推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 14:28 發表

未落畫咩?
老番DVD,¥6一隻。深圳東門有售(!賣左廣告添)

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-18 06:01 PM 發表

Sax兄,乜o黎o架?乜水做o架?
會唔會係  中年地盤佬  同 cationic 做呢?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-18 06:04 PM 發表

老番DVD,¥6一隻。深圳東門有售(弊!賣左廣告添)
有冇第二隻呀?

相關搜索目錄: 廣告

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 06:25 PM 發表

會唔會係  中年地盤佬  同 cationic 做呢?
收左工食完飯只不過行吓街睇吓女仔啫,遲左上來比人擺左上檯 tim,要過隔離板留低多的腳毛以示清白,拜託各位手下留情,唔好破壞我找尋第二春 ga 機會呀。
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-18 09:51 PM 發表

收左工食完飯只不過行吓街睇吓女仔啫,遲左上來比人擺左上檯 tim,要過隔離板留低多的腳毛以示清白,拜託各位手下留情,唔好破壞我找尋第二春 ga 機會呀。
好似係你主動邀請cationic去睇斷背山bor

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 10:32 PM 發表

好似係你主動邀請cationic去睇斷背山bor
睇唔同做 ah  ma 。
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-18 10:40 PM 發表

睇唔同做 ah  ma 。
咁文字呢樣野,睇唔到你地內心既感受bor

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 18:47 發表

有冇第二隻呀?
友價!國色祺適,淫里損澤

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-18 07:13 AM 發表

仲有遲大到o既我cationic都支持   您唔住o架!
cat兄真唔話得,支持唔住都撑我  

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-18 07:17 AM 發表

嘻嘻,至於減壓o既就要搵唔兄  您d作品幫幫手啦
唔兄D post真係又多又正又多元化,佩服佩服  

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-19 12:17 發表

cat兄真唔話得,支持唔住都撑我  
撑硬你!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-19 04:37 AM 發表

唔兄D post真係又多又正又多元化,佩服佩服  
原來有人讚緊我, 咁我要加倍努力搵好料

有把握贏

sax 兄,點解今期重未出報告呀

熱切期待   

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 11:22 AM 發表

熱切期待   
唔准催

d分都仲改緊
你催佢,咁我咪冇得催law

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 11:22 AM 發表

熱切期待   
謝中兄,今朝好忙,要晏D,咪心急

但有你支持,我幾忙都寫  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 11:30 AM 發表

唔准催

d分都仲改緊
你進佢,咁我咪冇得催law
謝豆姐護駕  

今日好想食lunch,唔好吹住得唔得?

回復 #92 Sax 的帖子

我都支持兼等你賽後報告。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 11:30 AM 發表

唔准催

d分都仲改緊
你催佢,咁我咪冇得催law
咁留番比妳催 sax 兄啦,我催妳咁得啦卦  

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-21 11:52 AM 發表

謝豆姐護駕  

今日好想食lunch,唔好吹住得唔得?
咁快d去食,食咩?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 11:56 AM 發表

咁留番比妳催 sax 兄啦,我催妳咁得啦卦  
你催我?做咩催我?

誰能代替哥哥地位

賽後報告可以慢慢, 如果係賽後有錢收, 咁就要拿拿聲了

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 12:04 PM 發表

你催我?做咩催我?
我催妳去催 sax 兄,明白未

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 12:08 PM 發表

我催妳去催 sax 兄,明白未
唔明喎

呢個私伙既!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 12:11 PM 發表

唔明喎

呢個私伙既!
我複製左妳個私伙野啦,下次要來苗返妳

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。