推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 chanmu 於 2008-4-23 10:16 發表
我同意Z888888 的說法?del. 張相

另想問下在這裡有沒有人用過干擾素, 功效如何? 價錢多少? 有否副作用?
大把人打過啦, 你睇翻頭10頁你應該搵到, kuartlau兄都好似有打過.

Tony哥係樓主但佢delete唔到, 要等板主先得架, 我都suggest delete佢啦好核特呀!!

引用:
原帖由 star2006 於 2008-4-23 14:30 發表
有冇人比DR.HO资料我 thx
kan007007@yahoo.com.hk
睇下前面post啦, Tony和其他兄弟都寫明資料了

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-22 16:45 發表

大哥你有冇唸過轉dr lau / dr au / dr wong
有不過真係睇翻之前dr tam d藥呀各樣都係一樣, 所以我覺得分別不是太大, 要睇自己就真, 起碼睇dr ho唔洗監介, 服務好好真係話比人聽佢係醫生.

不過我都考慮好翻後再搵你講既dr lau一起兩邊都檢查一下多個保証, 你呢點呀而家?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-4-23 23:46 發表

有不過真係睇翻之前dr tam d藥呀各樣都係一樣, 所以我覺得分別不是太大, 要睇自己就真, 起碼睇dr ho唔洗監介, 服務好好真係話比人聽佢係醫生.

不過我都考慮好翻後再搵你講既dr lau一起兩邊都檢查一下多個 ...
暫時托賴但有你既case真係冇一年都唔好咁開心

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-4-23 23:38 發表

應該就唔關事既, 放鬆d我試過好翻8個幾月無事都再出啦, 而且無去玩, 真係唔好話我衰, 其實你有過時帶套出去玩基本上中既機會係好少, 既然真係中左去玩都唔驚啦, 反正都有事了, 基本上反而好翻好就唔好去玩咪重 ...
大哥咁教人架........
如果中埋疱疹點算

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-24 00:27 發表

我早輪先知疱疹原本係冇得斷尾架!
有冇兄弟有過,病徵又係點樣,有冇詳細少少既資料(我指病徵)。
會唔會係冇病徵既呢?
似花咁潛伏在神經內
不時覆發
但佢會痛同生水泡
同埋如果d菌勁,戴套都會中

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-23 16:37 發表

似花咁潛伏在神經內
不時覆發
但佢會痛同生水泡
同埋如果d菌勁,戴套都會中
講得岩, 係比疣更煩好多, 但都會可以斷尾, 依種就真係一定要唔好再出去玩, 我之前講係比喻姐, 唔係教壞人意思, 玩都搵個固定d既咁解,男人有幾個玩開可以收山.......

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-4-24 02:24 發表

講得岩, 係比疣更煩好多, 但都會可以斷尾, 依種就真係一定要唔好再出去玩, 我之前講係比喻姐, 唔係教壞人意思, 玩都搵個固定d既咁解,男人有幾個玩開可以收山.......
我都試過好多次直情行到過果d地方
仲見到d舊相好tim.....
不過目前都仲守得住

各位。病未confirm好晒千其唔好去玩呀!一來自己身體唔好,抵抗力都差小小,染左其他病就麻煩啦。如果染左的病既醫療方發係同自己本身個病係相反既,咁就大鑊啦!小心為上!
我到而家都未知點解我會有病。其他既唔港,我真係冇試過用$既sex,除左自己條女,伴侶就有幾個,唔係出黎做既。
而家以前的女call我,我都唔覆啦。自從病發,都冇行差踏錯,叫做對得住女友。但係有時真係心郁郁。好難頂。唯一既方發就係話比自己聽,唔知係邊條女惹比我,個個都有機會,搵反佢地隨時再賴野!各位大老。 忍呀!!!

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-24 09:29 發表

我都試過好多次直情行到過果d地方
仲見到d舊相好tim.....
不過目前都仲守得住
小肥t兄
想過好日子.............只有忍忍 忍忍忍

你地講既dr ho可以比個地址黎嗎-.-小弟可能中左龜頭炎

我都想知 dr ho既地趾

我都想知 dr ho既地趾

各位兄弟可以話我知嗎? 我之前去左私家醫院睇
好貴 不過算有d用, 佢話係珍珠疣, 用冷凍, 不過開始到而家做左二次 仲生緊
我想快d搵岩醫生唔好浪費時間
多謝各位兄弟

引用:
原帖由 minghin 於 2008-4-24 19:31 發表

小肥t兄
想過好日子.............只有忍忍 忍忍忍
而家仲頂得住
但如果再發一次就真係..........
到時再算

所有既知識都是我地兄弟自己真金白銀睇醫生獲得的
有d 人做cd rom睇左多謝都冇句就走已經過份
更有d人連睇都唔睇要人送埋口邊
真係一樣米食百樣人

各位兄台, 可唔可以話我知dr ho既地趾呀
我想睇佢呀
好急呀

引用:
原帖由 andus 於 2008-4-25 00:11 發表
各位兄台, 可唔可以話我知dr ho既地趾呀
我想睇佢呀
好急呀
我估你都訓唔著
試下由呢版數20版一定有你想要既野
呢d野你問醫生是要收錢架 (唔敢講派緊錢但一定做緊善事)
而家免費、是否要自己努力下
一係睇政府社會衛生科lor
yahoo一search即有

香港有幾多個皮膚科醫生姓何? 上網巢下都有啦!
哎,琴晚好似又發現一粒係舊位。 又要探何醫生啦!

hktony
保險公司知道,都OK.保險公司都受了你.唔會反唔CLAM.當然自己可以比到醫生錢最好.

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-25 00:19 發表

我估你都訓唔著
試下由呢版數20版一定有你想要既野
呢d野你問醫生是要收錢架 (唔敢講派緊錢但一定做緊善事)
而家免費、是否要自己努力下
一係睇政府社會衛生科lor
yahoo一search即有
小肥兄...我真係好多謝你

冇錯..真係訓唔著...訓唔著都有成一個月

睇過三個醫生一個話我無事, 唔係疣...

continue

一個話我 珍珠疣

今日睇左何醫生 佢話我係珍珠疣,

引用:
原帖由 andus 於 2008-4-25 21:40 發表
一個話我 珍珠疣

今日睇左何醫生 佢話我係珍珠疣,
sorry我係咁按錯制

成個月la..希望佢可以醫好我la 我相信心情好多巴打都明白...悔不當初

而家諗多冇用...最緊要醫好

引用:
原帖由 andus 於 2008-4-25 21:42 發表

sorry我係咁按錯制

成個月la..希望佢可以醫好我la 我相信心情好多巴打都明白...悔不當初

而家諗多冇用...最緊要醫好
呢樣都是難搞野
聽醫生講儘快搞好佢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。