推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

隨想

溫馨提示:記得食早餐先開工丫

呃 $$ 時間又到..

巴...

生命冇常架..

生老病死..

做人真係要好好咁過每一日

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-9 02:56 AM 發表
過褶s版, 好多以前見到, 進一步深化.
顛鵀A顛, 溝女鴽顝騆v, 扮龜鵀A縮幾吋.
我明白各取所需儮D理, 但做人唔係應該有番少少廉恥架咩???
...
←又眼光光!

做人唔一定要高調,但係必須要做到不卑不亢!雖然唔一定贏到掌聲,但肯定贏得尊重!

咁樣俾人踩到上心口都唔出聲,唔係叫EQ,係阿Q!

試問有冇人會對被巴士阿叔鬧到狗血淋頭既青年表示尊重?還是大部份人暗地裡笑佢傻仔呢?

又到呃 $$ 時間..好等 $$ 使丫

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-9 02:56 AM 發表
過咗嚟新版, 好多以前見到嘅嘢, 進一步深化.
顛嘅再顛啲, 溝女嘅更放肆, 扮龜嘅再縮幾吋.
我明白各取所需嘅道理, 但做人唔係應該有番少少廉恥架咩???
...
神推鬼撞, 到此一遊!
我想問巴士你係咪話緊個個人係我啊 ?

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-12 17:33 發表

神推鬼撞, 到此一遊!
又對號入座

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-12 17:33 發表

神推鬼撞, 到此一遊!
唔怕妹妹挺你
對號入座好聽嘛?

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-12 09:38 PM 發表

又對號入座
玩下o者....量佢都唔敢...哼......

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-9-13 07:49 AM 發表

唔怕妹妹挺你
對號入座好聽嘛?
妹妹 呢個term好敏感...

對號入座 ? janice ?

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-13 11:29 發表

妹妹 呢個term好敏感...

對號入座 ? janice ?
你豉油o者
成日聽咩?

引用:
過咗嚟新版, 好多以前見到嘅嘢, 進一步深化.
顛嘅再顛啲, 溝女嘅更放肆, 扮龜嘅再縮幾吋.
我明白各取所需嘅道理, 但做人唔係應該有番少少廉恥架咩???
...
邊個咁大膽?除左我重有第二個會唔顧禮義廉恥見女就聊??
砵砵砵

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-14 02:01 發表

加兩個"!!"會唔會好d??....
乜咁執著架...
加夠!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!喇

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-14 02:03 AM 發表

....你冇咁低莊!!.....
你咁不顧一切讚我,咁我唯有請你食波士頓牛排餐…
砵砵砵

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-14 01:56 發表

....x 2....
....x 3....

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。