推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 garamon 於 2009-11-6 15:10 發表
不記得在那處看過的文章說,皰疹是很普通及易感染的病,在美國有 5 分 1人口都感染了,開始時會嚴重,但後來會越來越輕微,可以說等如是生殖器的暗瘡吧了。
師兄, 如果唔會一直帶菌, 又或者唔會咁易傳染人, 我就會當佢係普通皮膚病, 可惜事以願違!

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 sammikpson 於 2009-11-6 17:44 發表
I have 疱疹.when I first oral sex with girl. I have it at 18 year old. Till now i was 30 year old, No recurrance happened!!!!
師兄, 你意思係話你中左皰疹2型, 係邊個位置, 你一次返發都無?  想問下你有女朋友或者老婆, 我好怕傳染比老婆!
!

回復 9469# 的帖子

現在驚也沒用,我相信大家都是擔心將來會怎樣,但我認為,現在醫學這麼進步,可能不久已發明有藥醫治,所以現在最重要有沒有讓你的太太知你的病,如生孩子的話,選擇剖腹生產。

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-11-6 00:41 發表

版主近排應該好忙,
吾係一早己經ban左你
小弟已經一口氣 ban 左幾個不遵守規則既會員!

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-6 17:58 發表

師兄, 你意思係話你中左皰疹2型, 係邊個位置, 你一次返發都無?  想問下你有女朋友或者老婆, 我好怕傳染比老婆!
!
我睇第一個"黃綠"個時, 驗哂全套.
report check到我都中左皰疹2型,
我一次都無發過.
吾知係吾係嘴倉.

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-6 10:55 發表

你都一年幾冇事啦~~ 完全冇晒野架啦~ 放心去過你既新生活啦~
只怕仲有病毒潛服...
都係食多兩至三年保健食品,
清清d病毒先可以放心曳曳...

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-6 10:56 發表

你由第xx頁開始睇好快都搵到dr.ho個名啦,,,自己去俾少少時間搵一搵,,個個都係咁架啦~ 加油!
不過我從其他渠道得知DR HO 的地址,

引用:
原帖由 garamon 於 2009-11-6 19:02 發表
現在驚也沒用,我相信大家都是擔心將來會怎樣,但我認為,現在醫學這麼進步,可能不久已發明有藥醫治,所以現在最重要有沒有讓你的太太知你的病,如生孩子的話,選擇剖腹生產。
Garamon 兄, 我有直接同左老婆講我有事, 雖然講左可以死人, 紙包唔住火, 做個負責任既男人, 唔可以唔同另一半講!  相信師兄你都會係咁做

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-11-6 20:15 發表

只怕仲有病毒潛服...
都係食多兩至三年保健食品,
清清d病毒先可以放心曳曳...
師兄, 我無記錯你有另一半係咪, 你keep左幾耐無咩咩?

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-6 17:58 發表

!
Sam兄, 可以講下嗎?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-11-6 20:11 發表

我睇第一個"黃綠"個時, 驗哂全套.
report check到我都中左皰疹2型,
我一次都無發過.
吾知係吾係嘴倉.
又話皰疹驗血未必驗得出, 我唸個黃綠係咪出錯, 不過你都唔會再re-confirm係咪真中皰疹

引用:
原帖由 strange 於 2009-11-6 21:21 發表

不過我從其他渠道得知DR HO 的地址,
師兄你仲未去睇, 唔好拖啦!!!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-11-5 16:54 發表

我過埋聖誕就一年有多了.
聖誕前上多一次15/F check.

無野之後好多人都未必記得lee度...
可能我都係咁...
恭喜哂老友, 你就好啦, 我重係咁而且黑到想去睇dr ho都放假, 我唔知要攪到幾多個5年!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 所以大家唔洗灰心點都有我墊底

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-11-5 16:42 發表

無.
佢地有d我都有msn, 但未見過佢地online.
我有d ching既電話添, 都過左5年都唔知記唔記得我啦, 唔好講記得個病

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-11-8 10:20 發表

恭喜哂老友, 你就好啦, 我重係咁而且黑到想去睇dr ho都放假, 我唔知要攪到幾多個5年!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
其實你有無介口同改變生活習慣?

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-8 03:38 發表

其實你有無介口同改變生活習慣?
你睇翻我咁多年既post咩都有做到啦, 咁又點?? 好講運

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-11-8 19:16 發表

stanley, 唔知咁耐以尼你身體狀況如何呢?我自從一年半前中招後幾個月, d腸胃一路都唔好, 好似周身痛成日病咁, 係今年年初先好轉番, 不過都係成日消化不良, 唔知你有冇呢個問題?我覺得係因為心情唔好所影向.....各位兄弟又會唔會咁呢?我想知道係咪只係我 一個係咁

[

係今年年初先好轉番, 不過都係成日消化不良, 唔知你有冇呢個問題?我覺得係因為心情唔好所影向.....各 ... [/quote]

C HINHG
應該係長期食抗生素等消炎藥。
食壞個胃呀。。要睇中醫調理。
同埋戒煙酒,濃茶/啡先掂。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-11-8 19:16 發表

有果一定有因,所以要成日自我檢討一下,

西藥都系治本!
最重要治根!

我都有留意你的留言,腫很難消,常反發!
印象中你都有少少吸煙!
工作,精神壓力等!

所以我才問改變了生活習慣!
另外,消腫都關個人體質,對抗力。
增強本身對抗力中醫都好有用。煲湯補一補都好重要!

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-11-8 22:10 發表
[

係今年年初先好轉番, 不過都係成日消化不良, 唔知你有冇呢個問題?我覺得係因為心情唔好所影向.....各 ...
C HINHG
同埋戒煙酒,濃 ... [/quote]

抗生素等消炎藥有時也對益菌也殺掉,所以吃藥時最好網上查清楚,
和吃藥時期小心吃食物!費時減低作用又要吃多次藥又有抗藥性!

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-8 23:51 發表

C HINHG
同埋戒煙酒,濃 ...
抗生素等消炎藥有時也對益菌也殺掉,所以吃藥時最好網上查清楚,
和吃藥時期小心吃食物!費時減低作用 ... [/quote]

Stanley & Andus 兄, 我地都想係到既師兄受過教訓後都可以儘快好番晒從新做人, man 兄同有灡v兄都有提出用中醫調理身體, 我都準備試下.  Andus 兄, 想問你除左腸胃唔好之外, 該無再返發吧?

熊貓

在200頁附近都有班人講包的資料,你看一看!

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-9 00:54 發表
熊貓

在200頁附近都有班人講包的資料,你看一看!
Man 兄, 我成版都睇過晒, 果啲資料我都睇過, 不過大多中皰既師兄都無再post近況, 佢地以前部份人都話一停藥就返發, 有啲話成年半都有持續, 所以睇到我好灰!  問過以前中招既師兄都無反應

有冇ching話到
係出面驗梅同a仔大概要幾$$呀?

引用:
原帖由 TMW111 於 2009-10-30 12:27 發表
今個月睇完DR HO 比左14日藥 同藥膏 消毒藥水
食完14日 龜頭炎 仲未好 龜頭仲係好紅
龜頭炎已經8個月啦
睇左2次普通醫生 1次秘尿科  2次油麻地社會科
好想快D好返
真係唔知點算好
龜頭炎 最近好似好返左 90%
但係我尿道口.肛門口都仲有D痕癢
有無兄弟有相似情況,可以分享一下

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。