推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

隨想

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-23 11:54 發表

十幾年前起, 已經冇魕O個function....
你呢個function發o左毛....

巴....其實你可以啟動呢個function架.....搵個你信任既人囉!

thank you

加積分 加積分 加積分

砵砵砵

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-7 13:40 發表
自己做到幾多就做幾多, 唔好咁多以為.
你唔緊, 冇人會同你緊.
人地冇責任幫你, 你更加冇權唔高興.
I live my own life, who cares!??

座佑銘 : 求人不如求已!!

喎耶絲貢估喎..

自己做到既就費Q時煩到人

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-9 06:09 PM 發表
教你幾招如何看透一個人~~~

看一個國家的國民教育,要看他的公共廁所。

看一個男人的品味,要看他的襪子。

看一個女人是否養尊處優,要看她的手。

看一個人的氣血,要看他的頭髮。

看 ...
睇晒多享
砵砵砵

幾時搵我,我要買頭盔同牌貼…
砵砵砵

唔該晒巴士同潮嬸…
砵砵砵

07年喇..........新一年希望巴士叔叔開開心心, 事事如意!!

乖乖地喇, 大個仔要學識點對自己好d 要同壓力怪獸打仗, 必須要有足夠體力同愉快心情呢!!

It's better to be an OPTIMIST who is wrong than a pessimist who is right!!

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-3 15:58 發表

....會喇!!........妳都大個女喇, 唔好樣樣狣颾秅W身呀!!....

唔開心咪契X日假囉........
嘩..我又欏幾日假先

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-15 04:33 發表
終於有自己髽orum....雖然好低能....但唔駛再睇人面口....

大版主.........:bird:

冰樹..唔通知我既

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2007-1-15 09:26 發表

冰樹..唔通知我既
咪臭係

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-27 04:13 發表
俾大石個衰佬勾起我嚘媞!!....
原本已經心如止水.....如今卻思潮起伏....
做咩諗野????

in love with the nature...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。