推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 tangoho 於 2006-10-6 04:31 PM 發表

無錯
雖然係悶左d.打泥打去都係ken同ryu
但有d場面真係好勁
例如佢兩個去到紫鬥氣用霸,皇武功個一排真係好緊張
赤龍初會獵武神個陣又係好勁
街霸3???係幾正ga...
不過我覺得街頭霸皇正d...
皇者令對霸者令...打到個島一半升一半沉....o個陣都有8萬書~~~勁~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 tangoho 於 2006-10-6 04:36 PM 發表

其實我覺得黃玉郎如果想龍虎門食過世...都唔使咁樣拖書ar
佢將舊著人物重出後都至少二十年..佢都七十歲啦
唔係想死個日都完唔到龍虎門掛..
佢有咁長命咩????
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-10-7 02:02 發表

佢有咁長命咩????
交俾他個女就得了...

引用:
原帖由 my709394 於 2006-10-7 02:43 AM 發表

交俾他個女就得了...
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 my709394 於 2006-10-7 02:43 發表

交俾他個女就得了...
交俾他個女就變左做純愛龍虎門
音樂無界限

講真,今期老邪同老天尊的文戲都幾抵死
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-10-7 04:04 AM 發表
講真,今期老邪同老天尊的文戲都幾抵死
o個幕係幾正ga...不過駛唔駛用咁多版呢????(成3~4版紙喎..)細格dd...版半2版都畫哂啦...又呃錢/頁
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-10-7 04:08 AM 發表

o個幕係幾正ga...不過駛唔駛用咁多版呢????(成3~4版紙喎..)細格dd...版半2版都畫哂啦...又呃錢/頁
最近龍虎門已經叫好左架啦!!!不過今期封面似....

好似連續幾期冇出小貓,難道慾郎想好似韋陀一樣,一雪就雪一年半載?
係的話,真是好消息,升書有望!!!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-10-7 02:19 PM 發表
好似連續幾期冇出小貓,難道慾郎想好似韋陀一樣,一雪就雪一年半載?
係的話,真是好消息,升書有望!!!
好野!! 見到小貓就憎, 最好而家邪神同蚩尤做主角!
The Flying Finn

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-10-7 12:01 發表

交俾他個女就變左做純愛龍虎門了
唔好咩?改變下風格嘛...
將來的月仙兒會唔會係咁?

引用:
原帖由 my709394 於 2006-10-7 08:42 AM 發表

唔好咩?改變下風格嘛...
將來的月仙兒會唔會係咁?
http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=AmP ... ygt./SIG=129fmoum5/**http%3a//www.onlyshojo.com/Immagini/Candy/Candy%2520Candy%252020aa ...

今期兩條星宿精蟲雖然冇幾頁人物介紹,但係就整幾頁廢話戲份o黎拖戲,老黃到底幾時至肯正正經經咁搞番好本書?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2006-10-8 02:36 發表

今期兩條星宿精蟲雖然冇幾頁人物介紹,但係就整幾頁廢話戲份o黎拖戲,老黃到底幾時至肯正正經經咁搞番好本書?
下世就可能會了...

引用:
原帖由 my709394 於 2006-10-7 06:50 PM 發表

下世就可能會了...
下世就唔係出龍虎門..係出蛇猫狗
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-10-8 10:29 發表

下世就唔係出龍虎門..係出蛇猫狗
咁就來個動物格鬥?

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-10-7 04:08 AM 發表

今期文場真係幾正,不過就真係太大格啦......

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-10-7 01:09 PM 發表

最近龍虎門已經叫好左架啦!!!不過今期封面似....

本書一定係假o既, 親愛的廣大讀友們,個個眉精眼企,相信一定識分辨冒牌貨,唔會上當的!!!
引用:
最近內地發現有套名叫《龍虎豹》的動作電影,封面同《龍虎門》電影的造型照十足十一樣,要細看才會發現主角樣貌換了名不經傳的內地演員,擺明是混水摸魚跟風之作,仲無良到搶飲頭啖湯,更吹脹是內地一推出DVD竟然賣到斷市。

我都知國內的朋友非常期待《龍虎門》電影,希望先睹為快,不過都要睇清楚牌頭至得,浪費寶貴的時間和金錢,讓不法之徒得逞,幾唔抵呢!《龍虎門》電影還未公映,宣傳造形照片便被盜用,真金白銀出資拍攝的電影公司自然感到非常憤怒。

今日,老友黃百鳴就召開了「《龍虎門》驚現盜版記者招待會」,出席者包括《龍虎門》的動作導演兼主角甄子丹以及電影公司的代表律師等,齊聲強烈譴責此等侵權行為,並嚴正聲明《龍虎豹》與《龍虎門》電影並無任何關係。謹希望國內及香港的觀眾有所警惕,勿被冒名者混淆視聽,招致不必要的損失。我親愛的廣大讀友們,個個眉精眼企,相信一定識分辨冒牌貨,唔會上當的!!

記招上,百鳴和子丹一臉無奈大吐苦水。

冒牌貨盜用劇照改頭換面,擺明存心欺騙,離譜!

資料版權所有:玉皇朝
網頁資料出處:http://www.kingcomics.com/today/index.html
怒插柒頭主編, 假借反盜版之名, 梗推網上訂購, 連死忠粉絲都要過一棟!

我最近睇番舊著龍虎門, 覺得故仔唔係真係好正, 最吸引的而係有好多好新奇的角色與武功, 主角們何時會有奇遇提升武功, 以對付不斷現的敵人, 現在沒了這些驚喜了.

可能早輪白骨同老文殊段文戲見我地有贊,所以係咁出文戲囉.....
睇得多都厭啦~~~

引用:
原帖由 一樓一 於 2006-10-9 04:08 AM 發表

本書一定係假o既, 親愛的廣大讀友們,個個眉精眼企,相信一定識分辨冒牌貨,唔會上當的!!!

但其實用14元買一本會拖書的作品....
都叫領左野....

而家d漫畫人好似會諗提升質素以令到升書
情願出多本,每本賺小小...
真係唔知係讀者購買方式還是老闆主觀意願既問題呢
無論是愛與被愛,也是串步難行

今期劇情講老天尊無心捉老邪神,廢老邪神武功是白骨,唔關佢事,但老天尊以前話過白骨精明能幹,而白骨又覺得自己做事有分寸,唔似文殊天尊年少氣盛,似乎白骨性格有點自相矛盾,既然老天尊都知道捉老邪神會破壞兩教關係,又話紙包唔住火,以白骨的智慧,無理由做出咁不智既事?

仲有,老邪神送咗把震乾坤俾老天尊,條件是兩教互不侵犯(唔知主編,編劇仲記得嗎?),白骨作為丞相,冇理由唔知,既然是盟友,當日白骨唔需要偷偷摸摸,索性表明身份,救走老邪神未得囉?而家攪到老天尊要同老邪say sorry。由此可見,這段情節極多漏洞,不合理,唔該編劇,主編下次度故事時認真些啦!

引用:
原帖由 owen517 於 2006-10-9 01:55 PM 發表
仲有,老邪神送咗把震乾帛曭墨D編,編劇仲記得嗎?),白骨作為丞相,冇理由唔知,既然是盟友,當日白骨唔需要偷偷摸摸,索性表明身份,救走老邪神未得囉?而家攪到老天尊要同老邪say sorry。由此可見,這段 ...
講開又好似係喎....
佢地之前係叫做結左盟架喎.
如果當日白骨救左老邪,間接可以加深兩教的友好關係.
除非白骨當日係有心要令兩教關係惡化,所以捉走左老邪.

引用:
原帖由 owen517 於 2006-10-9 09:48 PM 發表
今期劇情講老天尊無心捉老邪神,廢老邪神武功是白骨,唔關佢事,但老天尊以前話過白骨精明能幹,而白骨又覺得自己做事有分寸,唔似文殊天尊年少氣盛,似乎白骨性格有點自相矛盾,既然老天尊都知道捉老邪神會破壞兩教關係 ...
可以有個合理既理由架

時勢係會轉變架....
就係當日羅剎教仲未大舉攻擊白蓮
白蓮一戰,令羅剎元氣大傷,所以通天教
先至有拾平宜既機會
無論是愛與被愛,也是串步難行

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。