推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-9-3 11:09 發表
ronnie say around 238
係咪要搵佢訂先得呀? 我明天要...
無論是愛與被愛,也是串步難行

常平有兩間青蛙店我都試過,一間係康城酒店旁,青蛙很細很瘦,有點鮮味,但Lon骨Lon半天也吃不飽,一間在小洞天對面,很肥大,無味但啖啖肉,應該係激素飼養,兩間生意都油麻地 ... 要食要快D ... 唔係好快摺埋

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-9-3 22:03 發表
常平有兩間青蛙店我都試過,一間係康城酒店旁,青蛙很細很瘦,有點鮮味,但Lon骨Lon半天也吃不飽,一間在小洞天對面,很肥大,無味但啖啖肉,應該係激素飼養,兩間生意都油麻地 ... 要食要快D ... 唔係好快摺埋 ...
點解好快摺埋呀....

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-9-6 09:12 發表

點解好快摺埋呀....
冇乜客 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-9-6 09:44 發表

冇乜客 ...   
咁要快d試下先, 尋日食左個爆椒田雞, 田雞新鮮, 但係煮到不知所謂
無蛇口食既十份一味道

咁大個仔未中過8串1 ...唔知咁樣會唔會中呢

引用:
原帖由 March 於 2010-9-6 16:48 發表
咁大個仔未中過8串1 ...唔知咁樣會唔會中呢
2倍既8串1

我星期六響馬會提早買馬, 都ok喎....按多左,反而收多左少少...

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-9-6 16:53 發表

2倍既8串1

我星期六響馬會提早買馬, 都ok喎....按多左,反而收多左少少...
星期日D馬...熱門唔想買..冷門又唔識買...輸小當贏

吉村重開, 有新既女鉄板廚師....

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-9-7 16:54 發表
吉村重開, 有新既女鉄板廚師....
對於女廚師我有小小戒心...真係咁多年未點見過有女廚師煮得好食

引用:
原帖由 March 於 2010-9-8 10:45 發表

對於女廚師我有小小戒心...真係咁多年未點見過有女廚師煮得好食
你說得對....係差d架....

好似幾正, 搵日一齊去打癲佬, 好嗎 ?

http://www.openrice.com/restaura ... ry=cname&page=3

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-9-14 14:23 發表
好似幾正, 搵日一齊去打癲佬, 好嗎 ?

http://www.openrice.com/restaurant/sr1.htm?s=1&district_id=2019&inputcategory=cname&page=3
都好..不過依個星期我唔得...下星期又到中秋

下星期日(26號) 有人身痕搵人打....痳雀.......!! 雀局燒野食...地點:上水

引用:
原帖由 March 於 2010-9-14 16:42 發表
下星期日(26號) 有人身痕搵人打....痳雀.......!! 雀局燒野食...地點:上水
How about frog hot pot, mahjong and massage in snake mouth ?

師父, 會唔會得1.2倍

The answer is 1.5

Trust God, you know ?

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-9-15 20:36 發表

How about frog hot pot, mahjong and massage in snake mouth ?   
我地有好多朋友都無回鄉卡

引用:
原帖由 March 於 2010-9-16 10:55 發表

我地有好多朋友都無回鄉卡
我有喎...... !!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-9-17 11:49 發表

我有喎...... !!!
我有張澳門通
中秋要過澳門...所以下星期我去唔到打痳雀啦

THANKS KENNY 仔~~~

開心~~~
因為比以前活得開心,
而且呢幾年我地一班好朋友友仍然開心地做好朋友!!!

My new target!!

睇到44頁~~ 聽晚繼續~~~

My new target!!

久別重逢咁喎.........

搵人講下野好喎, 我呢個星期飛啦....

回復 5073# 的帖子

好, nobody body but you

我聽晚都要坐船

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。