推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我同stanleysex既情況好相似
但我多佢一樣,先有龜頭炎,再有非淋,跟住花
touchwood 唔好再有啊
stanleysex兄,可否鼓勵下我
我真係好down

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-1 23:00 發表
我同stanleysex既情況好相似
但我多佢一樣,先有龜頭炎,再有非淋,跟住花
touchwood 唔好再有啊
stanleysex兄,可否鼓勵下我
我真係好down
師兄..
其實d白點初發現有幾大架?

Qaramon 兄, NEWMAN兄, 我身體ok, jj 冠d花已有一年冇出過, 會陰位都冇番生, 肛門內未check, 呢段時間同老婆做時都帶 domdom , 當然以唔想生bb 為理由, 我想安全d 先唔用套.. 出去玩都係去按下摩起機算, 大家努力! 一定會好..

引用:
原帖由 muimuimomo 於 2009-8-30 18:03 發表
希望大家唔好灰心,一定會醫好的﹗

報告返鷑丑A無A仔同梅毒,個人即刻鬆曬﹗﹗

上星期五我去睇油麻地,見醫生,醫生問我點,我話粒花細鬫P結焦,

但係佢一睇就話依然好大粒,幫我轉鱁污譟g,

隻藥係好 ...
查左幾耐? 現在有沒番發? 唔係想潑你冷水, 正苦d藥水我覺得係沒用的, dr ho 話過好細粒重要剛剛生出來去查先有機會, 大粒晒果一定要凍,灼

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-1 20:33 發表
我之前提到的白粒
經醫生證實係花
做左laser
估唔到真係三串一
龜頭炎+非淋+花
唔知會唔會有其他病~~
心情好差,我係條街到行左二個鐘,心情仲未平伏
我既一生,就咁冇左
有誰可以開解我
唔中都中左, 睇下跟住點做對病情有幫助就點做啦....注意飲食及生活習慣, 藥物只幫你一半, 體質好d最重要! 先唔好比d花野開, 唔好磨損, 整損冇事的地方, 尤其比那, 因為一定野到, 因此一定要查消炎藥起花附近d位, 最好改穿孖煙通. 一有新白點即刻去dr 度清左佢.  呢度都有唔少c兄中過你果3味, 龜頭炎+非淋我冇經驗, 不過花應該最長手尾, 慢慢來唔好急, 你搵到 dr ho 已成功一半, 康復指日可待.

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-9-1 21:53 發表
師兄門又唔駛咁灰o既...
發生左就係發生左...面對啦...起碼而家唔算係一個人面對呀...

我好奇,因為今日聽到其他人講
有冇ching試過花唔係生係前面,而係係肛門架??
肛門入面生過一群成個圈, 因會陰度有一粒不停番發, dr ho 因此主動要check 埋肛門入面先發現. 攪左幾次幫我清晒! 我諗好難會有醫生像dr ho 咁有仁心去幫病人. 正苦果d醫生叫佢check 前面都係求q祈. 一分鐘都冇叫你出去等查藥, 成日叫你帶埋老婆一齊去check, 簡直想你比老婆斬死, 要你慢慢等個病一路唔好, 玩q死你為止. 疣毒起d潮濕位置好易發, 因此肛門同尿道口度生都係好麻煩, 如我肛門再番發我一d都唔會驚訝.

回復 8684# 的帖子

咁你而家點呀...好返未?

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-1 20:33 發表
我之前提到的白粒
經醫生證實係花
做左laser
估唔到真係三串一
龜頭炎+非淋+花
唔知會唔會有其他病~~
心情好差,我係條街到行左二個鐘,心情仲未平伏
我既一生,就咁冇左
有誰可以開解我
唔好唔開心啦我真係明白你..我都中左花...
唯有自己靠免疫打死d virus...所以唔好唔開心..

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2009-9-1 23:55 發表

查左幾耐? 現在有沒番發? 唔係想潑你冷水, 正苦d藥水我覺得係沒用的, dr ho 話過好細粒重要剛剛生出來去查先有機會, 大粒晒果一定要凍,灼
c hing係咪都有花..可唔可以講下你咩情況..

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-9-2 00:34 發表

c hing係咪都有花..可唔可以講下你咩情況..
在我的帖子上按 "只看該作者" 你可以睇晒我d history 啦.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2009-9-2 00:30 發表

肛門入面生過一群成個圈, 因會陰度有一粒不停番發, dr ho 因此主動要check 埋肛門入面先發現. 攪左幾次幫我清晒! 我諗好難會有醫生像dr ho 咁有仁心去幫病人. 正苦果d醫生叫佢check 前面都係求q祈. 一分鐘都冇叫 ...
同意,,政府個d,唔會拿起你jj,左睇又睇嫁,,肛門,尿道,個d位一定唔會同你睇,,除非係自己發現啦,
入到去,你覺得邊到唔對路,指比佢睇,,望一望就叫你出去茶藥
仲有,,茶藥又係第2同你茶,你又要指比佢睇邊樹,佢拿起支棉棒,點一點,叫你走,茶多2下都say no

相關搜索目錄:

回復 8463# 的帖子

師兄, 如果你中既真係珍珠疣既話, 咁我都幾肯定你今次係再出去玩而中.
我上年三月第一次中左珍珠疣, 當時驚到死....感覺相信大家都知道
不過好好彩, 其實珍珠疣係俗稱, (學名叫(傳染性軟疣)
好多人會將佢同珍珠疹混淆,
珍珠疹唔係病,但珍珠疣係皮膚病,
常見於小朋友, 大人通常經過親密既皮膚接觸先會傳染.
所以都算性病, 當然小朋友唔算la
當然佢都會附係死物上面引起傳染.
全身都可以生
所以有人係係泳池中招ga
尼種病其實你唔醫佢會自己好, 不過當然時間會長d,有人半年好,
也有人幾年先好, 不過醫就一定會好, 係佢惹開前清左佢.
個人經驗覺得真係傳得好快, 所以一有, 千奇唔好拖, 即清!
有得去醫生清就去, 冇既用自己工具括左佢, 唔好掂佢,沖涼都係!
有謀殺錯冇放過!當傳播速度慢過你既清除速度, 咁你就win!
不過佢對身體冇害, 基本上可以咁在意(不過我都做唔到)
另外軟疣可以從簡單接觸傳播, 衣服也可以.
醫治尚算簡單, 清左如果二個月唔再有, 咁就可以算好番,
唔會好似其他真係叫"疣wart"既長留係身體,
假設真係清走左而三個月內再冇見到, 軟疣一定唔會復發
不過要肯定冇生係第而到自己唔知, 會傳返去ga.
%

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-9-2 00:33 發表

唔好唔開心啦我真係明白你..我都中左花...
唯有自己靠免疫打死d virus...所以唔好唔開心..
ching 們...我想問下最初發現o既時候粒花有幾大架??還是只係白色一點,唔夠1mm x 1mm...
我發現jj頭下面兩邊溝位平衡地出現左兩粒勁細o既...唔知係唔係..

我schedule左星期六見醫生..
但呢幾日都難搞啦...
可唔可以話聲我知呀??

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-9-1 19:57 發表

hi 可樂仔, 我都中左花2個月左右. 其實都冇咩突別. 不過唔好再出去玩. 平時同正常人冇咩分別.
如你有女友/老婆, 就唔好同佢性交. 以免傳埋比佢. 花係可以醫好的. 只係耐d. 唔洗太擔心.
SCARYBOY

我覺得你個態度好好,,,好值得我地去學習。 我地有問題有病都係好需要咁樂觀/積極態度去面對,,,,, 一定會醫得好的!

回復 8695# 的帖子

Chiyau 兄,請問你停止出疣多久才恢復性行為?

ericababy請check pm

我未向我女人講。可驚唔知會點。我係米照講好呢?PM 我dr.ho please.

版主提示:

請留意這堛熙W則
需要資料最好從第一頁開始找
這個是你最後一次機會!

其實D醫生睇JOR華係花,我都未驗係唔係。
訂係醫生話係就係。
我真係唔知點TON我女人講AND屋企人AS WELL。

引用:
原帖由 onemanclan 於 2009-9-2 18:44 發表
我未向我女人講。
可驚唔知會點。
我係米照講好呢?

PM 我dr.ho please.
不好同女人講.
100%死硬...

Dr.資料前面有.
你再問, 會比版主Ban.

要找dr.ho資料的朋友請注意!!!

版主提示:

請留意不要給予任何網頁
之前幾次你已經這樣做
熱心幫助都有一個限度
需要資料的朋友最好從第一頁開始找
這個是你最後一次機會!

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-9-2 08:09 發表

ching 們...我想問下最初發現o既時候粒花有幾大架??還是只係白色一點,唔夠1mm x 1mm...
我發現jj頭下面兩邊溝位平衡地出現左兩粒勁細o既...唔知係唔係..

我schedule左星期六見醫生..
但呢幾日都難搞啦...
...
有冇ching可以分享下呀~~

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-9-2 09:35 發表

SCARYBOY

我覺得你個態度好好,,,好值得我地去學習。 我地有問題有病都係好需要咁樂觀/積極態度去面對,,,,, 一定會醫得好的!
Candy姐過獎了, 當我第一日發現時都好驚. 好彩我找到e度. 去睇埋dr.ho. 唔洗走咁多"淵""旺"路. 對個病了解多左. 再念點面對. 之後個人自己冇咁驚. 最緊要去睇醫生. 有咩問題就要問醫生. 唔好估估下.

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-9-2 20:24 發表

有冇ching可以分享下呀~~
其實有野唔對路, 可以提早去找醫生. 唔一定要等到schedule果日.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2009-9-1 23:46 發表
Qaramon 兄, NEWMAN兄, 我身體ok, jj 冠d花已有一年冇出過, 會陰位都冇番生, 肛門內未check, 呢段時間同老婆做時都帶 domdom , 當然以唔想生bb 為理由, 我想安全d 先唔用套.. 出去玩都係去按下摩起機算, 大家努力! 一 ...
chiyau兄, 我都好想知你冇再出花之後幾耐先再同老婆做?

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-9-2 21:36 發表

其實有野唔對路, 可以提早去找醫生. 唔一定要等到schedule果日.
首先多謝ching...都睇得醫生,當然知道病向淺中醫,事緣係工作實在太忙啦呢幾日...基本上係一定請唔到假(之前都已經係請假睇...邊請得咁多)..唯有等到weekend...
所以先想大家分享下jie...而且都俾d唔知自己係唔係o既注意一下呀嘛~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。