, 你驚一年架,
衛生署係話3個月, 美國疾控係話半年, 最rare既係12個月, 你冇事架啦,,,,,, 你諗多左了~

頭先打完飛機,依家jj頭好痛,d精又好黃,睪丸重係痛....

引用:
原帖由 支哥 於 2012-6-29 20:46 發表

而家好擔心 , 因為我聽講好多場所提供既都係劣質安全套.. ...
師兄你大可放心, 就算係劣質安全套, 對HIV(即AIDS)病毒都有很強的防衛力, 如果個套做做下穿, 會成個爛開, 你無可能會見吾到,
用安全套做愛, 本身已經有99.9999%, 即接近百分百對HIV 病毒的防衛. 所以你根本沒有可能感染HIV. 根本不需要去驗!

關於安全套穿破, 我自己曾經在 東莞長安,和小姐做愛, 做做下個套由頂部爆開,之後去驗HIV, 結果係陰性, 無事.
但卻染上JJ炎和HPV(菜花), JJ炎應該是被那小姐口交時感染的, 現在已完全康復, 我現在已收旗,北上只做機餐, 心安理德.

回復 15378# 的帖子

Strange 師兄,你染上HPV姐係你只係知道自己係HPV帶原者,定真係出左花,小第我都驗左細佬上面有HPV 但就未有花出,希望自己抵抗力可殺死佢唔比佢有機會出,唉

回復 15374# 的帖子

紫亞兄,我唔係咒你會中,但係HPV真係好COMMON,有同2個OR MORE 既人性行為既人通常都有(除左處男同處女做),據估計美國有80﹪既有人,有D冇性行為過既人都係帶原者,因為隻手出出入入摸到HPV去洗手間又摸細佬中左都唔出奇,大部份都唔知自己有因為好多人都冇症狀(花),呢個係好事,不過如果紫亞兄你唔手緊既話,我建議你早D打疫苗,雖然疫苗不可治癒已感染既HPV,但佢可幫你減少出花既機會,同埋可保你免受感染其他TYPE,你岩HPV 驗唔驗都罷,留番D錢打疫苗好過

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-6-30 01:00 發表
紫亞兄,我唔係咒你會中,但係HPV真係好COMMON,有同2個OR MORE 既人性行為既人通常都有(除左處男同處女做),據估計美國有80﹪既有人,有D冇性行為過既人都係帶原者,因為隻手出出入入摸到HPV去洗手間又摸細佬中左 ...
Thanks ^^, 不過醫生話睇下3個月有無出先, 一般3個月唔見就當冇事~ ^^ 錢可以買到好多野, 但唔包括鑽牛角尖~ 哈哈~
你都唔好日日望, 花係唔會太細粒, 至少摸到見到, 唔洗特登望特登摸都會知的, 到時先算啦, 生左咪凍囉, 唔係點ja~!

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-6-30 01:00 發表
紫亞兄,我唔係咒你會中,但係HPV真係好COMMON,有同2個OR MORE 既人性行為既人通常都有(除左處男同處女做),據估計美國有80﹪既有人,有D冇性行為過既人都係帶原者,因為隻手出出入入摸到HPV去洗手間又摸細佬中左 ...
hpv 你驗左幾銀?

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-6-30 00:35 發表
Strange 師兄,你染上HPV姐係你只係知道自己係HPV帶原者,定真係出左花,小第我都驗左細佬上面有HPV 但就未有花出,希望自己抵抗力可殺死佢唔比佢有機會出,唉
那次感染HPV 已經出了花, 而且出很多, 做完一次冷凍, 傷口未好又出新花, 如是者持續九個月, 痛苦不堪. 但現在已經完全好了, 兩年無番發.

呢個經驗,教訓大家, 吾好去滾.

引用:
原帖由 strange 於 2012-6-30 09:09 發表

那次感染HPV 已經出了花, 而且出很多, 做完一次冷凍, 傷口未好又出新花, 如是者持續九個月, 痛苦不堪. 但現在已經完全好了, 兩年無番發.

C兄, 你果陣玩完隔左幾耐第一次出花?

回復 15382# 的帖子

HPV 要 700 係STD到驗

我今日上左dr 方度覆診。我同佢講想做多次pcr。不過佢同我講話下星期4做combo就ok。。。。。咁即係點。。。

引用:
原帖由 freedom23456 於 2012-6-30 12:56 發表
我今日上左dr 方度覆診。我同佢講想做多次pcr。不過佢同我講話下星期4做combo就ok。。。。。咁即係點。。。
=0= 你堅持做pcr嘛,,,,,, 抗原 圖果條曲線係山型, 如果落番去就驗唔到, combo 係驗抗原同抗體,
如果係咁. 去驗free既篤手指就得啦, 都係3代 elisa =0=

引用:
原帖由 strange 於 2012-6-30 09:09 發表

我知道錯了, 師兄, 我係03/6 去環保吹, 而家差唔多一個月, 除左尿道炎就無其他, 暫時,
但有幾粒紅點係jj, 睇左dr.ho, 話只係jj炎, 唔係疱 , 請問你知道疱初期係點既樣嗎?

回復 15387# 的帖子

咁即係pcr會好d???

引用:
原帖由 freedom23456 於 2012-6-30 15:37 發表
咁即係pcr會好d???
當然=0= 抽一段短既pcr出黎, 入面有50粒就check到,
抗原最慘係同抗體一樣, 都係elisa, 敏感度唔夠~

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-30 15:27 發表

我知道錯了, 師兄, 我係03/6 去環保吹, 而家差唔多一個月, 除左尿道炎就無其他, 暫時,
但有幾粒紅點係jj, 睇左dr.ho, 話只係jj炎, 唔係\ , 請問你知道\初期係點既樣嗎?
好彩, 我無中過\, 所以吾識講你聽.

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-30 09:31 發表

C兄, 你果陣玩完隔左幾耐第一次出花?
其實我那段時期, 由最初去玩,到出花, 大約一年左右, 我都吾肯定係那位小姐, 在幾時傳給我的. 因為那時候每星期都上去東莞兩三次.次次吾同對象.

咁strange 師兄你出花個時自己抵抗力係咪唔係咁好,姐係有煙酒同夜訓唔夠訓?

引用:
原帖由 strange 於 2012-6-30 19:38 發表

其實我那段時期, 由最初去玩,到出花, 大約一年左右, 我都吾肯定係那位小姐, 在幾時傳給我的.
唉,,,,, 玩一次驚一年, 哈哈, 真係下次唔敢~

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-29 21:20 發表

總結 驗PCR當時 過左2星期 已經可以RELIABLE, 安啦,,,, 你係要當自己係果0.0幾既, 你驚一年架,
衛生署係話3個月, 美國疾控係話半年, 最rare既係12個月, 你冇事架啦,,,,,, 你諗多左了~
紫亞兄 , 多謝你解答先.....

唉....望就係咁望.....鬼叫自己疑心重咩.....唉....

玩完先後悔.....真係早知今日 , 何必當初......

今日起身又有d頭痛....之後柯左一次.....到中午又去左一次大....不過又變返香焦形....

數落我由懷疑感染到而家都柯左成個月.....頭先突然柯正常大便....真係有d擔心....

不過紫亞兄...你知唔知感染愛滋既腹瀉係咪全部都係水狀大便 , 仲要一日柯成三次以上嫁 ?

如果係既...我都安心d....因為我一日平均一至兩次 , 糊狀多.....

引用:
原帖由 strange 於 2012-6-29 23:42 發表

師兄你大可放心, 就算係劣質安全套, 對HIV(即AIDS)病毒都有很強的防衛力, 如果個套做做下穿, 會成個爛開, 你無可能會見吾到,
用安全套做愛, 本身已經有99.9999%, 即接近百分百對HIV 病毒的防衛. 所以你根本沒 ...
係真既 ?

但如果爛o係中間o個d位會唔會有機會 ?

因為我未試過做到個套穿 , 我同女朋友做都係用杜雷斯牌 , 從來唔用超薄 , 感覺上實淨好多.....

其實我一路最擔心係我射完仲有5-10秒抽插 , 呢個動作會整穿個套.....

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-30 20:51 發表

唉,,,,, 玩一次驚一年, 哈哈, 真係下次唔敢~
我都係咁話.....

我發過誓呢次無事 , 以後都唔去滾.....會努力搵錢娶女朋友.....

唉.....我已經為左女朋友喊左四、五次....如果比佢知我對佢唔住 , 分手都有份....

其實我第一次去都唔係真係抱住玩既心態.....唔係吹牛....自己性慾比較強...女朋友又唔係好中意性....加上同期睇過本一路向西既「東莞的森林」.....膽粗粗就試左......

如果知道自己會擔心中a.....我真係情願一世打飛機算.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。