推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

係喎尋日去dr ho度囉藥金毛既連續3個月都係距無變, 咪佢幾索囉

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-10-2 01:04 發表

未呀...
之前睇dr o既時候已經有非淋病癥..
但係因為再之前已經有食左抗生素..醫生話check唔準...
所以有殺錯冇放過
又食三個course (3個星期呀)o既抗生素...
由於佢冇俾胃藥,又用藥太長,所以胃頂唔順,第 ...
你既symptom 係咩?? 其實, gov 話我係淋...但我都唔知同自己係未 非淋 , 上網睇個o的sytpmon 根本就好似....
咁個3 week 食咩pills? 都係dexxxx 個隻4 環素~?
我都驚而家check 唔準... 但又驚拖得耐仲出事..... help...

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-1 14:13 發表

打車輪姐,,唔會有咩傳染架,,唔係咩,,口水個傳染性好好好低,,可以講係冇傳染性
d女一日啜咁多條腸...
有d仲毒龍鑽...
佢個口同佢下面一樣咁dirty...
如果佢個口有椰仔咪pk...

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-1 19:27 發表

我岩岩琴日先係gov clinic覆診, 未俾個o個醫生串lor ,
gov only "撩" 我o的尿道, 邊有呢o的check 小便...
問佢2 次check 唔check 到, 佢話冇... 仲話咩都冇...
我心諗, blood test 你only test adis 同 梅毒 ...
你快d找個私家睇下.
佢會寫紙比你去化驗所check.
全套乜野都check哂約2000.
貴過就要小心比人昆.
lee d錢無得慳.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-1 23:32 發表

我都唔係幫dr ho, 只係我經歷過5年既時光, 係度睇同寫都超過萬post, 而依個topic由舊版到而家加埋30幾萬頁, 就算好似樓主tony睇性病皮膚科權威, 史xx 即同葉劉一隊選立法會個個, 一樣係醫唔好, 最後都係dr ho, 而 ...
醫德好醫術自然好
睇死太早多多錢都不夠醫...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-2 01:26 發表
係喎尋日去dr ho度囉藥金毛既連續3個月都係距無變, 咪佢幾索囉
我都好耐無上去.
無野就x-mas先上去check多次.

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-1 19:27 發表

我岩岩琴日先係gov clinic覆診, 未俾個o個醫生串lor ,
gov only "撩" 我o的尿道, 邊有呢o的check 小便...
問佢2 次check 唔check 到, 佢話冇... 仲話咩都冇...
我心諗, blood test 你only test adis 同 梅毒 ...
你咪同我係網識個條友一樣loo,,政府d野真係 9流流架,, 你快d去睇性病科醫生啦,,問問佢點搞,,,,
網都有得寫啦,大部份既人係可以冇病徵架,,,,
講俾醫生聽你食左咩藥,,問下佢要唔要隔多2個星期先check定點,,,
條命就自己既唔好拖啦~~~

口交都係性交一種,,, 加上有時花啊hpv呢d,,有套都多數防唔到的,,,, 睇醫生都幾金下,,我唸我都睇左2皮野啦 由4月到而家,,, 陸續有黎真係~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-2 01:49 發表

d女一日啜咁多條腸...
有d仲毒龍鑽...
佢個口同佢下面一樣咁dirty...
如果佢個口有椰仔咪pk...  
咩叫毒龍鑽,,,,玩 ass????

咁又係,,技女又真係接觸太多唔同既男人,,,,, d病毒4面百方咁collect返黎,,又真係難講既,,,,, 口有椰仔,唔係啊嗎,,,不過都真係生得既口,我都見過d相~~~

回復 8878# 的帖子

朋友,會不會你吃藥期間有飲酒?或和 Dr Ho 溝通得不大清楚?你有沒有留意在診所內,Dr Ho 的專科是皮膚及性病專科?所以不大可能說 Dr Ho 對性病的認識是一知半解,因專科是要另外考試啟的。

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-1 17:57 發表

我都好耐無上去.
無野就x-mas先上去check多次.
咁咪好囉聽到都開心, 最緊要無事

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-2 02:29 發表

咩叫毒龍鑽,,,,玩 ass????

咁又係,,技女又真係接觸太多唔同既男人,,,,, d病毒4面百方咁collect返黎,,又真係難講既,,,,, 口有椰仔,唔係啊嗎,,,不過都真係生得既口,我都見過d相~~~
即係用口幫男人舌肛門囉.........................................

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-2 10:58 發表

即係用口幫男人舌肛門囉.........................................
即係用舌,,,,奶到入屎眼入面???? OH NO~~~ 我仲以為係肛交添~~~   

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-1 13:59 發表

你好似之前仲係度周圍問人拿何醫生電話
咁你都有朋友知lee位醫生, 你仲洗係度問人拿料...
係不係無人睬無人比料你, 就發脾氣搞埋lee d野
仲有, 真係中左招, 你會同朋友講?
你不怕周圍唱?:funk ...
ching我唔係攪事..係將我既事實講出來.之前我係問你但你冇覆.所以我睇番D舊post揾到dr.ho地址.我見你都睇左dr.ho好耐..可能你同dr..ho好熟..有好多野冇講出來啫

引用:
原帖由 chikit4488 於 2009-10-2 17:22 發表

ching我唔係攪事..係將我既事實講出來.之前我係問你但你冇覆.所以我睇番D舊post揾到dr.ho地址.我見你都睇左dr.ho好耐..可能你同dr..ho好熟..有好多野冇講出來啫
我同dr..ho不係好熟,
只係醫生同病人關係.

只係lee度咁多人睇佢.
從來無人講到好似你所指咁"嚴重".
不係個個人都話佢非常好.
但未少對佢評價係正面.
你講到咁又真係令人難以相信...
不過你真係覺得不ok咪不好好再睇.

咁你朋友又介紹左邊位"名醫"比你?
我又真係好想知.

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-2 01:41 發表

你既symptom 係咩?? 其實, gov 話我係淋...但我都唔知同自己係未 非淋 , 上網睇個o的sytpmon 根本就好似....
咁個3 week 食咩pills? 都係dexxxx 個隻4 環素~?
我都驚而家check 唔準... 但又驚拖得耐仲出事.. ...
係呀
又係四環素...但係仲有其他藥...
好傷胃

痛呀...
腎痛...睪丸痛...尿道痛....都係SYMPTOM~

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-10-2 22:32 發表

係呀
又係四環素...但係仲有其他藥...
好傷胃

痛呀...
腎痛...睪丸痛...尿道痛....都係SYMPTOM~
你就好~~食三個星期藥已經好返
我而家....醫生估計要食藥至少半年至9個月
唉....黑仔..冇計

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-2 14:46 發表

你就好~~食三個星期藥已經好返
我而家....醫生估計要食藥至少半年至9個月
唉....黑仔..冇計
所以我都係咁話有時病睇運氣係好重要!!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-2 18:03 發表

我同dr..ho不係好熟,
只係醫生同病人關係.

只係lee度咁多人睇佢.
從來無人講到好似你所指咁"嚴重".
不係個個人都話佢非常好.
但未少對佢評價係正面.
你講到咁又真係令人難以相信...
不過你 ...
我一中招就睇Dr HO,佢睇得好詳細同好耐心解釋個病你知.有問必答.人好nice又有醫德唔拖症.我個病就是畀佢醫好.

唉.....
我發現條溝到有點痛,紅晒,有些水泡咁
我懷疑有疱疹
唉...我唔想4串1啊!!!!

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-3 12:48 發表
唉.....
我發現條溝到有點痛,紅晒,有些水泡咁
我懷疑有疱疹
唉...我唔想4串1啊!!!!
咩野4串1呀...
我有疱疹(唇倉)都係有點痛,紅晒,有些水泡咁...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-3 13:26 發表

咩野4串1呀...
我有疱疹(唇倉)都係有點痛,紅晒,有些水泡咁...
我中左三樣野,再中咪4野~
你有既疱疹係1型
而我中既係疱疹2型
病徵同你一樣,咁應該中多樣
唉.......

引用:
原帖由 kevin12345 於 2009-10-3 15:46 發表

嘩.......有冇咁黑呀!!!!一樣都煩..何況4野添!!!
就係咁黑.....唉
我覺得會陸續而來
唔知點解.....最大獲果二樣,總覺得會中

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-10-3 07:56 發表

就係咁黑.....唉
我覺得會陸續而來
唔知點解.....最大獲果二樣,總覺得會中
放開d正常既我都五年連中三元, 加發炎等等, 重有其他唔係依d病e.g.: 憂鬱症............, 黑開係咁, 而當受感染時係好容易中埋其他, 祝你好運啦, 放心有我依個長期支持者包底唔好灰心!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。