推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

死啦~~好驚!!!
話說昨晚返大陸去飲,跟住我大佬帶我地去骨場按摩。
奇怪的是條骨女幫我沖涼,當然包括洗jj,洗屎忽,擦背,跟住佢想幫我口交,我即刻拒絕,一問之下,原來佢唔係骨女係妓女。
當場好驚,我驚咁而中招.....
死啦.....點算啊!?我會唔會咁又中招啊!???
真係好驚

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-11 09:51 發表
死啦~~好驚!!!
奇怪的是條骨女幫我沖涼,當然包括洗jj,洗屎忽,擦背,跟住佢想幫我口交,我即刻拒絕,一問之下,原來佢唔係骨女係妓女。
...
好彩你巳經拒絕左佢....但你身上有冇咩特別野???  無就唔洗驚啦...下次小心D...沖涼都自己黎啦...

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-10-11 16:21 發表

好彩你巳經拒絕左佢....但你身上有冇咩特別野???  無就唔洗驚啦...下次小心D...沖涼都自己黎啦...
就係有唔妥我先驚
我非淋未好返,當時佢用沖涼液幫我洗jj,當時即刻感覺到jj有d慶,唔舒服
唔知係咪因為沖涼液剌激到我jj
我好驚條骨女咁而野到我病
我以後什麼地方都不去

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-11 16:43 發表

就係有唔妥我先驚
我非淋未好返,當時佢用沖涼液幫我洗jj,當時即刻感覺到jj有d慶,唔舒服
我以後什麼地方都不去
又唔係o既
你又唔知..
不過反而你去飲...會唔會出事架...
一飲酒就即刻返黎...親身體驗過...

引用:
原帖由 kevin12345 於 2009-10-11 17:12 發表

咁明知未好返仲去玩.......點幫你
我冇去玩,純按摩
估唔到條骨女會咁
我而家好驚啊!!!
其實會唔會因為咁而中招!?

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-10-11 17:19 發表

又唔係o既
你又唔知..
不過反而你去飲...會唔會出事架...
一飲酒就即刻返黎...親身體驗過...
我冇飲酒,飲水only

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-11 09:51 發表
死啦~~好驚!!!
...
如果只係沖涼無其他,
真係不怕wo.
無乜機會中.
不洗驚

回復 9027# 的帖子

但如果技師打飛機, 怕唔怕呢?

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-9 10:28 發表
我都知gov clinic 唔work, 呢期番工忙左, 又食梗flu 既anitbiotic
咁未諗等dr.ho 番黎check 下 淋仔 攪點未..
點知呢幾日個睪丸chik chik 痛, 琴日去小便又痛!!!
見ching 話林胃x 都ok, 岩岩打去想book
dr. lan  ...
樣樣都係咁赤赤痛,你點分咩係慢性咩唔係慢性呀?
我都成日有少少痛咁...

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-11 17:29 發表

我冇去玩,純按摩
估唔到條骨女會咁
我而家好驚啊!!!
其實會唔會因為咁而中招!?
咪傻啦你,,, 幫你沖涼又冇任何既性接觸又點會有事,,, 慶我唸係你俾人幫係沖涼都慾火到姐,,,,

唔駛擔心,,唔會野到病的,,,定d黎,,,,冷靜冷靜,,,,,

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-10-11 21:03 發表
但如果技師打飛機, 怕唔怕呢?
你吾high到佢d西水應該唔怕.

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-11 16:43 發表

就係有唔妥我先驚
我以後什麼地方都不去
唔好咁緊張...我覺得好多時心理好影響你自己....

有冇C-HING 可講下d花花..可唔可以斷尾!仲有有咩dr. 可以推薦下給我.... pm我啦...3q大家

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-11 23:45 發表

咪傻啦你,,, 幫你沖涼又冇任何既性接觸又點會有事,,, 慶我唸係你俾人幫係沖涼都慾火到姐,,,,

唔駛擔心,,唔會野到病的,,,定d黎,,,,冷靜冷靜,,,,,
總覺得中過招
咩都關自己事
大陸這地方....以後唔去啦

回復 9034# 的帖子

兄弟,你自己有這幾種病,還出去沖涼飲酒?你不是不知大陸所謂按摩是甚麼嗎?已有性病更易感染其他病!如那女仔曾掂她自己器官,你就有可能再中招!

引用:
原帖由 garamon 於 2009-10-12 10:23 發表
兄弟,你自己有這幾種病,還出去沖涼飲酒?你不是不知大陸所謂按摩是甚麼嗎?已有性病更易感染其他病!如那女仔曾掂她自己器官,你就有可能再中招!
我都知自己白痴
寄望今次冇事,以後吾返大陸
各位,有冇事都好,唔去再返大陸啦
我係人板一個

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-12 10:38 發表

我都知自己白痴
寄望今次冇事,以後吾返大陸
各位,有冇事都好,唔去再返大陸啦
我係人板一個
呢到所有人都可以有資格做人辦,好心你唔好LABEL你自己先得架, 你知衰啦都,冇做到同個條女,,,,, 起碼你 臨岸立GER~~ 左,,,

放心啦,,, 唔會有事的~~~

其實個個有時事都會係好DOWN好唔開心,唸埋一邊,,但時間沖淡到一齊,, 放心

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-12 12:21 發表

呢到所有人都可以有資格做人辦,好心你唔好LABEL你自己先得架, 你知衰啦都,冇做到同個條女,,,,, 起碼你 臨岸立GER~~ 左,,,

放心啦,,, 唔會有事的~~~

其實個個有時事都會係好DOWN好唔開心,唸埋一 ...
多謝你既鼓勵,但我估自己情況唔樂觀。
曾經有過接觸
好大可能再感染過,而且仲更加難醫治
我估醫生都會咁講

各位可唔可以幫我諗下到底可以點同人講..?我公司返早更同夜更......我同佢地講我有病要返早更要早d訓...但佢地問我咩病...到底可以點講....??

為何那麼危險,因為你身體已有某種病毒,比從沒有感染的人危險大很多,我曾經閱報,有英國性病研究,只曾和 10個人有性關係,以計算率計算,即曾和 20萬或 200萬人有性關係。

回復 9039# 的帖子

妳是不是小孩子?妳做管理員呀?

引用:
原帖由 garamon 於 2009-10-12 12:51 發表
為何那麼危險,因為你身體已有某種病毒,比從沒有感染的人危險大很多,我曾經閱報,有英國性病研究,只曾和 10個人有性關係,以計算率計算,即曾和 20萬或 200萬人有性關係。
這個我明白
所以我先咁驚

引用:
原帖由 garamon 於 2009-10-12 12:54 發表
妳是不是小孩子?妳做管理員呀?
SALES..............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。