推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 James.Ko 於 2014-2-11 12:40 發表
Mia, 又有新房,又有新人……哈哈哈! : )
William兄, "原來係佢"走鰴漶I 不過大把其他新人等你試呀! : )
James兄新年好! 昨天我巧遇wewa兄,與你卻緣慳一面。
走左唔緊要喇,一切隨緣,其實我並非太熱衷於試新人,
時間精神有限,幾個場中合心意的舊人已做唔切。。

回復 525# 的帖子

Ken兄,有呀!我上星期五鼳\做乜整咁耐! 哈哈哈! :D

引用:
原帖由 william01 於 2014-2-11 17:34 發表
James兄新年好! 昨天我巧遇wewa兄,與你卻緣慳一面。
走左唔緊要喇,一切隨緣,其實我並非太熱衷於試新人,
時間精神有限,幾個場中合心意的舊人已做唔切。。
師兄,幾星期無上去,今天我上去探秋記和靚女們,仲有尋找答案,miumiu 精神飽滿,coffee 好野性,
韻芝吊帶背心夠性感,仲見到tina 笑淫淫

最重要係秋記推介的新人,聽唔清佢芳名? 入行只有2天,
聞說好怕醜咁喎,好似成親後揭面纱個種feel,
完全是未被開發的樂園,完全素人,
可惜無房,我又唔可以等,所以dum 茼a又lur地咁離開

依種狀態照計只維持一周,本星期我會逃獄出來去試,
有無師兄有新人開發報告??

Global兄,開工2天應該係小燕子,等你出報告喇!

回復 526# 的帖子

William兄,我當然明白你意思啦!: )

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-2-11 19:47 發表 師兄,幾星期無上去,今天我上去探秋記和靚女們,仲有尋找答案,miumiu 精神飽滿,coffee 好野性,韻芝吊帶背心夠性感,仲見到tina 笑淫淫最重要係秋記推介的新人,聽唔清佢芳名? 入行只有2天,聞說好怕 ...
Global兄:就出份半張白紙小燕子的報告吧∼

半張白紙小燕子

秋老闆話有新人小燕子,是剛剛做的,還不怎麼會....? 近期我已絕少做培訓員了,因怕面對著一張白紙,對此真的有點猶豫。

但因衰多了口,怎能失信於美人,上就上吧.....

見有位姑娘靜靜地坐著,應該是小燕子吧。長髮、瓜子臉兒、有份古典美。

今次用的大水療房,之前的按摩浴缸已拆了,將會改用木桶,但木桶仍未到,於是有個寬敞的淋浴間沖身。

小燕子進來了!嬌滴滴的聲調,我伏上床時仍在憔悵著如何開始這一課時,她已落手開背,咦?有料到喎!手法熟練,位準中上力度,她怎會是新手呢? 因我只做60分鐘,很快她便開始推油了。

言談間知道她在國內著名的美容院做過,這次是在港的第一次,獻給我了,哈哈!拍溫我收貨,在她的修長玉手推按下感覺很實在。

推油完畢,感到她緊張了,因知道要開始拍吐。她著我轉身,我話未住...要咁咁咁...她便戰戰兢兢地照做,效果不錯,好!轉身!

反轉後她才是一張白紙了....我無戴眼鏡所以看不到她有否面紅,程序由推肚開始吧....之後....只見她東張西望,我又示範了幾款手勢,她又做得幾好喎!

這個速成班她可畢業了!不過她仍要找其他師兄作指導繼續學習呢∼

相關搜索目錄: 美容 水療
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 messenger 於 2014-2-11 23:27 發表
秋老闆話有新人小燕子,是剛剛做的,還不怎麼會....? 近期我已絕少做培訓員了,因怕面對著一張白紙,對此真的有點猶豫。

但因衰多了口,怎能失信於美人,上就上吧.....

見有位姑娘靜靜地坐著,應該是小燕子 ...
Thanks 師兄,
我認為這一類技師是可遇不可求,
就係鐘意佢有半張白紙,畫乜都得,無公式可言,
人家鐘意吃蒸魚,我就喜歡吃魚生,正!

我4點才到,有幸碰到 Wilson兄,和他拜個晏年.爆晒房,滿廳美眉,好熱鬧 !
引用:
原帖由 James.Ko 於 2014-2-11 13:23 發表
Wewa兄昨日午飯時間都在場!? 冇計啦,我放完飯要開工嘛……

sorry ! 將 William兄錯打 為Wilson, 望 William兄見諒 !

信差兄,小燕子第一次都俾埋 C-hing, 今年肯定紅運當頭,事事順意.多謝報告.

小燕子有信差兄作為恩師,必定大有前途! : )

新床和新浴桶已到

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-2-12 14:05 發表
新床和新浴桶已到
Good to know that.

引用:
原帖由 wewa_168 於 2014-2-12 10:22 發表
sorry ! 將 William兄錯打 為Wilson, 望 William兄見諒 !
wewa 兄太客氣了。兩張新床姍姍來遲,終於運到,今後安排房間會暢順得多。

好喇,終於有6間房用,第日唔駛我等得咁辛苦喇! : )

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-2-12 14:05 發表
新床和新浴桶已到
搵日得閑上去試新嘢

回復 538# 的帖子

恭喜恭喜,六六無窮

各位師兄請注意:

秋ソ樂的電話

已經改為:6855 7456

回復 544# 的帖子

好快的情報人員

潛左水一排,希望今晚可以浮反上黎

有無好心師兄可以PM 我什牴钂及什洩A務,感激。。。

祝大家情人節快樂,日日Happy呀

祝各位師兄、兩位老闆娘及靚女們情人節快樂! : )

祝各位師兄,靚女元宵情人快樂

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。