推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

Thx donotgiveup ~ 多謝你! 等我睇多次政府再決定點先! 係喎!你既病況又如何呢? 幾時中招?好多粒?

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-8 17:47 發表
Stanley 哥,聽聞你既心得係做冷凍,我諗我都會向你既方向行,因為我係政府度搽極藥水都唔好,果兩粒野仍然係度,都唔知咩問題? 如果好番既話呢,係唔係跟以前無患病一樣呢? 今個星期睇多次,如果都係照滴藥水既話 ...
唔洗驚的, 你睇翻之前既post就知, 我都好似你咁之前我睇一個dr tam就係一直用藥水, 細既就ok, 如果大既就要查2次或以上, 但係就同我之前講既一樣, 唔夠徹底, 因為跟本大粒係唔得, 所以係好翻8個月後再翻發, 而且大粒既重查唔到, 之後dr tam叫我電左去, 但係我過時都係見樓主tony同其他我同期既兄弟話睇dr ho超好後, 我終於去左, 開頭都有你種想法, 費時煩而且睇開無乜野, 習慣左驚去dr ho比人笑, 點知真係超好人dr ho, 而且冷凍可以一定將疣殺死(我講表面), 唔會好似藥水搽完重係度, 而且藥水重會將皮整到糷哂或損哂, 所以冷凍係好好多, 激光d人都話ok, 但係貴好多, 而表面就無問題冷凍完同之前一樣, 但係反而係腳到做冷凍重會有狠, 而jj就無, 我覺得唔好好似我之前走錯路浪費時間, 快去做冷凍同埋檢查清楚啦, 唔係好似我咁花4年前有咩用.

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-9 01:59 發表
婦科醫生是太太朋友介紹,已用了多年,我從來沒有提及人工受孕。我想會用正常受孕方法,因我和太太都有 hpv ,所以根本沒有關係,只是當然等我兩人痊癒才考慮,亦會詢問醫生,現在做就是禁慾及醫病。
麻煩你真的pm給我這個婦科啦, 我都想去book

回復 6853# 的帖子

我不懂怎樣 PM 。你 SEND E-MAIL ADDRESS 給我吧。

thx ~ stanley 哥!

dr.ho

Stanley 哥,你成八個月先覆發,都差唔多好番咁濟喎,好唔抵! Stanley 哥咁你宜家仲有幾多粒?

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-9 12:21 發表
我不懂怎樣 PM 。你 SEND E-MAIL ADDRESS 給我吧。
MY E-MAIL ADDRESS: stanleykowloon@yahoo.com.hk

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-9 13:32 發表
Stanley 哥,你成八個月先覆發,都差唔多好番咁濟喎,好唔抵! Stanley 哥咁你宜家仲有幾多粒?
好翻8個月後都係舊位置出翻, 之後再好翻後突然發現尿道口有, 應該之前感染到唔知, 尿道口就唔係話一粒粒, 係,一舊舊既, 等得太耐無整變左好大, 之後冷凍過兩次, 而家最後一次冷凍左2星期暫時未再出, 希望無事啦

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-9 19:08 發表
Thx donotgiveup ~ 多謝你! 等我睇多次政府再決定點先! 係喎!你既病況又如何呢? 幾時中招?好多粒?
我有成十几挞中左,因為之前以為拫唔理唔理,曾經睇過医生又話冇野的,所以唔理唔理越來越唔妥都唔知.
可能周圍r所以好散,有一两挞大D,最后上网搵到呢度先知惊,哎,自己都好無知.
不過都系一知道就快D去睇啦....Dr.Ho吧, 我沒去過政府,因為覺得要等,我唔想浪費時間.
老友,唔好dum喇,不要給自己借口,快D去搵個好医生睇好佢啦.
我要過两個礼拜去复珍先知以后点,不過睇其他師兄的都估要最快几個月了.....

long time no see.....
today i have a raelly bad news
my gf told me she find something in her sister....like the thing i have few months ago
i really wanna die now...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-9 22:18 發表

好翻8個月後都係舊位置出翻, 之後再好翻後突然發現尿道口有, 應該之前感染到唔知, 尿道口就唔係話一粒粒, 係,一舊舊既, 等得太耐無整變左好大, 之後冷凍過兩次, 而家最後一次冷凍左2星期暫時未再出, 希望無事啦
咁宜家咪兩處都有事? 加油祝你早日康復!

引用:
原帖由 donotgiveup 於 2009-2-9 22:40 發表

我有成十几挞中左,因為之前以為拫唔理唔理,曾經睇過医生又話冇野的,所以唔理唔理越來越唔妥都唔知.
可能周圍r所以好散,有一两挞大D,最后上网搵到呢度先知惊,哎,自己都好無知.
不過都系 ...
Dr Ho 星期六日開唔開?平日夜晚開唔開,因為返工好難請假。 師兄呀!冷凍後痛唔痛?痾尿有無影響?

星期六開的. 早D book 檢查下啦.
我做冷凍时只系有少少痛,其实好少,因為Dr. Ho好好,佢會同你講如果痛就出聲,我覺得基本上系可以忍受的,唔駛担心.
不過可能我冷凍的地方比較多,之后几分鐘开始先來料. 真系有D刺刺痛,要忍受可能十令分鐘咯,都系可以忍受的,不過每個人都唔同,可能我有几粒比較大所以要重手D先會痛多陣.  做完即刻行得走得,少少痛唔太影响行路的.疴尿唔會痛...除非系头個度我就唔知喇(因為我的头touchwood沒有) 

THX CHING ~ 我唔知呢,我兩粒野係JJ頭果條帶上面.........咁你係邊個位置?

我覺得D度D兄弟真係好到拍膊頭  ^^

引用:
原帖由 reallypoor 於 2009-2-9 23:03 發表
long time no see.....
today i have a raelly bad news
my gf told me she find something in her sister....like the thing i have few months ago
i really wanna die now...
咁你自己醫好左未? 好易交差感染喔 ~!!

上個星期六睇完 Dr Ho, 食左兩日藥, 尿道口變得更腫

有無師兄分享下, 有無試遇過咁? 其實可唔可以打去問問 Dr Ho?

回復 6858# 的帖子

已將資料給你,查看 e-mail。

想問吓師兄們.
你們有冇發覺腳板底很痛呢, 近腳爭...
因為果度係 生殖器穴位.
我未知道有菜仔時已經開始痛.
果時都唔知道咩事.
ching 你地可以去按腳試吓, 便知道一切...

回復 6870# 的帖子

師兄,你真得閑,不要太多疑神疑鬼吧,越想越驚,你不需工作嗎?

回復 1# 的帖子

o no!坩惨.............................................

我上班都可以上網的.
不是多疑問題. 想知道腳底穴位係咪咁準..........

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-2-10 17:34 發表
我上班都可以上網的.
不是多疑問題. 想知道腳底穴位係咪咁準..........
我以前gf話佢以前有個bf, 又難硬又吹幾下就出.
佢話自從佢bf去左"針救"穴位之後.
吊西又硬又耐, 身体仲好左好多.
可惜我同lee條女反左面(因為佢花心).
不係一定拿個醫師資料.
所以我信有穴位.
但真係要睇個醫師有無料.

回復 6844# 的帖子

蘋果日報
A06 |  港聞  2009-02-08
標示關鍵字  

曾遭譴責再捲入紀律聆訊 性病醫生入稟挑戰醫委會  

【本報訊】曾因專業失當被刊憲譴責的皮膚及性病科專科醫生葉榮根,近日再捲入紀律聆訊。葉不滿醫務委員會擅自訂下審期,令其資深大狀未能出席,又擬拒絕接納其海外專家的證供,昨向高等法院申請司法覆核,要求推翻醫委會及其主席的決定,並將紀律聆訊改期。

稱得不到公平審訊

在旺角中心私人執業的葉榮根,由律師撰寫入稟狀,並沒透露聆訊詳情,僅提及事件涉及一名叫陳耀勤(譯音)的人士,而紀律聆訊將於3月2日及7日進行。根據入稟狀,葉榮根指紀律聆訊自07年11月延期以來,一直是醫委會拖延審期,而醫委會明知葉自資聘用資深大狀及英國兩名皮膚及性病科專家,仍沒就審期向葉諮詢,令其資深大狀不能列席,又拒絕改期,並擬拒絕接納其海外專家的證供,令葉得不到公平審訊。82年在香港大學醫學院畢業的葉榮根,因99年誤診一名女病人患嚴重性病疣(俗稱椰菜花),01年被醫委會裁定專業失當,刊憲譴責。葉又因00年對一名地盤工人的腳疣進行冷凍手術,令其皮膚燒傷,02年被入稟區院索償,後庭外和解。但葉涉嫌於98年向另一名女病人不當施用冷凍治療及處方大量類固醇一案,則在05年獲判不成立。案件編號:HCAL9/09

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。