推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-21 01:17 發表

係通常兩三日都差不多, 一星期應該無問題啦
cos 我成個月先知我中左...睇DR.HO 時佢話係附睪炎OR 慢前...
我而家冇咩痛, 但我仲覺覺我尿道口紅紅地...

如果我呢幾日睇佢好似有冇用, cos 做唔到testing...
我驚又未clear 晒o的衣原體 又出事....唔知點好

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-20 23:13 發表
肛門癌 一半由椰菜花引起

肛門出血,不少人會以為不是痔瘡,便是腸癌,但其實肛門出血亦有可能是肛門感染結核菌,或是肛門疣(俗稱椰菜花)、肛門癌,而有一半肛門癌的個案,都是由肛門疣變成,大部分患者都會因尷 ...
唉~~~
死啦
我肛門位又痕又痛,用過好多藥膏都唔得
唔通又中多樣......
已經冇晒人生樂趣

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-21 01:53 發表

cos 我成個月先知我中左...睇DR.HO 時佢話係附睪炎OR 慢前...
我而家冇咩痛, 但我仲覺覺我尿道口紅紅地...

如果我呢幾日睇佢好似有冇用, cos 做唔到testing...
我驚又未clear 晒o的衣原體 又出事....唔知點 ...
你個情況同killer_law差不多,你地應該可以一齊傾下

引用:
原帖由 sara10 於 2009-10-21 09:40 發表
It happens to me too. So I better go to see Dr. Ho to check it out once for all but i am still waiting /dr. Ho.'s address.
由第1頁睇起好快你會見到佢個名
你根本都冇去睇過

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-20 23:13 發表
肛門癌 一半由椰菜花引起

肛門出血,不少人會以為不是痔瘡,便是腸癌,但其實肛門出血亦有可能是肛門感染結核菌,或是肛門疣(俗稱椰菜花)、肛門癌,而有一半肛門癌的個案,都是由肛門疣變成,大部分患者都會因尷 ...
呢個hpv真係可以引起好多問題出黎,,, 我行錯步,我差錯步

咁多位ching, esp 係killerlaw , 希望大家俾o的idea 我

我未睇dr. ho 之前呢, 就去左aids concern 做testing, 佢地話有淋病同衣原體既小便dna testing

7/10 係aids concern 做testing
10/10 見睪丸同小腹痛
14/10 睇dr. ho, 佢話可能非淋, 攪到附睪炎,or 慢前, 都係食4 環素睇下點
到20/10 , 情況好在, 冇咁痛, 但仲係覺尿道口附近紅紅地, esp 係射完or 小便完

21/10 aids concern 個report 有result.. 佢話淋病同衣原體 都係冇事~ 我唔明...但我做test 之前幾日真係有睪丸同小腹痛, 而食左dr,ho 既藥係好左o的ga wor

我想問...係未個dna testing 唔accuate?? 定係我有其他病? 我真係confuse 晒....

killerlaw ching, 你而定點ar? 有冇好似我尿道口附近紅紅地, esp 係射完or 小便完? 你之前講食左dr.ho 既藥開頭唔work , 要stop 一陣做testing 驗精,
咁你停左幾多日ga??

help!!~~

版主提示:

請你們切勿登出醫生名、地址、電話,
小弟不打算在這個「性知識 forum」和任何人賣廣告,
若果一經發現有人不聽勸告,
會即時 ban account !

拆除版主提示,
同樣會即時 ban account

若果真的有人給予資料那個讀者,
問問題的及義務幫助的讀者同樣都會即時 ban account,
希望各位不要以身試法!

相關搜索目錄: 廣告 性知識

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-21 10:25 發表
咁多位ching, esp 係killerlaw , 希望大家俾o的idea 我

我未睇dr. ho 之前呢, 就去左aids concern 做testing, 佢地話有淋病同衣原體既小便dna testing

7/10 係aids concern 做testing
10/10 見睪丸同小腹痛
...
dna testing話冇事!?但又有病徵!?
咁奇!?以我所知dna testing應該好準
有冇機會你係潛伏期內check唔到!?

我係12/9 出去玩, 23/9 firm 左係淋,
7/10 個week 先開始有小腹同睪丸痛
因為由玩到睇dr.ho 個日, 有成一個月, 所以dr. ho 先估可能係非淋攪到慢前.or 附睪炎..
我有睇你之前既post, 都係一個月到...

聽你咁講~~有機會姐係我醫好左淋仔~衣原體先發出黎??

我想見dr. ho, 但見佢又好似冇咩用, 都係等日子testing...
你上次為左testing 停左幾多日藥ar?
你尿道口個o的位, 會唔會比個 頭 既地方紅小小ga? 佢個紅 好似個冠個邊, 紅o的咁~但又唔叫腫既.

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-21 03:08 發表
我係12/9 出去玩, 23/9 firm 左係淋,
7/10 個week 先開始有小腹同睪丸痛
因為由玩到睇dr.ho 個日, 有成一個月, 所以dr. ho 先估可能係非淋攪到慢前.or 附睪炎..
我有睇你之前既post, 都係一個月到...

聽你咁講 ...
通常都係中左一樣就會有埋其他, 所以要好好檢查清楚同保重身體

我知ar...係死人gov 當我一樣野咁醫先攪到我附睪炎or 慢前姐ma!!!

我食左成week 4 環素~
好唔好睇dr. ho 食耐o的, 等到尿道口既stymptom 都冇埋ar?

回復 9208# 的帖子

Stanley兄, 最近我都返睇左個版, 以前果個就無睇過, 想問下 Tony & 伙計兄係咪都好番晒, 有無聯絡過 ?  我9月中中招皰疹(私家同政府報告一樣), 不過只係政府做埋HIV & 梅既測試, 所以我想再去全面檢查一次, 係咪最好等3個月, 即係12中再去會好啲呢 ?

引用:
原帖由 sara10 於 2009-10-21 10:33 發表
thank you. i'll make appointment and report to you all the details.
師兄, 睇左醫生未? 唔好遲疑

據曾讀過一些關於 HPV 資料,男性如沒有症狀,是沒辦法做 HPV DNA 測試,因不知擦那地方取樣本,但女性則可在抹片時取樣本做測試,是否感染了高危 HPV。所以我以前曾說過,就算沒有症狀,都要做 HPV DNA 測驗,才可知有沒有問題,當然是指女性。

引用:
原帖由 garamon 於 2009-10-21 19:54 發表
據曾讀過一些關於 HPV 資料,男性如沒有症狀,是沒辦法做 HPV DNA 測試,因不知擦那地方取樣本,但女性則可在抹片時取樣本做測試,是否感染了高危 HPV。所以我以前曾說過,就算沒有症狀,都要做 HPV DNA 測驗,才可知 ...
即係點, HPV抽血都驗唔到?

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-10-19 21:49 發表

Kevin兄, 我中既係二型, 我一發就見到水泡, 唔行唔痛, 開頭以為自已係普通發炎, 點知係中招, 醫生點同你講, 有無叫你點處理, 話會唔會返發?
Kevin兄, 最近情況點?  我日日都check著自已, 身心都好大壓力

引用:
原帖由 garamon 於 2009-10-20 10:05 發表
Dr Ho 已回診所,你只是去檢查嗎?
係呀, 我都好耐無上去啦

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-10-21 22:24 發表

Kevin兄, 最近情況點?  我日日都check著自已, 身心都好大壓力
放鬆啦, 睡得吾好好易返發.

引用:
原帖由 kevin12345 於 2009-10-22 02:18 發表

c兄唔好意思遲左覆你..都好得7788但都覺得有D唔妥.可能仲有D陰影.不過要睇埋月尾政府既報告先.我都好大壓力.自已一個就冇所胃死就死.怕連累其他人.....真的早知結果又何必當初
Kevin兄, 你係政府check d 咩 ?  我第一次去睇政府佢都無比咩治療我, 話皰疹第一次發過2 - 3 星期會自已無事, 除非感染其他細菌.  你我都係有老婆既人, 壓力真係好大, 好多師兄都講過頭3個月比較緊要, 大家要keep 好 d 抵抗力, 你老婆無咩吧  ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。