推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-9-1 05:45 發表
唉..........我未停過咁生............................天呀.......不如一槍打死我....
會唔會做電灼會好d呢?

死啦~~
發現有二粒白色既粒粒,唔好係花啊~~~
我已經有龜頭炎,非淋
這二個病都未好
我唔想三串一啊!!!
最近發覺好累,好唔舒服,唔好係a仔啊
岩岩先過左30日,仲有60日要過
點頂啊

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-9-1 05:45 發表
唉..........我未停過咁生............................天呀.......不如一槍打死我....
咁你有冇一出就即去凍左去??

我唸咁多性病入面真係疱疹同疣係手尾最長,,,唔好放棄~~一定好快會好的,,,

我都成日留下面,,,睇下個粒野點,,,上次醫生話唔係,但佢又仲係到,,,, 唔知係咪自己成日搞佢睇佢,整到下面又紅左同痕,,,, 真係,,,,,,,,,,,,,  不過過多排都會去check多次,,,,, 除左$之外,真係心情都好大影響~~~  大家一齊努力啦,,,唔好放棄~~會好返的!

睇到呢個forum既人都真係唔好再去玩,,,,潔身自愛!!!

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-1 10:05 發表
死啦~~
我已經有龜頭炎,非淋
這二個病都未好
我唔想三串一啊!!!
點頂啊
killer_law,,定d先,,, 龜頭炎其實唔係性病黎,非淋都會好快醫得返的,我淋病都係睇左2次就好左。

有時你成日好似我咁搞佢整佢睇佢,加上d手有細菌,就會易紅同有細菌染到個龜頭,個人驚係會成日覺自己會有乜有乜,,我同你都係一樣,尤其係未check a&梅時,,個人係最驚最滕...我個人覺得你帶左套同人做既,,有a既機會率係好低好低。我經歷90日時,日日個人都好似神遊咁,,成個人都冇氣冇力,返工都唔想做野,好似覺得透唔到氣好辛苦,夜晚訓覺又訓唔到,之後唸唸下又好驚又出冷汗(就以為自己真係有a,因為人地話a有夜汗).放鬆d,唔好唸太多,對身體唔好的。

係有唔妥就去睇醫生,等醫生專業既判斷去幫你,你係怕個2粒白色野,我建議你即去俾醫生睇,唔係花既咪唔駛咁擔心loo係咪,可能係個d毛狼發炎姐。而家天氣熱又多汗,唔奇。

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-9-1 10:17 發表

killer_law,,定d先,,, 龜頭炎其實唔係性病黎,非淋都會好快醫得返的,我淋病都係睇左2次就好左。

有時你成日好似我咁搞佢整佢睇佢,加上d手有細菌,就會易紅同有細菌染到個龜頭,個人驚係 ...
我既非淋都攪左好奈都未好啊~~~
我果二粒野係龜頭到
我知有用套機會低,但我有試過口爆,好驚咁而中a仔
我真係好驚...好驚
今日係覆診,陣間問下醫生~~

CANDYCandy請check pm

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-1 10:47 發表
CANDYCandy請check pm
已覆你pm

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-1 10:42 發表

我既非淋都攪左好奈都未好啊~~~
我果二粒野係龜頭到
我知有用套機會低,但我有試過口爆,好驚咁而中a仔
我真係好驚...好驚
今日係覆診,陣間問下醫生~~
講真,,口爆會中aids既機會率我覺得真係好低loo,,, 要你口有傷口,,,你龜頭又要有傷口,,加上係你口爆人,,,,,我覺得口交中aids既機會真係唔高,,你都唔駛太擔心,,其實每一年有人感染hiv既數量都唔高,,講真,,真係有aids既人都冇mood啦,仲出黎做/玩咩,,,,, 性工作者佢地都好多定期會check住,,, 係大陸個d 個意識低d loo,,,
anyway,,我知要你唔好驚係好難(我當時都係,,) 盡量休息下,,, 搵呢到d人傾下,, ,有人聽你呻,,, 會時間快過d,,,同冇咁辛苦,,必要時可以打去呢d 熱線同社工傾,起碼佢地會開解下你,,,,同你渡過呢幾十日先啦.....

加油!!!呢到好多人陪你一齊去戰鬥的!

回復 8665# 的帖子

- 去年 10月中開始看 Dr Ho。
- 共冷涷了 11次。
其中有一次停了 1個月,有一次停了2個月,現又停了約 2個月,在觀察中。每次都是很細點。

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-8-31 23:10 發表

皮膚極樣衰都無計...
無得攪...
樣衰唔緊要, 我怕係因為d花野開左而令到d皮膚樣衰. 因為有個地方有一點突起左.

不過可以的話, 我都會問下dr. ho有冇得搞搞佢, 激光美容  囧...

相關搜索目錄: 美容

今日,上左15/f,睇,何生話個粒野唔係,係發炎
但係都冷左佢,唔洗煩
噤就$640...

各為CHIING。 小弟(可叫我可樂仔)﹐今日去左題醫生﹐我中左野菜花﹐以家題緊你地多年既POST。
心晴悟多想講野。

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-9-1 10:08 發表

咁你有冇一出就即去凍左去??

我唸咁多性病入面真係疱疹同疣係手尾最長,,,唔好放棄~~一定好快會好的,,,

我都成日留下面,,,睇下個粒野點,,,上次醫生話唔係,但佢又仲係到,,,, 唔知係咪自己成日搞佢睇 ...
candy姐, 我建議你定為一個星期檢查一次好d. 萬一check得太多損左仲煩.

回復 8678# 的帖子

師兄,你是復診,為何這麼貴?

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-1 10:05 發表
死啦~~
我已經有龜頭炎,非淋
這二個病都未好
我唔想三串一啊!!!
點頂啊
killer兄, 其實口交中a既機會真係好低. 唔洗太擔心.

今日造左冷冬﹐ 一粒係大既好此3mm x 3mm甘。
CHING﹐ 你地話個隻咪3M。係咪來架?

引用:
原帖由 onemanclan 於 2009-9-1 19:45 發表
各為CHIING。 小弟(可叫我可樂仔)﹐今日去左題醫生﹐我中左野菜花﹐以家題緊你地多年既POST。
心晴悟多想講野。
hi 可樂仔, 我都中左花2個月左右. 其實都冇咩突別. 不過唔好再出去玩. 平時同正常人冇咩分別.
如你有女友/老婆, 就唔好同佢性交. 以免傳埋比佢. 花係可以醫好的. 只係耐d. 唔洗太擔心.

引用:
原帖由 onemanclan 於 2009-9-1 19:52 發表
今日造左冷冬﹐ 一粒係大既好此3mm x 3mm甘。
CHING﹐ 你地話個隻咪3M。係咪來架?
3m係隻醫花藥膏. 不過我冇用過. 因我生係尿道口, 醫生話3m會刺激皮膚. 尿道口d皮膚唔適用.

回復 8684# 的帖子

可以PM DR。 HO 比我嗎?

版主提示:

基本上唔可以!
需要資料最好從第一頁開始找

請留意這個討論區規則
這個是你最後一次機會!

引用:
原帖由 garamon 於 2009-9-1 19:46 發表
師兄,你是復診,為何這麼貴?
我諗係要左2隻貴藥,a酸,四環素Tetralysal

這隻t字頭比d字頭貴d,同埋好d

我之前提到的白粒
經醫生證實係花
做左laser
估唔到真係三串一
龜頭炎+非淋+花
唔知會唔會有其他病~~
心情好差,我係條街到行左二個鐘,心情仲未平伏
我既一生,就咁冇左
有誰可以開解我

我都好down r ..
at the moment 都係體下好吳好得\翻先啦。

引用:
原帖由 onemanclan 於 2009-9-1 20:48 發表
我都好down r ..
at the moment 都係體下好吳好得\翻先啦。
我唔知點算~~
真係好唔開心
咁大個仔都未試過咁唔開心
我以為高考失敗,已經好down,好唔開心
自己振作自修一年
成功入u
但今次呢!?可否自修一年,成功離開花!?

我都晤開心﹐ 好 灰。。。

師兄門又唔駛咁灰o既...
發生左就係發生左...面對啦...起碼而家唔算係一個人面對呀...

我好奇,因為今日聽到其他人講
有冇ching試過花唔係生係前面,而係係肛門架??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。