推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-15 04:56 PM 發表

題外話:

有冇人識
張飛問路點解?
我識!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-15 05:02 PM 發表

我識!  
o我!咁咋?

誰能代替哥哥地位

好正的賽後報告呀!唔知Sax兄可加埋「上下盤盤路」落去嗎?
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-15 04:56 PM 發表

題外話:

有冇人識
張飛問路點解?
歇後語
張飛問路→愈問愈遠。(張飛抓著人問,誰會告訴他正確的路啊!)

收到

多謝各路英雄

多謝中年地盤佬、唔易做、豆豆、休谷客、利記(唔好以為我睇唔到個BLOW字)同埋筆大哥o既鼓勵!

引用:
原帖由 Butt 於 2006-8-15 05:57 PM 發表
好正的賽後報告呀!唔知Sax兄可加埋「上下盤盤路」落去嗎?
筆大人,謝謝意見,但唔明,可否舉例

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 06:38 AM 發表
賽後報告 (Week 1):

小統計:

2. 亞洲讓球盤擂台(2):車路士 對 利物浦 (英格蘭社區盾)
參賽人數:32
估中人數:6 (18%)
晒冷人數:6 (18%)
忘記編輯:1 (3%) 竟然係Orange Fai老貓燒鬚,師兄快D ...
串我
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 03:35 PM 發表

多謝中兄

話時話,做乜變左新人
我註冊時用左個真名,後來又再註冊一次,所以變左新人,不過我下午通知蝙蝠俠,佢同我轉返啦,效率都好快呀。
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 04:32 PM 發表
賽後報告 (Week 1):

小評論:

3. Cationic同休谷客連晒兩野,登上榜首,並不令人驚奇!最失望可能係中年地盤佬,打正旗號跟Cationic搵食,點知臨陣變節,結果……
sax 兄,用真銀個的我先跟呀 cat 兄,呢的牙較戰如果跟佢咪大家一樣分,點樣可以嬴呀餅主個『保守的一吻』呀。
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 02:34 PM 發表
晒冷人數:2 (7%) 其實人人都買1000,不過只有休谷客及cationic用個晒字 :victory ...
其實佢地兩個用個晒字的編輯時間都係 8 月 11 號,個陣時第一埸波都未打,當時佢地只可以用 1000 投注,應該以 1000 投注計算(如果編輯時間係第一場波完結後又唔同)。

只是個人意見,cat 兄及休兄唔好炳我呀。

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-15 08:52 PM 發表
串我
攪下氣氛ma

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-15 09:02 PM 發表

sax 兄,用真銀個的我先跟呀 cat 兄,呢的牙較戰如果跟佢咪大家一樣分,點樣可以嬴呀餅主個『保守的一吻』呀。
沒有餅主既『保守的一吻』,
只有畢突大大餅主既『情深的一吻』

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-15 09:54 PM 發表

沒有餅主既『保守的一吻』,
只有畢突大大餅主既『情深的一吻』
畢突大大餅主係舊板話:『小弟建議擂台冠軍可得豆姐保守的一吻!至於燈神,大版主或另有賞賜!』

分析畢突大大餅主說話結果:

擂台冠軍獎品 = 豆姐保守的一吻

燈神獎品 = 畢突大大餅主既情深的一吻

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-15 09:21 PM 發表

其實佢地兩個用個晒字的編輯時間都係 8 月 11 號,個陣時第一埸波都未打,當時佢地只可以用 1000 投注,應該以 1000 投注計算(如果編輯時間係第一場波完結後又唔同)。

只是個人意見,cat 兄及休兄唔好炳我 ...
呢樹係咁計,唔係計落注時間。
明白嗎?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-15 10:09 PM 發表

畢突大大餅主係舊板話:『小弟建議擂台冠軍可得豆姐保守的一吻!至於燈神,大版主或另有賞賜!』

...
建議並不是已訂立,明白嗎?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-15 02:09 PM 發表

呢樹係咁計,唔係計落注時間。
明白嗎?
咪就係!
......!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-15 02:09 PM 發表

...
豆豆的一吻
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-15 10:11 PM 發表

建議並不是已訂立,明白嗎?
嘩,呢回索囉! 

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 19:58 發表

筆大人,謝謝意見,但唔明,可否舉例
在亞洲讓球盤擂台(2)果場波,車仔讓利記半球,結果利記勝車仔二比一,咁咪開出下盤咯。

在頭兩回合均開下盤,咁盤走勢咪係:

累計盤總數:

上盤:0
下盤:2
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

my pc was infected by virus on sunday.  i'm now on holiday outside hk, so i need to buy a new pc & install the chinese software "kuao fong" again after my return home this friday..... right now, i want to post something in chinese here but i can't write it from the hotel pc.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-15 11:11 PM 發表
咪就係!
引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-15 11:14 PM 發表

豆豆的一吻

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-15 11:30 PM 發表

嘩,呢回索囉! 
索咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-16 08:20 AM 發表

索咩?
豆豆的一吻! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-16 09:04 AM 發表

豆豆的一吻! 
呢樹無豆豆喎

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。