推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-11-9 22:40 發表
有冇ching話到
係出面驗梅同a仔大概要幾$$呀?
係政府唔洗錢, 不過要等 3 星期先有報告

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-11-9 21:40 發表
各位兄弟有無人中過念珠菌?
我半年前鰜蚽d過言有念珠菌
當時睇左皮膚科搽左同食左藥無哂紅色一達達諗住無事
但呢排同老婆一行埋之後佢就有念珠菌搞到好痕
我自己就一D病徵都無
睇醫生佢都係就咁開D抗菌藥 ...
"到底有無辦法先可以CONFIRM到我自已無事唔再惹人......", 呢個唔只係師兄既問題, 好似中皰既我, 同中花既師兄都好想知, 我都想生BB

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-11-9 22:40 發表
有冇ching話到
係出面驗梅同a仔大概要幾$$呀?
大約2樣加埋 600-700蚊到啦

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-8 15:47 發表

有果一定有因,所以要成日自我檢討一下,

西藥都系治本!
最重要治根!

我都有留意你的留言,腫很難消,常反發!
印象中你都有少少吸煙!
工作,精神壓力等!

所以我才問改變了生活習慣!
另外,消 ...
ching係唔關事, 3年幾前舊板度過時個個兄弟跟伙記兄, 全部食健康產品, 靈芝膠囊,靈芝包子, 参等再加運動, 但有d人都係唔得, 包括我, 所以好難講, 我咩都有既你上面講既全部都有, 煙我係見客食, 我連客都小見, 所以好難講.

相關搜索目錄: 健康產品 運動

另外今日去左dr ho又冷凍, 每次都希望係最後一次, 今次佢話生係尿道位要小睇一d, 即一星期睇1,2次夠了, 因為要打開黎睇變左有空氣, 咁疣就會容易生出黎, 又知多樣野了

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-11-10 00:53 發表

ching係唔關事, 3年幾前舊板度過時個個兄弟跟伙記兄, 全部食健康產品, 靈芝膠囊,靈芝包子, 参等再加運動, 但有d人都係唔得, 包括我, 所以好難講, 我咩都有既你上面講既全部都有, 煙我係見客食, 我連客都小 ...
以前中醫師講,靈芝膠囊,靈芝包子,2046,食果時就會精神好,一停就回舊屎。同維他丸類似一樣,食時精神,一停一樣!
睇中醫邊度有問題補邊度,然後平衡反成個身體,早幾年我身體差,常損傷後不能自好,都系看中醫開藥,然後慢慢
這幾年都無這情況!都系補和強肝腎!

其實別人吾得,吾一定自己吾得,因各有各生活習慣,凡是有希望和令自身有好處,積極些,起碼無悔!
也無害處!

不過你生到尿道口都幾煩!更加保重身體!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-11-10 00:53 發表

ching係唔關事, 3年幾前舊板度過時個個兄弟跟伙記兄, 全部食健康產品, 靈芝膠囊,靈芝包子, 参等再加運動, 但有d人都係唔得, 包括我, 所以好難講, 我咩都有既你上面講既全部都有, 煙我係見客食, 我連客都小 ...
伙記同Tony兄佢地點?  Stanley 兄, 何醫生有無講點解中左5年仲會生?

Stanley, 睡眠不足可能有影響免疫力,另外會不會你仍不停有性行為,和對方不停交叉感染?( 這點是估計,如果講錯請不要見怪! )

引用:
原帖由 garamon 於 2009-11-10 11:31 發表
Stanley, 睡眠不足可能有影響免疫力,另外會不會你仍不停有性行為,和對方不停交叉感染?( 這點是估計,如果講錯請不要見怪! )
Garamon兄, 你同另一半最近點吖?  係咪都keep著無做, 我自已都唔咁唸同老婆做咩, 我連自已打都有壓力!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-10 00:08 發表

大約2樣加埋 600-700蚊到啦
Candy 妹, 妳最近好嗎?

回復 9503# 的帖子

當然喇,由去年 9月已停了不做!

引用:
原帖由 garamon 於 2009-11-10 13:41 發表
當然喇,由去年 9月已停了不做!
有時我唸自已唔搞都可以, 不過另一半係無辜, 心都好唔平衡, 都唔知幾時先可以咩........

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-9 00:42 發表

抗生素等消炎藥有時也對益菌也殺掉,所以吃藥時最好網上查清楚,
和吃藥時期小心吃食物!費時減低作用 ...
Stanley & Andus 兄, 我地都想係到既師兄受過教訓後都可以儘快好番晒從新做人, man 兄同有 ... [/quote]

熊貓兄, 我應該係北上玩樂時惹到珍珠疣, 尼d係常見皮膚病, 小朋友都會有生, 正常人應該幾個月到一年自己好, 不過我搞到而家兩年都尼, 試過冇出三西個月又見到有, 我都冇再去玩la..都唔知搞咩鬼, 應該係係個病灶被消除前病毒複制感染到其他皮膚, 跟住再過幾個月先出尼.而家我都係咁自己check 住, 希望自身immun system可以發d 清除佢la

另外之前聽你講話你出水泡, 但冇痕冇痛, 以我所知herpes應該會痕同痛wor....水泡係一堆唔係一個wor..你肯定自己中左?

引用:
原帖由 andus 於 2009-11-10 14:24 發表

Stanley & Andus 兄, 我地都想係到既師兄受過教訓後都可以儘快好番晒從新做人, man 兄同有 ...
熊貓兄, 我應該係北上玩樂時惹到珍珠疣, 尼d係常見皮膚病, 小朋友都會有生, 正常人應該幾個月到一年 ... [/quote]

Andus 兄, 我9月中發現有水泡馬上去私家睇, 第二日再去政府睇, 兩間都抽左野去做種菌測試, 結果都一樣係中左皰2型, 我當堂呆左, 我開始都以為係發炎, 因為係下面毛髮既地方出水泡, 又唔痛又唔無癢, 所以症狀都係因人而異!  師兄, 你有另一半嗎?  照計珍珠疣唔難醫好斷尾

回復 9506# 的帖子

我和太太沒有這問題,可能是平時工作忙碌,所以不熱衷這回事。

引用:
原帖由 garamon 於 2009-11-10 19:12 發表
我和太太沒有這問題,可能是平時工作忙碌,所以不熱衷這回事。
師兄你情況比我好!

引用:
原帖由 garamon 於 2009-11-10 03:31 發表
唔緊要, 大家交流下姐, 我一個月先可能得一兩次, 而且一定用套, 如果交叉感染應該外面都有, 而我而家只係裡面有, 係尿道入面, 其他咩都無事.

尿道位真係同dr ho講既一樣, 佢一開頭已經講左, 係會耐好多, 佢之前都話過比我知有人為左依個部位係一年半黎每一兩個星期不停冷凍先好翻, 所以我都知心知不妙, 加上我唔知成日反開黎睇變左有空氣入左, 攪到咁易翻發, 所以希望比一d資料大家, 記住生係尿道位就唔好成日check一兩星期先check一次好了

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-10 14:52 發表

熊貓兄, 我應該係北上玩樂時惹到珍珠疣, 尼d係常見皮膚病, 小朋友都會有生, 正常人應該幾個月到一年 ...
Andus 兄, 我9月中發現有水泡馬上去私家睇, 第二日再去政府睇, 兩間都抽左野去做種菌測試, ... [/quote]

我有要好女友, 同佢行左一年, 識佢我己經中左, 不過我有一次都同佢講左我好似有d皮膚病, 我話係可能去泳池, 骨場或者用酒店毛巾感染到
, 再唔係係己前去玩中都唔出奇, 佢唔太清楚尼d野, 知道有得醫佢就冇再問. 不過性生活我都有時好小心, 怕自己睇唔到自己有惹左俾佢
所以我一發現就會去睇醫生, 再唔係自己用方法搞掂佢.
熊貓兄, 你第一次發現時水泡係點?好多粒定一粒?大唔大個?有色嗎?會唔會出水?

相關搜索目錄: 酒店

想請教一下,口交會互相傳染衣原體或支原體嗎?

引用:
原帖由 signsign 於 2009-11-11 00:27 發表
想請教一下,口交會互相傳染衣原體或支原體嗎?
I think so , cos i got infected STD in oral ( i fuck with condom)

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-11-11 01:21 發表

I think so , cos i got infected STD in oral ( i fuck with condom)
咁如果係類似大腸干菌呢

引用:
原帖由 andus 於 2009-11-10 23:58 發表

Andus 兄, 我9月中發現有水泡馬上去私家睇, 第二日再去政府睇, 兩間都抽左野去做種菌測試, ...
我有要好女友, 同佢行左一年, 識佢我己經中左, 不過我有一次都同佢講左我好似有d皮膚病, 我話係可能去 ... [/quote]

Andus 兄, 當時發現水泡係有兩達, 應該唔似上網睇好多細細粒果種, 皮膚都無紅, 所以開頭以為自已未必係, 泡係自已穿, 無留意到流出嚟既野, 至少唔會多野流, 所以感覺唔明顯, 唔痛唔癢, 我已每早晚檢查著, 就似平時出水泡一樣, 穿左就結礁.  你都好啲, 中皰我都唔敢再同老婆做, 好驚會傳比佢

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-11-10 23:50 發表

唔緊要, 大家交流下姐, 我一個月先可能得一兩次, 而且一定用套, 如果交叉感染應該外面都有, 而我而家只係裡面有, 係尿道入面, 其他咩都無事.
Stanley 兄, 唔好意思, 多口問句, 你中招剩既係JJ到, 周圍有無中? 因為我中皰發係毛髮位

回復 9513# 的帖子

師兄你同女朋友做係無戴套咩?  你中果啲戴左該傳染機會低

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。