推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

c hing們 ...我想問疣(花)容唔容易好翻哂,仲有復發機率高嗎.....3q

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-15 01:30 發表

所以都話點會有人話睇左幾耐, 之前既全部都好翻哂而過1%未好就係我囉, 天點解我唔一早睇岩醫生..................哎........................................咪係囉全部唔見哂, 即頭跟本當無野可想而知, 我同期 ...
我都想知之前中招既師兄係咪真係無晒事, 真係完全可以當無野咩, 以我所知花花同我中招既皰疹都係病毒, 會一生存在係身體, 若身體差就有機會返發, 我都想佢地真好完全正常番, 叫做有希望, 唔知各位師兄中左招後係咪無晒性生活, 點同老婆交代, 點生下一代呢?  請分享心得.....

引用:
原帖由 LEE624 於 2009-10-15 09:30 發表
c hing們 ...我想問疣(花)容唔容易好翻哂,仲有復發機率高嗎.....3q
初初半年係好易返發....機會率都幾高下....所以都要CHECK得緊D...一返發即刻去睇E生...另外做多D運動早D訓...同埋唔好好似我咁食煙呀呢樣好重要..

相關搜索目錄: 運動

我之前睪丸同小腹痛
我睇左dr. ho..佢話我可能有非淋...攪到可能係 附睪炎 or 慢前...唉
個次睇又冇諗到點解唔check 左先...

我想問~我食左anti-biotics 之後,
大概要等幾耐先可做sperm 同urine test??

回復 9089# 的帖子

恭喜你快痊癒,上次 chiyau 兄提給他停了半年已恢復性生活,你快一年了,應可以和他一樣,不過最好用套。

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-15 12:04 發表
我之前睪丸同小腹痛
我睇左dr. ho..佢話我可能有非淋...攪到可能係 附睪炎 or 慢前...唉
個次睇又冇諗到點解唔check 左先...

我想問~我食左anti-biotics 之後,
大概要等幾耐先可做sperm 同urine test??
醫生話最好都等返兩個星期...由停藥開始

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-15 01:30 發表

所以都話點會有人話睇左幾耐, 之前既全部都好翻哂而過1%未好就係我囉, 天點解我唔一早睇岩醫生..................哎........................................咪係囉全部唔見哂, 即頭跟本當無野可想而知, 我同期 ...
Stanley:
積極面對啦

引用:
原帖由 LEE624 於 2009-10-15 09:30 發表
你有睇post就知唔容易好.
lee度80%戰友都係中花.

引用:
原帖由 garamon 於 2009-10-15 14:13 發表
恭喜你快痊癒,上次 chiyau 兄提給他停了半年已恢復性生活,你快一年了,應可以和他一樣,不過最好用套。
不敢...
我想等2年先.
穩陣d

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-15 22:59 發表

花真係....好大鑊~~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-15 22:59 發表

原來係咁, 唔怪得之無咩師兄回答我皰疹既事啦, 大家都想早日醫好, 回復正常性生活, 我想問有老婆既師兄點處理中招後既生活

回復 9101# 的帖子

好多謝你的回復黑百合,因為醫生話我有濕疹+花同一位置...話我好高復發機率同唔容易好翻哂
希望c hing們同我早日醫好

kk2534好多謝你的回復,仲有咩要多+注意

現在我戒煙,戒酒,戒女人,運動一星期5-6次45-60分鐘跑步,但早D訓唔容易長返夜....上午11點訓7-9鐘...
個心只想快d好翻哂,c hing們有咩好既保健食品可以介紹我呀

引用:
原帖由 LEE624 於 2009-10-16 08:11 發表
現在我戒煙,戒酒,戒女人,運動一星期5-6次45-60分鐘跑步,但早D訓唔容易長返夜....上午11點訓7-9鐘...
個心只想快d好翻哂,c hing們有咩好既保健食品可以介紹我呀
我都要好似你咁= =....戒煙,戒酒,戒女人.....努力!!!!!!

引用:
原帖由 tin1000 於 2009-5-13 01:54 發表
兩個星期前睇左dr lau拒話我好大機會疱診...不過要等呢個星期6睇左report先知....上星期覆診dr lau話我情況良好連藥都無開俾我.........疱診只要在沒表面發出和病發時是極少機會會傳染給伴侶的...當然最 ...
呢位師兄, 這幾個月你既情況點樣吖?  有無再返發?  我上月中左皰疹, 我都想當佢係皮膚病, 但係心理仍然有好大壓力, 醫生話在沒表面發病症狀是都有低傳染性, 我好怕傳比我老婆, 請回覆

回復 9108# 的帖子

沒辦法啦...煙,酒,女人係要用好多錢>有錢刀用去醫病.鬼叫我人工唔多油要比家用.
有心戒好容易,心想無論用任何辦法.只要醫得好回復正常.你刀會好似我咩刀戒.

回復 9110# 的帖子

LEE624, 請問你中花的潛伏期大慨多久? 謝謝

回復 9111# 的帖子

我想約8個月-1年半,上年好像中左招但唔知個d係咩來(花/濕疹印)

引用:
原帖由 LEE624 於 2009-10-16 16:47 發表
我想約8個月-1年半,上年好像中左招但唔知個d係咩來(花/濕疹印)
潛伏期8個月-1年半 ??? 咁耐 ? 師兄之前有驗血嗎 ?

引用:
原帖由 LEE624 於 2009-10-16 16:47 發表
潛伏期8個月-1年半 咁耐 師兄之前有驗血嗎

沒驗血.因為表面粗糙而且有小黑點我唔知係花/濕疹
濕疹會皮膚乾燥、痕癢、紅腫,水疱,滲膿、結痂同變厚
結痂後皮膚會有黑點

係8月中濕疹復發去睇醫生話我個d係花唔係濕疹印,當場灰左 ,無知的我 仲以為安全套提供保護,香港性教育玩死人 ......

LEE ,我相信可能一早已有花,因不明顯,所以不知道,因為雖然有3 - 8個月潛伏期,但應該不會這麼遲才出現。不要吸煙,否則會難醫治,你預算超過半年才會好點。

回復 9117# 的帖子

garamon多謝你的回復,期望我們會成功醫好回復正常,大家+油拉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。