推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

隨想

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-31 01:11 發表

....妳壞喇妳!!....
壞既女人先有人愛麻...

in love with the nature...

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-8 01:59 發表
曾幾何時, 呢到係我唯一尋找快樂鵀a方,
但時移世易, 此情不再,
鰫O到有過好多朋友, 亦失去過唔少,
有人會覺得我係攪事者, 認大哥, 橫行無忌, 冇勇冇謀,
但一句說話, "我無悔!!"

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-8 01:59 發表
有過好多朋友, 亦失去過唔少,
失而復得... 有無覺得好開心??

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-9 21:24 發表

開開地咁啦!!....
我係好開心!!!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-8 01:59 AM 發表
曾幾何時, 呢到係我唯一尋找快樂鵀a方,
但時移世易, 此情不再,
鰫O到有過好多朋友, 亦失去過唔少,
有人會覺得我係攪事者, 認大哥, 橫行無忌, 冇勇冇謀,
但一句說話, "我無悔!!"
你諗真齱I

好似唔止架喎!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-11 03:30 AM 發表

....你補充啦咁叻!!....
我同你改鱄虓s版架!

不過驚俾你鬧到狗血淋頭....所以唔post啦!

唔好嬲!最多我請你食飯仔!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-13 02:03 AM 發表

....你post, 我請你食飯仔!!....
唔啦! 我自已寫完都覺得過髐鶡魽I

握握手、做個好朋友!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-14 01:14 AM 發表

我要睇呀))))))))))))))))))))))))))
乖! 唔好喊!

你大個仔啦! 好應該自已試鴽麍[咩!

祝你身體健康 ,日日都開開心心 ,早躞捄f個好男仔....鴙曮Y!....係女仔至琚I

新一年喇.........真係大個喇.........點辛苦都要努力呀))))))))))

It's better to be an OPTIMIST who is wrong than a pessimist who is right!!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-27 02:21 發表

....100%支持....

放心!!....十年後回望今日, 妳會發覺微不足道....
解決問題鴾隤k只有一個..................."面對"....
多謝!!

真心希望新一年所有o野都會有好轉!!  放心, 努力係唔會白費o既!!

亦希望你會事事如意.......能用愉快心情面對所以唔愉快o既事情!!

It's better to be an OPTIMIST who is wrong than a pessimist who is right!!

巴士~~~

開鎖喇!!!
信差簽到!!!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-6 00:04 發表

.....我魒儤oU架咋, 你隨便坐!!....
打攪晒! 我坐陣聽埋首隨想曲就走架喇!

隨想曲  詞:鄭國江 唱:徐小鳳

前望我不愛獨懷舊 名利我可以輕放手
是我的雖失去他日總會有 不慣全力尋求

難辨你的愛真與否 緣盡我可以輕放手
若你的心想變怎樣都會變 想要留亦難留

渴望是心中富有 名和利不刻意追求
請收起溫馨的愛意 留在心中好像醇的酒

存著要經過春與秋 內心也經過喜與憂
讓我一生擁有輕鬆節奏
心裡無慾無求

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。