推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-26 18:15 發表
精液,尿液報告出左
尿液dna測試,衣原體係陰性.非淋應該好返

但精液種菌測試有二隻菌,一隻係大腸幹菌,另一種係鏈銶菌,做埋抗藥物測試,知道這二種菌對之前食既藥係有抗藥性,所以咁耐都唔好

而家醫生改用另一隻藥 ...
Moreover,
其實我都一直有睇ching你o既留言
但如果入左前列線..有冇好明顯o既病癥架??

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-26 12:58 發表

我自己就冇咁既病徵,但我覺得你似心理作用多
killer law兄再恭喜我終極黑仔王5年就5年人生有幾個5年, 又翻發, 星期一dr ho見了

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-27 04:16 發表

killer law兄再恭喜我終極黑仔王5年就5年人生有幾個5年, 又翻發, 星期一dr ho見了
其實你係咪夜訓啊!?好多時見你留言都好夜~

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-9-27 00:36 發表

Moreover,
其實我都一直有睇ching你o既留言
但如果入左前列線..有冇好明顯o既病癥架??
我驗精+驗尿=$900

病徵:尿急,尿頻,小便痛,小腹痛,坐立不安等

回復 8844# 的帖子

STANLEY 兄

你點呀, 有事快d睇doctor ho

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-27 04:16 發表

Stanley:
快d去睇啦.
其實會不會真係同你生活習慣有關?

thank you 其實依d係有關, 但係唔係想像中, 我就算點訓夠點咩食咩補品都試過但係都無用, 係黑無計5年既feeling係無人明既!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 真係死左佢好過5年!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 伙記1 於 2009-9-27 06:02 發表
STANLEY 兄

你點呀, 有事快d睇doctor ho
伙記兄好高興見到你多d上黎post
下你近況啦, 對好多兄弟好有用架, 而家你同你太太點呀?有b未?

引用:
原帖由 好運 於 2009-9-26 14:30 發表
我想問純粹濕吻危5危??.....assume雙方口腔都冇明顯的傷口...

如果對方有疱疹一型..但冇復發當時,,,咁係咪冇傳染性??
放心啦朋友,,,疱疹一型冇發出黎時唔會傳染的,,IF有發出黎時就千奇唔可以 咀啦,,, 不過BTW 一型都唔係性病黎既,,唔駛擔心

濕吻都唔會傳到性病啦, 口水個菌濃度都唔高,,,口交就會

引用:

stanleysex

好sorry又見到你翻發花,,
其實介唔介意講下你個生活情況?

1) 食煙飲酒?
2) keep住仲有性生活?
3) 夜訓?
4) 有冇運動?

其實我今日都睇報紙,,,一個人有冇充足睡眠真係好緊要,, 你都要早d訓可能的話盡量每日有8小時。

希望你今次睇完dr.ho,,,  可以搞得掂啦!!! d 花 遠離你!!!

相關搜索目錄: 報紙 運動

我想睇dr ho
有兄弟可以pm 資料比我嗎

引用:
原帖由 TMW111 於 2009-9-29 03:18 發表
我想睇dr ho
有兄弟可以pm 資料比我嗎
唔好去睇.......睇左後悔

回復 8854# 的帖子

朋友,有甚麼問題,為何會這樣說?可否講來大家聽聽吧?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-9-28 08:05 發表

stanleysex

好sorry又見到你翻發花,,
其實介唔介意講下你個生活情況?

1) 食煙飲酒?  無
2) keep住仲有性生活? 有時 (但依個一定無影響, 我之前好翻時都係)
3) 夜訓?  (但我有訓足多)
4) 有冇運動? (有)

其實我今日都睇報紙,,,一個人有冇充足睡眠真係好緊要,, 你都要早d ...
係黑就黑, 怪只怪自己唔好, 當然同埋之前睇錯醫生攪到自己咁.................................只係真係黑到以為好翻哂外面都要整埋尿道.........我外面好翻哂叫起碼兩年, 但尿道係上年有, 應該之前搽藥膏時因為拿整損埋尿道攪成咁, 開頭唔知, 攪到越生越多 ............................你如果得閒可以睇翻舊post都知我幾年黎咩都做哂但係人黑就黑, 你問我同期既伙記兄就知, 上頁見到佢了, 佢都好翻3年! 而家開開心心...........我地當時咩都有做, 但佢睇dr ho我睇第二個衰左..................................

相關搜索目錄: 報紙 運動

引用:
原帖由 chikit4488 於 2009-9-29 08:44 發表

唔好去睇.......睇左後悔
唔快d去睇, 病況更嚴重時重後悔莫及

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-30 01:42 發表

係黑就黑, 怪只怪自己唔好, 當然同埋之前睇錯醫生攪到自己咁.................................只係真係黑到以為好翻哂外面都要整埋尿道.........我外面好翻哂叫起碼兩年, 但尿道係上年有, 應該之前搽藥膏時因為 ...
我都有hpv,,,,但外面唔見有生出黎,上2個星期去俾醫生睇入面都冇,不過有發炎,尋日塞藥入去都摸到入面有d 粒,,,不過唔係硬既,,我都心唸,,唔係而家生係入面啊嗎(上2個星期醫生話入面冇事),,,, 個人有事,,就自不然咩都唸到好差,,,, 焦慮症咁

我3個月後都會去check多次柏氏叫佢幫我check 埋係咩野hpv,,,,,

有時真係好後悔,,自己做埋呢d野,,搞到影響一生!!!

我想問如果睇dr ho睇極都唔好...有冇人睇過其他好既其他介紹一下...??

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-9-30 11:31 發表
我想問如果睇dr ho睇極都唔好...有冇人睇過其他好既其他介紹一下...??
冇其他好野介紹...
但一定不好去睇"死太早"...

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-9-30 11:31 發表
其實睇婦科得唔得呢女性???

引用:
原帖由 jinz 於 2009-9-30 13:33 發表
hmm first time quite ok... bt den a bit pain luu
你係男定女?? 咩意思??? 點樣少少痛,,你係睇DR.HO?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-9-28 16:03 發表

放心啦朋友,,,疱疹一型冇發出黎時唔會傳染的,,IF有發出黎時就千奇唔可以 咀啦,,, 不過BTW 一型都唔係性病黎既,,唔駛擔心

濕吻都唔會傳到性病啦, 口水個菌濃度都唔高,,,口交就會
咁濕吻(同妓女)的後果除左有機疱疹一型之外...真係冇其他??...發出黎係咪應該好明顯架 ? 成堆水泡咁?..

我過程冇除褲.口交個啲危的野冇做..

引用:
原帖由 garamon 於 2009-9-29 18:01 發表
朋友,有甚麼問題,為何會這樣說?可否講來大家聽聽吧?
這裡不方便講....總知不要睇dr.ho.我身受其害.

各位brother..大家好, 我係新人, 無意中入左黎, 上月中......中左招(花).....

各位brother..我想問食d咩可以小d翻發花...8月中做完手術...9月眉翻發....

我睇過舊post話如果2-3年病毒(花)沒有翻發就會自然消失....係咪真呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。