推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

隨想

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-14 15:13 發表

....
細細聲話過喎豬啦....

神推鬼撞, 到此一遊!
原來我同巴士亦遇過如此不制
時間如流水....轉眼已七年
曾問過今天自己的婚姻
是否當天匆動後的決定

原來世間上...總有一個「她」
正等待去欣賞你
賽翁失馬、焉知非福

巴士!恕我L餘在你此處 9up...先行謝過

回復 #178 屈臣氏 的帖子

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-14 07:19 PM 發表
屈兄咁俾面光臨寒舍, 小弟開心就真!!....

無個人都有個故仔, 有冇意義, 就睇我地點演譯!!....
....我只係被你一言一語感動
可能尼 D 叫做回憶
雖然大家已是快將半百之人...新故事依然會繼續發生
大家齊齊努力吧......

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-14 15:45 發表
神推鬼撞, 到此一遊!
原來我同巴士亦遇過如此不制
時間如流水....轉眼已七年
曾問過今天自己的婚姻
是否當天匆動後的決定

原來世間上...總有一個「她」
正等待去欣賞你
賽翁失馬、焉知非福

巴士!恕 ...
屈dee dee~~
總有一個「她」你係值得珍惜既

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-15 02:20 AM 發表

....咩都過鬙h喇!!....唔好咁啦!!!.....
...有你尼個朋友,我賺左啦...

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-15 07:43 AM 發表

屈dee dee~~
總有一個「她」你係值得珍惜既
...芝士 cale 最明白我 .....好似睇穿我個心...
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-15 22:37 發表

...芝士 cale 最明白我 .....好似睇穿我個心...
屈dee dee, 愛情呢家野, 好多時真係要o係對既時候遇到對既人先可以終成眷屬....

而家時代都唔同o左離婚好似握手咁, 你遇到個好女仔就真係好好對人地喇
唔好去咁多燈紅酒綠既地方啦, 玩咁多年唔厭既咩

相關搜索目錄: 紅酒
本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +50 所言甚是,受教! 2006-11-17 20:34
  • 屈臣氏 威望 +50 所言甚是,受教! 2006-11-17 20:34

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-15 02:20 發表

....咩都過鬙h喇!!....唔好咁啦!!!.....
咪係...
最難既時候都過o左去啦

飲杯

巴士,無野嘛你?祝順利

馬後火上
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-11-16 23:49 發表
巴士,無野嘛你?祝順利

馬後火
火燒後欄

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-17 08:01 PM 發表

火哥有心!!....

巴士冇咩事, 只係擔心自己有情緒病?!!........
都市人係咁架喇,人人情緒唔好原因都唔同,睇開的啦巴士
拆到就拆,拆唔到…拖住先啦…
砵砵砵

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-17 19:59 發表

....前面仲有大把更難挨鴾擗l等住我!!....未驚過!!....

今朝有酒今朝醉, 明日愁來明日當!! ....
好句~~i like it

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-17 20:01 發表

火哥有心!!....

巴士冇咩事, 只係擔心自己有情緒病!!........
喎有經驗喎..問喎啦

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-17 10:00 PM 發表

收到!!........會多d做?運動, 平衡?!!....
等左你幾日,有無運動?

相關搜索目錄: 運動
砵砵砵

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-22 18:59 發表

京ec, 多多指教!!....
漿奶 d sim 樹井俾喎天.

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-17 20:01 發表

火哥有心!!....

巴士冇咩事, 只係擔心自己有情緒病!!........
好多人都有 我都有....不過唔嚴重....
小心會變嚴重...由其係屈埋自己頂住果隻

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。