推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-5 12:26 發表

首先aids既機會唔會好高, 但係口就好難講, 係咪一粒野咁, 如果係就機會高, 而dr ho放緊假, 你最好搵其他婦科幫手先, 如有需要pm我啦, 我試下比dr ho介紹既比你
stanley 大哥..
可唔可以pm個contact俾我呀..
我想去做個full check

一粒....但好多唔尋常既一點點仔
引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-5 19:36 發表

咁大獲...
有左幾耐?
有幾大粒...

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-5 22:45 發表
你睇左醫生未啊!?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-5 16:23 發表

咁你個PAP SMEAR REPORT 出左未? 有冇要求佢叫佢做埋個HPV DNA TEST? 睇下係咪一D高危既HPV

另外你講AIDS,,我個時又係好驚,,怕有,,(己於97天時CHECK左係冇事) 甚至有時而家都會驚當時會唔會CHECK唔到,, 但唸 ...
我都唔知有得做埋.仲未做..真係洗左好多錢..其實aids係咪一定要個partner有先會有..唔會自己既dna突然變左hiv架??

你check 血用左幾錢

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-5 22:46 發表

你睇左醫生未啊!?
醫生居然話唔洗醫......我會等dr ho返黎再問佢

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-5 22:45 發表
生左幾耐,,,會唔會係非滋,

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-5 22:49 發表

下!?
咩唔洗醫!???
咁醫生係咪話真係花!?

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-5 22:49 發表

一定係要你個partner有hiv先會hiv,,唔會自己變出來的,放心 ,, 當時我check 係500 蚊到 定350,,係呢d 數字loo
不過你想free去政府個d 關懷團體check 係 唔駛洗的,,你打去book 就得,,1星期到有位,, 可以即時知有冇事的
另外口點既個醫生話唔駛醫,,佢都好似唔多專業,,,  是否可等到 dr.ho 返黎? 如果唔得睇住另一個先吧啦

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-5 22:59 發表

一定係要你個partner有hiv先會hiv,,唔會自己變出來的,放心 ,, 當時我check 係500 蚊到 定350,,係呢d 數字loo
不過你想free去政府個d 關懷團體check 係 唔駛洗的,,你打去book 就得,,1星期到有位,, 可以即時知有 ...

點解可以即刻知咁快呀...

有冇ching有相熟dr 介紹check呢...
我唔係睇開dr ho.
不過我想搵多個check做cross reference...

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-10-5 23:17 發表

點解可以即刻知咁快呀...

有冇ching有相熟dr 介紹check呢...
我唔係睇開dr ho.
不過我想搵多個check做cross reference...
政府有機構提供快速測試hpv係免費的,你可以係yahoo個search到打 ,, 免費愛滋病快速測試,,, 你可以去以下條link到睇,,,, 個預約電話同時間表

http://www.aids.org.hk/big5/02/2_1_2.html

希望幫到你,,

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-10-5 14:23 發表

stanley 大哥..
可唔可以pm個contact俾我呀..
我想去做個full check
我放左係公司呀個封信, 係dr ho介紹信, 個女婦科醫生我重未帶我老婆去, 因為好多事做同煩緊, 我諗佢介紹應該會ok既, 我聽日pm你

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-5 15:33 發表

政府有機構提供快速測試hpv係免費的,你可以係yahoo個search到打 ,, 免費愛滋病快速測試,,, 你可以去以下條link到睇,,,, 個預約電話同時間表

http://www.aids.org.hk/big5/02/2_1_2.html

希望幫到你,,:vict ...
放鬆d啦你計翻100分比, 中既機會好底既, 我睇翻而家既post都三十三萬再加上我舊版既二十幾萬, 我total睇左50萬頁超過幾百兄弟都無一個中個, 所以機會係好低, 不過我唔係鼓厲唔安全性行為, 而只係話比你知機會真係好低好低而已, 放鬆啦!! 而我都試過去關懷愛滋check過都無, 個邊好好人架, 你可以上網搵下, 正常有就有唔洗等三個月, 三個月只係一定check到咁, 所以你可以去試一下, 我絕對明白你心情, 因為我曾經連中幾病, 而且重有徵狀一模一樣, 重係醫極睇極醫生都唔好唔知咩事, 我都以為中左無得救, 好彩都無事, 所以唔好咁唔開心, 應該無事既

Any brother  would kindly PM a doctor for 疣, been checked with family doctor and confirmed i got 2 very very small one, tried 3m's but seens doesnt work at all . would be cool if kowloon side , thx alot brothers. thx.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-6 01:50 發表

我放左係公司呀個封信, 係dr ho介紹信, 個女婦科醫生我重未帶我老婆去, 因為好多事做同煩緊, 我諗佢介紹應該會ok既, 我聽日pm你
其實你太太有冇俾你傳染到d STD???  幾多事煩都好啦,有咩都要叫太太去睇左先,你唔得閒都要自己去啦~~~

回復 8946# 的帖子

為何不去看耳鼻喉專科醫生?他們的經驗一定看見口內的是甚麼。

其實以往問 Dr Ho ,他說口不太易生疣,因為要大力磨擦才會傳染,另外口水會殺菌。

引用:
原帖由 garamon 於 2009-10-6 10:40 發表
其實以往問 Dr Ho ,他說口不太易生疣,因為要大力磨擦才會傳染,另外口水會殺菌。
如果係咁我都中真係...................

引用:
原帖由 weezer 於 2009-10-5 20:27 發表
Any brother  would kindly PM a doctor for 疣, been checked with family doctor and confirmed i got 2 very very small one, tried 3m's but seens doesnt work at all . would be cool if kowloon side , thx a ...
基本上藥水係預防用既, 要真正殺菌只有去做冷凍激光電等, dr ho資料係最前幾頁就有

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-6 03:19 發表

快去check啦由其初起, 你一慢就不停咁出好多架啦, 快快快!!

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-10-6 11:19 發表

係woo講得岩,你去睇耳鼻喉啦,佢地都識搞,,其實上個月我成日見喉嚨有d唔舒服我都有去睇過耳鼻喉專科,,我係tst睇的,,佢幫我用內規鏡睇過入面都冇生野,係有發炎+敏感姐,,, 大約睇左 800蚊到連埋藥,,,,,

if你要資料我都可以pm俾你,,, 你去收pm啦,,,

stanley, 你生病都有幾年,而且又不斷取婦科醫生資料,但奇怪為何從不和你太太看醫生檢查?就算你沒空,也可叫她自己去看吧?我想你太太亦知每年定期檢查的重要性?這是不是很奇怪?

CANDYCANDY, can u reply my pm

kevin12345 , can u reply my PM also  THXXX

人黑做咩都黑
之前疑似有疱疹既紅腫,痛
昨日睇過皮膚醫生,佢話唔似係
似係念珠菌復發,佢話可能中秋食過雞,月餅
咁就起返
唉..........
咁我打後既40年,可以食咩啊!?日日食藥啦,如果唔係可以食咩啊...........
冇啖好食,咁做人仲有意思咩!?我生存係這個世界究竟為咩!?我還有貢獻咩!?
既然這世界多我一個唔多,少我一個唔少,我係唔係這世界都沒所謂啦
真係厭世了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。