推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

秋之樂Spa

回復 398# 的帖子

電暈左,有人供呼吸嗎

Ken兄,有的,她們有缸金魚可以幫你! : p

回復 402# 的帖子

仲有靚靚的金魚,有大有小供君選擇

引用:
原帖由 James.Ko 於 2014-1-3 18:54 發表 昨日放假上去找Ruby按個新年靚骨,仲有同一班靚老闆娘及技師一聚,的確係一年的好開始! :)
一年之計在於秋ソ樂

前兩日放工上去飲左杯咖啡,之前係其他地方都見到好多c兄話咖啡好飲,果然唔簡單,T恤加短褲,驕人既身材盡現眼前,咖啡主動健談,連我依種阿叔都可以無隔膜,此女手法屬於溫柔派,令小弟舒服到昏昏欲睡,轉身後,發現她紮起了辮子,加上白滑長腿有幾分似陳敏之,更令人增加幻想空間,咖啡好配合我既要求,大家愉快共度一個晚上,在此感謝老闆娘親自為我較水沖涼。

相關搜索目錄: 咖啡
本帖最近評分記錄

回復 405# 的帖子

被遺忘的靚女,韻之,有無留意,某齯隢蛈(法拉)

回復 406# 的帖子

那天我上去只係見到咖啡同兩位老闆娘

引用:
原帖由 高佬偉 於 2014-1-6 11:49 發表 那天我上去只係見到咖啡同兩位老闆娘
師兄很夜上去吧?

回復 408# 的帖子

都算架,8點幾差唔多9點

引用:
原帖由 高佬偉 於 2014-1-6 13:37 發表 都算架,8點幾差唔多9點
可能其他美女在工作或下班了

回復 410# 的帖子

工作問題,通常都要好夜才有時間上去

回復 411# 的帖子

高兄,早囓援w電話上去,老闆娘會幫你安排豲漶I :)

回復 412# 的帖子

ok,唔該c兄提點

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-1-6 11:41 發表
被遺忘的靚女,韻之,有無留意,某齯隢蛈(法拉)
我就無遺忘過韻之,已做了九次,下次要睇真係咪似法拉。

william 兄做了9次仲未睇得清楚 韻之真有一手 !
引用:
原帖由 william01 於 2014-1-6 23:01 發表

我就無遺忘過韻之,已做了九次,下次要睇真係咪似法拉。

做左9次都睇唔到個樣???

回復 415# 的帖子

9次對William兄是細數目薄I :D

水晶, 你好. 無得輸

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 高佬偉 於 2014-1-7 14:53 發表
做左9次都睇唔到個樣???
偉兄、wewa兄、James兄見笑了,可能是看的角度問題,加上小弟老眼昏花,所以不肯定韻之是否一如Ken兄所說某D方度似法拉而已。
下次一於戴番副老花眼鏡睇清楚D。

回復 419# 的帖子

c兄,可以簡單講下韻之既外形嗎?

回復 419# 的帖子

韻之話我不是第一個講佢似法拉

引用:
原帖由 william01 於 2014-1-6 23:01 發表 我就無遺忘過韻之,已做了九次,下次要睇真係咪似法拉。
下次做第十次要慶祝下喎

我和師兄有個約會(Part 2)

剛落到樓下,師兄就問我仲上唔上秋兒度?
我心唸:師兄真是個骨場浪子 任我行 来的,
我都要改首歌賀一賀佢先

上到去,秋兒照舊曉放電,佢介紹我從未見過
的 KK 給我,高佻有台型,跟咖啡,妙妙的
青春風格不同,看真D,她是開始散發女人味
的那種,按摩手法有一定歷練,酮X的手法
令我難忘 ,全程我獲得意料之外的好服務,
喜歡有點女人味又想征服高大台型的,不要走漏眼

我散水時師兄仲係鄏s之中,W師兄你好!
同場四手或起孖就試唔少,跨場起孖,眼裡仲
燃燒蚢麉鰤岳漯捊鰡, 我還是第一次見識到

昨日係我全年}4怞h的一天,一個晚上}了5次,
實驗証明好D麊o唔係一洗就清,真正水洗都唔清

任你行

http://youtu.be/LscQVWBXPdI
詞:林曆

天真得只有你  無技師又無房要怪誰?
以為留在原地不再回頭   
就讓師兄先喝鴛鴦汽水
那次得你冒險半夜上鍾   
爭拗中囡囡不想幹下去
那時其實嚐盡真正推油  
但又感到沒趣

不要緊 細房都有夜燈   
新手亦學乖不會太惡啃
老尖有多少個 繽紛樂園  任你行

從何時你說按骨不要離群
何時發覺沒有 part two不行
從何時惋惜美女困於那桃源  
飛機遠(軟)有誰會對他操心
曾迷途才怕追不上兩點約了人
無人排隊如何插針?
師弟大了沒那麼笨     
可以預約師兄於論壇然後同沐浴溫泉
為何倔強地獨行

這麼多好去處 漫遊到秋之樂去探誰?
既然沿著尋夢之女出發     
貼士多點 吸引讚許
試夠幾個大房到達細房  
仿似一盒紙巾不{下去
既然約好技師走到這裡     
盡量不要後退

親愛的 開遍所有綠燈     
還是令大家開心要緊
抱住兩邊(瘋語) 天空海闊  任你行

從何時你說按骨不要離群     
從何時發覺沒有四手不行
從何時惋惜自己困於這桃源
她多美我也沒有對她傾心
曾迷途才怕追不上四點約了人
無人排隊如何插針?
師弟大了沒那麼笨     
為何在彌敦道食塵
yeah..... who.....woo.......

親愛的 開遍所有綠燈     
還是讓自己瘋一下要緊
你是喜歡偷跳 天空海闊  任你行

從何時開始忌諱有房無人     
從何時開始怕唔K身痕
原來師兄按骨過多會斷魂     
落樓腳軟就實會仆親
曾迷途才怕追不上六點約了人
無人排隊如何插針?
師弟大了沒那麼笨     
為何倔強做悶人

師弟大了別再追問     
可以任我走怎麼到頭來又隨著大隊走
人群是那麼像狼群
-------------------------------------

本帖最近評分記錄
  • ken19lam 體力 +33 精品文章 2014-1-9 10:46
  • ken19lam 威望 +33 精品文章 2014-1-9 10:46
  • ken19lam 金錢 +33 精品文章 2014-1-9 10:46

引用:
原帖由 高佬偉 於 2014-1-7 16:45 發表
c兄,可以簡單講下韻之既外形嗎?
偉兄,韻之斯文靚女、身材高挑、性格溫柔,個人來說就很滿意了。另可參看帖子72#indicator兄的介紹。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。