推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 messenger 於 2014-1-7 21:06 發表

下次做第十次要慶祝下喎
係喎,點慶祝好呢?

回復 426# 的帖子

派喜糖,十次之喜,飲紅酒,入洞房

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-1-9 00:27 發表
派喜糖,十次之喜,飲紅酒,入洞房
咁正!

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-1-8 12:54 發表
剛落到樓下,師兄就問我仲上唔上秋兒度?
我心唸:師兄真是個骨場浪子 任我行 来的,
我都要改首歌賀一賀佢先

上到去,秋兒照舊曉放電,佢介紹我從未見過
的 KK 給我,高佻有台型,跟咖啡,妙妙的
...
看來global兄是盡興而歸了,我這個骨場阿伯也替你高興。
係呢數一數場中技師是否只有韻之兄台尚未一試?

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖william01 於—2014-1-9 10:06 發表
看來global兄是盡興而歸了,我這個骨場阿伯也替你高興。
係呢數一數場中技師是否只有韻之兄台尚未一試?
的確是盡興而歸
如没記錯,韻之在别的場已按過了,
都可以說是攻陷全場了

我發現師兄對{主和D師傅都好有情義,

非一般客人可比,難怪你到那處都受歡迎

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-1-9 18:41 發表

的確是盡興而歸
如没記錯,韻之在别的場已按過了,
都可以說是攻陷全場了

我發現師兄對{主和D師傅都好有情義,
非一般客人可比,難怪你到那處都受歡迎
global兄過譽了,其實人間有真情,骨場中有情有義的師兄有許多。

回復 427# 的帖子

咁 ~ 正 ~~~~

回復 427# 的帖子

洞房???咪亂講一通

回復 433# 的帖子

洞房???咁要摆几圍好好慶祝下先得

我估計D筍盤一早就比師兄私有化鱁

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-1-10 15:24 發表
洞房???咪亂講一通
純屬搞笑,ken兄幸勿介意。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-1-10 17:15 發表
我估計D筍盤一早就比師兄私有化鱁
global兄又來開玩笑了,小弟又窮又老,點會有筍盤垂青!

Tina 亦是另一個值得師兄們慢慢品嘗的美人,撻茈羌\,你真係有排受,其實有時候留給老闆娘發牌,反而仲多驚喜

引用:
原帖由 highpower 於 呢014-1-11 11:18 發表
Tina 亦是另一個值得師兄們慢慢品嘗的美人,撻茈羌\,你真係有排受,其實有時候留給老闆娘發牌,反而仲多驚喜
請問師兄佢算唔算難撻得茤O?

global兄,你又去撻下魽I :)

回復 439# 的帖子

你條key硱\(犅ey), 就好快撻得荂A之後路路通顺,暢快暢快

今日有Tina,Coffee,Miumiu,Apple,韻芝,丁丁。

今日有新同事cc

回復 431# 的帖子

祝福有情有義的男人,也祝福有心的女仔。

尋日上左去本來諗住搵miumiu @@ 點知佢無開工。。之後搵左tina..@@"
tina 好溫柔細心 @@  按完摩 係推油前。。佢仲出左獨門秘技對付我 @@ (是什麼不說出來了 大家想知可以找他試試)

很舒服我都係第1次遇到技師出以招@@ 大家未試過tina 的 都可以找他試試 ^^一路按摩一1路傾計 遇快的90分鐘便很快過

了 ^^

之後在大廳坐左陣。。今日很幸運。。。。一路樂兒同我吹水。。一路很多技師在我面前走來走去。。平時一個也看不到。。。有魔鬼象徵既coffee(佢個衰野 今日11度..仲著住背心短褲係我面前走來走去)...有性感惹火的Apple...有新來的cc(他還說今天才過來。。不記得帶佢d戰衣黎。。一陣番去拎)....秋兒十分推介cc...下次試下佢先@@

引用:
原帖由 etpooh 於 2014-1-15 18:29 發表 尋日上左去本來諗住搵miumiu @@ 點知佢無開工。。之後搵左tina..@@"tina 好溫柔細心 @@  按完摩 係推油前。。佢仲出左獨門秘技對付我 @@ (是什麼不說出來了 大家想知可以找他試試)很舒服我都係第1次遇到技師出 ...
Tina有新招?   Coffee手法進步了,背心短褲是她的戰衣吧

引用:
原帖由 messenger 於 2014-1-15 19:45 發表

Tina有新招?   Coffee手法進步了,背心短褲是她的戰兒吧
messenger 兄 因為第一次做Tina...所以唔知係唔係新招啊@@  
coffee 既乜野手法進步了@@

回復 447# 的帖子

上次tina有招(螞蟻上樹)不知是否新招?以前未試過!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-1-16 11:08 發表
上次tina有招(螞蟻上樹)不知是否新招?以前未試過!
ken兄...我見識少...其實螞蟻上樹即係點做架@@?

昨晚碰到新人CC, 有師兄按完出來讚她骨技了得,師兄們又多個好選擇喇! : )

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。