推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-6 20:27 發表
人黑做咩都黑
之前疑似有疱疹既紅腫,痛
昨日睇過皮膚醫生,佢話唔似係
似係念珠菌復發,佢話可能中秋食過雞,月餅
咁就起返
唉..........
咁我打後既40年,可以食咩啊!?日日食藥啦,如果唔係可以食咩啊...... ...
講得好岩囉頂!!!!!!!! 頂佢食乜都話會復發~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-6 11:55 發表

快去check啦由其初起, 你一慢就不停咁出好多架啦, 快快快!!
我去左睇一個比dr ho更專業既dr..佢話唔係黎.....但佢好串

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-6 21:35 發表

我去左睇一個比dr ho更專業既dr..佢話唔係黎.....但佢好串
串咪串law
最緊要冇事~~
但可否pm我,你睇邊個醫生

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-6 13:35 發表

邊個黎架咁勁? 勁過dr ho無邊幾個, 唔通姓史個個? 定姓林?

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-6 13:43 發表

串咪串law
最緊要冇事~~
老實講串既自然唔夠細心, 小弟試過就算佢幾勁參加個世衛都無用, 樓主既tony都係, 你自己考慮下啦

引用:
原帖由 garamon 於 2009-10-6 06:01 發表
stanley, 你生病都有幾年,而且又不斷取婦科醫生資料,但奇怪為何從不和你太太看醫生檢查?就算你沒空,也可叫她自己去看吧?我想你太太亦知每年定期檢查的重要性?這是不是很奇怪?
garamon兄有好多野好難講, 各方面既問題唔到我控制, 我都想但係有時有d問題好難講, 多謝你啊, 放心我一定會帶佢去, 快的

咁多位....話時話...你地係點惹到返黎??你地玩個條女係冇病徵..所以先中招??

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-6 21:52 發表
咁多位....話時話...你地係點惹到返黎??你地玩個條女係冇病徵..所以先中招??
一o的事都冇~~同佢講番, 佢仲覺係你自己同第2個

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-6 21:55 發表

一o的事都冇~~同佢講番, 佢仲覺係你自己同第2個
你係你自己條女?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-6 21:47 發表

老實講串既自然唔夠細心, 小弟試過就算佢幾勁參加個世衛都無用, 樓主既tony都係, 你自己考慮下啦
我都同意你講法

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-6 21:43 發表

串咪串law
最緊要冇事~~
stanley and killer, 已pm

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-6 21:58 發表

可否pm我,你睇邊個醫生

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-6 21:58 發表

咁個醫生話你咩啊???
你之前生花既地方有冇比佢睇啊??

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-10-6 22:00 發表

可否pm我,你睇邊個醫生
睇開dr ho

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-6 20:27 發表
人黑做咩都黑
之前疑似有疱疹既紅腫,痛
昨日睇過皮膚醫生,佢話唔似係
似係念珠菌復發,佢話可能中秋食過雞,月餅
咁就起返
唉..........
咁我打後既40年,可以食咩啊!?日日食藥啦,
如果唔係可以食咩啊...... ...
食雞,月餅,都會起返
噤佢比左d咩藥你食?
我諗這2樣野唔關事,,我都有食,,
你有冇介口,辣,炸野,煙,酒,,
食煙一定係最影響

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-6 22:07 發表

睇開dr ho
15/f 佢唔係未開工

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-10-6 22:11 發表

食雞,月餅,都會起返
噤佢比左d咩藥你食?
我諗這2樣野唔關事,,我都有食,,
你有冇介口,辣,炸野,煙,酒,,
食煙一定係最影響
自有病起,我差不多日日做和尚,,辣,炸野,煙,酒,全部都冇
唉.....人黑係咁
冇得講

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-6 22:13 發表

自有病起,我差不多日日做和尚,,辣,炸野,煙,酒,全部都冇
唉.....人黑係咁
冇得講
希望在明天

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-10-6 22:23 發表

希望在明天

我已經沒有明天,沒有希望
心情是灰色的

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-6 21:35 發表

可唔可以pm黎做個reference呀~

另外重有一個醫生係依個post裡面都有人睇過話ok,叫林渭X, 係第二個多人睇既. 大家可以試下既, 老實講我睇過兩個醫生, 兩個用既藥都係一樣, 只係治療疣時既手法係用藥水定冷凍等而已, 之後搽既藥都係一樣.

回復 8987# 的帖子

我朋友和他太太都曾有念珠菌,後來醫好了,現在煙、酒、甚麼食物都有吃,全沒有問題,我想你現在常憂慮,悲觀會影響身體的抵抗力,所以同時出現這麼多問題,我曾看書說,要保持個人心境開朗,會加強免疫力,身體自然會改善。

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-6 22:28 發表

我已經沒有明天,沒有希望
心情是灰色的
灰你個頭,成鬼日都係咁
爭氣啦,唔通個個有病都要死左去咩,大把人想生存都有時冇得選擇,dr.ho 都講啦,唔好當自己唔係正常人唔好當自己係病人,性病,,,唔係咩絕症啊!!!

加強自己抵抗力,意志都係好緊要架!!!

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-6 18:26 發表
CANDYCANDY, can u reply my pm
我唔係睇dr.ho, 我pm左我原先睇淋病個醫生資料俾你,,,佢都係皮膚及性病科的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。