推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

隨想

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-17 07:19 PM 發表

多謝仙姑打咁多字support!!............

巴士久5久就發o下顛o架!!........
我都想寫...等我諗下點寫先..
我鍾意睇人地D真實故事..

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-18 03:41 PM 發表

上網有上網好玩..出黎又有出黎既樂趣..
人始終唔可以死古古對住死物既
小京做乜當自已做死物?
砵砵砵

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-18 06:59 PM 發表

咁幾時飲o者??....
下個月好嗎?約多幾個等我一次見多的朋友
砵砵砵

引用:
原帖由 ~CINDY~ 於 2006-8-18 06:22 PM 發表

我都想寫...等我諗下點寫先..
我鍾意睇人地D真實故事..
我一定唔睇!最多靜靜望下…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 20:32 發表

小京做乜當自已做死物?
我話部電腦丫:@

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-22 02:37 AM 發表
人心叵測!!.....
唔係既!你又唔好諗得佢個智慧咁高!求其搵個籍口姐!

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-22 02:37 發表
人心叵測!!.....
人有正有邪...
自己有做人既原則
損人不利己我唔做,偷呃拐騙我唔做...
相由心生! 點解D女比人溝晒? 咪因為自己心地唔好引至樣衰囉

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-24 01:38 發表
原來口直心快就係好朋友!!
原來有嗰句講嗰句就係真理!!

真係大開眼界!!....
hmm...........

食完個早餐寫兩隻字...

有些人的個性比較率直, 任何事比較喜歡用口說出來, 不喜歡放在心上...
反而有些人喜歡放在心裡, 不想表現出來...
每個人的性格各有不同, 但我自己喜歡交一些真心對人的朋友...

記得有位"酒量奇高"的好朋友跟我說"芝琪, 你不可能用自己的角度去要求對方用同樣的心態去對待你, 你把一些你自己認為可以交心的朋友當為好好朋友, 但對方可能只當你是一個飲飲食食的朋友而已!"

對啊, 這就是我交朋友時的弱點...但我發覺我在timway交了幾位可以交心的好朋友, 巴士你係其中一個, 所以其他人的心態我管不了, 你們幾個我是放在心上的!

相關搜索目錄: 飲食

引用:
"芝琪, 你不可能用自己的角度去要求對方用同樣的心態去對待你, 你把一些你自己認為可以交心的朋友當為好好朋友, 但對方可能只當你是一個飲飲食食的朋友而已!"
我的金句..
寧天下人負我..
我不負天下人

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-24 01:38 發表
原來口直心快就係好朋友!!
原來有嗰句講嗰句就係真理!!

真係大開眼界!!....
妖....唔睇張君post去巴士站都唔知咩事...
等我仲打咁多字..
我唔八人d post架嘛, 下次打明d啦, 反正佢會入黎睇

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-24 10:56 發表

我的金句..
寧天下人負我..
我不負天下人
最弊有d人唔係咁諗呢...
算, 唔好再講呢d.....

咁就放低幾兩

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-24 13:46 發表

沉默或者敢言都唔係罪過,但假借口直心快作擋箭牌,肆意公開評擊別人,就難令人信服.
最終淪為人家笑柄,何必呢!??....

好!!....言盡於此!!....

涵養問題

Re: Bus #12
Looking thru your stories, feel that you are a nice guy.  100% agreed that You
Young guys nowadays are rubbish (Not all but may be about 70%).  Mentally
they are very bad, physically they are very weak, might get cold very often.
They wear at least 3 top-dresses (1 underwear, 1 Tee, and another jacket
outside to avoid getting cold).
Re: Bus #7
But I don't understand why at this page, you used totally all dirty words,
which story made you so disappointing, is there anyone whom you'll never
forgive ?  I am just courious !

To: Mr. Bus
I'm a 新手, so I made typing error, I was referring to your #13 and #8
anyway, forgive me for intruding upon your attention.  It looks like 大
部份文章都是由板主所出, am I welcome ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。