推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

秋之樂Spa

白紙 小燕子

正如上文師兄所說,如半張白紙的小燕子
廿多歲屬古典look, 傻龠沺儮鴽琩蚖′O
另類搞笑型,上半場骨技算中規中矩,
下半埸就好新鮮過癮,原来佢真係對你“無從入手”,
少少黔持的佢真係東張西望,我叫佢不如望我,
佢就 look 大對眼面對面望住我,預鱈Y白紙,
所以索性坐茤M她聊天和研究,我就干脆坐在床上,
她就干脆坐我腿上,默默耕耘又愉快地度過下半場

總括來說,適合喜歡開發新鮮感和有點細藝的師兄,
如果喜愛由頭静静地,崨嚗跗翵禸按骨到尾的話,
應該唔係最佳選擇,我在白紙上簽了名以表示支持

祝大家情人節快樂!

本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +30 謝謝分享∼ 2014-2-15 16:31
  • messenger 威望 +30 謝謝分享∼ 2014-2-15 16:31
  • messenger 金錢 +30 謝謝分享∼ 2014-2-15 16:31

回復 548# 的帖子

昨日情人雙節,喜在老尖同伴找吃!
還有點時間上去齋拜年,過年都未上過去見新房,兩靚老闆娘,罪過!罪過!
先講兩間新房:粉紅色調,需然比較細點,但非常浪漫,好有氣分!
小燕子的確是古典美人,高挑走肥!
joey時常都覺好面熟,開娘的靚女,笑容吸引!
韻芝,coffee,cc等,還有粉紅情人節蛋糕食添!
來時見到兩位靚女新人見工,其中一位仲係超靚添!
老闆問叫乜名好?不如一個叫,ami(亞me),ayu(亞you)

Ken兄,我昨晚都有短暫探訪,終於見到全部6間可運作的房……btw, 你改的名唔錯魽I : )

請問90分鐘連小費價錢? 營業時間?

回復 553# 的帖子

有人話抄御xx喎,不過我未去過又唔知是中式名,所以算是撞橋吧

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-2-14 15:08 發表 正如上文師兄所說,如半張白紙的小燕子廿多歲屬古典look, 傻龠沺儮鴽琩蚖′O另類搞笑型,上半場骨技算中規中矩,下半埸就好新鮮過癮,原来佢真係對你“無從入手”,少少黔持的佢真係東張西望,我叫佢 ...
我只在背面空位畫上一些圖案,仲有好多位留給各師兄去寫去畫

回復 554# 的帖子

90分鐘$338+小費,營業時間早上11:30至晚上12:30.

回復 555# 的帖子

Ken兄,我是說女仔名改得唔錯……至於話你抄名的我亦知是誰……哈哈哈! : D

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-2-15 11:53 發表
昨日情人雙節,喜在老尖同伴找吃!
還有點時間上去齋拜年,過年都未上過去見新房,兩靚老闆娘,罪過!罪過!
先講兩間新房:粉紅色調,需然比較細點,但非常浪漫,好有氣分!
小燕子的確是古典美人,高挑走肥! ...
日做夜做,雙節決定休息半天,walk in上去與各隹麗一敘。剛好韻之有空檔,又有吉房,既然緣份如此,便入房起鐘。
正在邊按邊談,忽聞悉ken兄駕臨,由眾美作伴,傳來陣陣歡笑聲,令場中倍添熱鬧。按完正要離去,秋兒享以美食,
並大力推介多做一個: Joey。本來不太熱衷試新技師,而且已做了一轉,但盛情難卻,便答允再按60分鐘,結果是對
Joey的服務態度和手勢非常滿意。ken兄覺得Joey面善,我也有同感,其實Joey與CC和Ruby是區內另一場中的舊同事,
可能在該場中見過吧!

William兄,恭喜你又試到合心意鴽獀v! : )

引用:
原帖由 James.Ko 於 2014-2-15 22:36 發表
William兄,恭喜你又試到合心意鴽獀v! : )
多謝James兄,係呀又多一個,希望不久可與你及Global兄一敘。

William兄,一定有機會的! : )

回復 559# 的帖子

william兄真係利害,梅開二度
在你之前,亦有位師兄一樣,連續兩個

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-2-17 10:13 發表
william兄真係利害,梅開二度
在你之前,亦有位師兄一樣,連續兩個
ken兄未試過?若時間許可,又有心情,按兩轉ok喇,其他師兄都有。
我的個人記錄是當年在八樓,正在放大假,既有時間、興致,又遇上
特別情況,一天內共按了四轉。可一不可再,以後都不會了。

引用:
原帖由 william01 於 2014-2-17 13:52 發表

ken兄未試過?若時間許可,又有心情,按兩轉ok喇,其他師兄都有。
我的個人記錄是當年在八樓,正在放大假,既有時間、興致,又遇上
特別情況,一天內共按了四轉。可一不可再,以後都不會了。
我又是试過假期空閒 一天按了三次  但分别不同店
同一店就不出同日兩次。
God's mill grinds slow but sure.

回復 564# 的帖子

william兄,貓兄,真是
有心又有力

享受不一樣的柔情

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-2-17 14:36 發表
william兄,貓兄,真是
有心又有力
那次可一不可再 雖然同是尖沙咀的店 三次都享用完整的服務
一天三次並不算太健康的消遣方式
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 william01/i] 於 2014-2-15 18:32 發表
日做夜做,雙節決定休息半天,walk in上去與各隹麗一敘。剛好韻之有空檔,又有吉房,既然緣份如此,便入房起鐘。
正在邊按邊談,忽聞悉ken兄駕臨,由眾美作伴,傳來陣陣歡笑聲,令場中倍添熱鬧。按完正要離去 ...
William 兄,
今日試了找Joey按,熟熟地,古裝樣似皇帝後宮,
好耐無試過咁舒服 service, 多謝師兄的推介

同白紙傾了幾句,佢仲係傻更更的

聽日有2位新同事,新做

回復 570# 的帖子

番工 叫乜名嗟?

so who has the best body? coffee or miumiu? I want to try this spa after seeing all the comments from you chings

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-2-17 23:32 發表

William 兄,
今日試了找Joey按,熟熟地,古裝樣似皇帝後宮,
好耐無試過咁舒服 service, 多謝師兄的推介

同白紙傾了幾句,佢仲係傻更更的
global兄太客氣了,我也覺得很舒服,幾乎走寶。據秋兒告知,多位試過Joey的師兄都讚好。
係呢,上月加盟的技師CC你有做過嗎?她在區內另外兩個場中工作時與我相識,骨技和服務
俱隹,mark單甚多。

Coffee's figure is better but she is a little bit cool, you need to turn her.
引用:
原帖由 bigeuge 於 2014-2-18 10:47 發表
so who has the best body? coffee or miumiu? I want to try this spa after seeing all the comments from you chings

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 wewa_168 於 2014-2-18 11:10 發表 Coffee's figure is better but she is a little bit cool, you need to turn her.
Yes! If you want a cup of hot coffee, you need to stir her up

Btw, 水晶's figure is quite good too.

相關搜索目錄: 水晶

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。