推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-6 20:52 發表

睡多d真係會好d.
吾好食咁多熱氣野.
要飲食均衡.
我都覺夠訓D個人都差好遠,,,氣息都唔同D,,,,
我而家都食少左好多熱氣野,,,唔係單單對花,係對自己身體既調理

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-5 20:26 發表
今日心情吾多好...

中午打左電話上15/F問下驗血報告出左未.
之後15/F醫生親自打電話覆返我個驗血報告結果.
我估如果化驗報告係 positive, 就會打比你叫你覆診
無事就等你自己打去........

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-2 22:43 發表

minghin:
有疤痕, 第日比人見到點解繹...  
所以有疤痕其實好大件事架...  
如果醫唔好..野到俾另一半仲難解釋..仲天咁大件事呢

[quote]原帖由 stanleysex 於 2009-6-2 03:31 發表

更係未啦, 希望真係最後一次laser令我解脫依4年黎既痛苦, 4年真係好難受, 而家你點呀, 電完一次ok左?? [/q

好彩暫時只發現一粒....只係電咗一次...ok啦~

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-3 09:30 發表

細時百厭整到? 以前皮膚敏能所致?

講真啊我唔係出黎玩過怕中過野,我都唔會上網睇到咁多資料。之前我真係唔多識囉,, 所以if你唔講既,,用呢d 藉口去同另一半講係皮膚敏感呢d, 我覺得一定過到骨loo。最緊要係已經 ...
醫好咗...無事發生.邊個會驗屍咁驗你個度吖.快D醫好咗為上策~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-6 20:52 發表

睡多d真係會好d.
吾好食咁多熱氣野.
要飲食均衡.
我都想訓多d, 但我自細個已經成日失眠, 而家有左呢個病, 失眠仲嚴重...

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-2 03:34 發表

以我4年既經驗同dr ho講既我已經知道, 最主要同我生係尿道一樣, 唔係生係外面咁簡單, 只係表面就ok, 而生係肛門同尿道, 會每日有大便和尿(細菌)係裡面, 而且依d裡面既地方比較容易損, 一損有傷口就野到出去, 所以 ...
C hing 保重!!
我都希望你快點好番!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-3 09:35 發表

其實呢我都聽過醫生話未夠90天去chcek都可以check到有d問題出黎,但唔知係咪check既方法唔同定點啦,,, 我睇我個個性病科e生就建議我90日夠左先去check話 未到90日又可以係check唔出。 所以我決定係離我同個pk夠9 ...
唔駛太擔心, 我相信你六月尾會有好消息收到.

其實又....我過了90日 check 過 ok, 應該唔駛再check呵??

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-5 20:26 發表
今日心情吾多好...

中午打左電話上15/F問下驗血報告出左未.
之後15/F醫生親自打電話覆返我個驗血報告結果.
嘩!你好down!!

唔識安慰你, 我最近都面對工作危機, 希望大家都大步"濫"過.

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-6-6 16:19 發表
我今日上左15樓, 又証實左一粒, 冷凍左, 好灰...
返發?

同上一次隔幾耐??

引用:
原帖由 95555052 於 2009-6-8 00:49 發表

唔駛太擔心, 我相信你六月尾會有好消息收到.

其實又....我過了90日 check 過 ok, 應該唔駛再check呵??
唉,,希望啦,,多謝你鼓勵,,唸起到時去check就好驚,,仲有等report個2日仲驚loo,,我會去診所check

過左90日我唸唔駛再check架啦,,都好準下,,你驚就去多次lo, 不過人地都宣傳得/set 得90日後去check係好準,, 都唔駛太擔心loo,,, 我覺得係叫係好準啦有90日後去驗,,, 放心啦

五點啦, 剛剛收工返到屋企.

今日心情依然好差.

大家都要繼續努力作戰.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-8 05:01 發表
五點啦, 剛剛收工返到屋企.

今日心情依然好差.

大家都要繼續努力作戰.
嘩,,,5點先收工,,好辛苦啊你份工,,,

心情差,會唔會出去行下睇下野會開心d??? 食d 甜野啦試下~~~

引用:
原帖由 95555052 於 2009-6-8 00:55 發表

返發?

同上一次隔幾耐??
係, 同上次隔左唔夠兩個月...

咁多位請問我第一次凍完果個位置已一個月了,但同一位置都仲係紅紅地咁..咁情況算唔算正常,定係粒花花根本未死....好擔心咁快又返發

死啦..剛剛再睇真d發現附近有幾點經多一點點有5.6點咁多..唔會係花花架..救命呀!好擔心啊

前兩日去左15/F,今次小弟弟無事,但輪到手及腳,嘩,原來冷凍手及腳係痛過一般做小弟弟架,當做手時Dr都要分兩次做怕我頂唔順,真係甘,痛足半日……

引用:
原帖由 500sheet 於 2009-6-8 17:41 發表
前兩日去左15/F,今次小弟弟無事,但輪到手及腳,嘩,原來冷凍手及腳係痛過一般做小弟弟架,當做手時Dr都要分兩次做怕我頂唔順,真係甘,痛足半日……
下,,,點解會野到手腳去既??

今朝沖完涼, 下面痕痕地.
望下有一粒野好細粒.
吾知係乜...
又要觀察下.
lee排開左兩晚通宵, 好累.
真係怕又黎 ...

引用:
原帖由 500sheet 於 2009-6-8 09:41 發表
係呀, 而且同下面唔同係會有痕, 我腳都係

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-6-8 08:53 發表
咁多位請問我第一次凍完果個位置已一個月了,但同一位置都仲係紅紅地咁..咁情況算唔算正常,定係粒花花根本未死....好擔心咁快又返發

死啦..剛剛再睇真d發現附近有幾點經多一點點有5.6點咁多..唔會係花花架..救 ...
我只可以講一句, 唔好學我, 快D去CHECK啦唔係後悔就煩

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-9 00:22 發表

我只可以講一句, 唔好學我, 快D去CHECK啦唔係後悔就煩
約左天日去見何醫生,,,希望無事啦!!

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-6-8 20:36 發表

下,,,點解會野到手腳去既??
應該唔係同期中招既,好可能係去SN玩時中的

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-8 21:44 發表
今朝沖完涼, 下面痕痕地.
望下有一粒野好細粒.
吾知係乜...
又要觀察下.
lee排開左兩晚通宵, 好累.
真係怕又黎 ...
如果唔肯定,就要快快找Dr看看啦!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-9 00:21 發表

係呀, 而且同下面唔同係會有痕, 我腳都係
做完手同腳,痛足兩日,仲生左好多水苞,都唔知篤唔篤穿佢好
問過Dr,佢話可以用消左毒既針篤穿佢,有無兄弟試過篤穿d水苞呀?

回復 8136# 的帖子

no, use anti-botic cream to avoid infection

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。