推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 man002 於 2010-3-5 16:41 發表

其實這些病真系好平常同好小事!

同內科果隻大煱野,真系牛比同蚊比!take it easy.............你重可以自由自在生活和活動!

內科果隻真系痛不欲生,求生不得求死不能!果下先最驚!最可怕!
我都明,但有時得左呢d hpv 病毒都俾別人大好多機會有cancer,,當然唔一定會有,但個機率高左,, 呢d都係做錯野既代價。

最緊要係平常心,,,放鬆d,,, d病先會少返黎搵我地!!!

引用:
原帖由 alvinch 於 2010-3-6 00:42 發表
抱歉,小弟剛來報到...其實已看了一些師兄的post...
自己12月出現珍珠疣....看政府的。
問題是...有說好返兩年沒有復發就沒事....但政府的那位醫生又說不可作準(加上有些師兄又說有翻發)
知道這裡的朋友,可能在對抗 ...
朋友~ 我唔係好識珍珠疣係乜
你有冇出去睇過皮膚科專科醫生,聽多個醫生既講法啊?

*提提你,而家開始唔好再同你gf行埋啦,唔係傳左俾佢就麻煩!!!

stanleysex兄..我想問如果用laser電甩疣,傷口大約要多久才會好...

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-2-21 23:35 發表

師兄, 真係差唔多2星期一次, 每次當發現到正常3, 4日, 無咩大既病徵, 通常都係沖涼果陣"拿一拿", 情況同損左情況一樣, 輕微, 之後見袋袋有囍a方深色左, 少少結焦, 跟著過2, 3日無事 h:" />  我有老婆, 自從上年 ...
2星期一次, 又真係好密, 你第一次係JJ, 之後係春袋, 會否睇下醫生呢?

我上次食皰藥係去年3月, 而家1年了, 都無出過, 算好彩.

祝你早日康復!!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-2-25 21:29 發表

LEN88

我自己每隔幾日都會自己望下下面陰唇個2,3粒仔野有冇變大/突出/變樣,,,佢都係好似微微較起,但唔似花既形,,,,(真係唔自己check住都唔安樂,心理壓力真係幾大,,,好驚,,,,後悔,,不安,,,,,,自責,,真係呢d心 ...
你不要比太大壓力比自己, 其實過了3個月無出, 75%已無事, 睇呢度咁多無返就可證明!!!

祝你早日康復

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-1 16:45 發表

生bb我都想,不過陰道成日發炎,, 1個月1次,,唉,,, 唔知係咪有過淋病,影響到身體,搞到而家咁,, 之前都冇咁既~ 發開有條路
我的JJ炎去年也出得很密, 後來看了另外2個醫生, JJ炎好轉, 你看需否轉別的醫生,

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-3 22:08 發表

今日終於頂唔順咁密既返發, 第一次去左15樓睇, 感覺OK, 試食一個月藥睇下情況有無改善h:" />
有結果請報告一下

引用:
原帖由 95555052 於 2010-3-7 02:27 發表

有結果請報告一下
師兄, 你上年9月食左幾耐皰藥, 醫生開左40日藥比我, 食左2, 3日暫時都唔覺有咩特別好, 再繼續睇下點

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-6 09:54 發表

朋友~ 我唔係好識珍珠疣係乜
你有冇出去睇過皮膚科專科醫生,聽多個醫生既講法啊?

*提提你,而家開始唔好再同你gf行埋啦,唔係傳左俾佢就麻煩!!!
多謝你...專科就沒有看過,始終心理上有一點點壓力。
女朋友方面,當自己得知此事,就沒有再行埋......
不過依家真係好驚d病毒會跟一世...打亂晒整個結婚的pan

相關搜索目錄: 結婚

alvinch:俾我就點都會拖返半年一年先再諗, 因為你講你女友係好保守呢~~仲有睇專科好似專門啲喎~~

引用:
原帖由 man002 於 2010-3-5 16:47 發表

覺得用laser最大問題系留下巴痕,花又吾知何時會覆發,laser多幾次,睇怕你都吾敢系人臉前除衭囉!

因為花系生出來才殺,所以次凍脫就最簡單!太大就用切掉方法!
唔知點解你地咁怕有巴痕,,如果可以醫得好,少塊肉都制.

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-3-8 10:11 發表
alvinch:俾我就點都會拖返半年一年先再諗, 因為你講你女友係好保守呢~~仲有睇專科好似專門啲喎~~
謝謝你, 剛剛在政府排到期, 遲吓會做冷凍,醫生說做完再觀察。
另外,或許因此問題...與女朋友溝通有少少問題...但開心的是,雖然是新仔,但有大大肯回post

還有,想問問candycandy,其實如果係花, 有冇得完全好返晒(因為上其他網,好似話我果隻疣同花,係好相似)

引用:
原帖由 minghin 於 2010-3-8 19:48 發表

唔知點解你地咁怕有巴痕,,如果可以醫得好,少塊肉都制.
你講得比較奇怪,有得選擇,當然選擇最好又最無傷害啦!

日後你去公眾地方:游泳,桑拿,溫泉,體育館等除衫褲換衫比人問你下體十幾個巴痕,你都吾知點答!

話比人格劍得來戰績?米又系怕人知有生過野!

那麼簡單道理都問

引用:
原帖由 alvinch 於 2010-3-8 23:00 發表

謝謝你, 剛剛在政府排到期, 遲吓會做冷凍,醫生說做完再觀察。
另外,或許因此問題...與女朋友溝通有少少問題...但開心的是,雖然是新仔,但有大大肯回post

還有,想問問candycandy,其實如果係花, 有冇得完全 ...
剛剛在政府排到期, 遲吓會做冷凍,醫生說做完再觀察。排幾久先做冷凍,

上次我系政府睇醫生發現立刻即日醫生做冷凍先走!

引用:
原帖由 alvinch 於 2010-3-8 23:00 發表

還有,想問問candycandy,其實如果係花, 有冇得完全 ...
朋友,,唔怕講我係結婚前2個月死去亂識人玩先會中淋病,,,老公事後都知,但佢都肯俾機會我,,,,,, 你如果中左招之後有同你gf行埋過都可能好大機會傳染左俾佢,,, (希望你冇啦),,  你真係唸清楚你去玩過之後有冇同你gf行埋過啦,,如果有,,你真係唸唸要唔要同佢自首~

呢到所有人都會好明白大家既感受,,,所以係到可以得到大家互相既支持,,ching知道既都會分亨出黎俾大家知

如果我係你,我會走去私家到睇,唔會係到等政府排期,,真係等得黎都蚊訓啦,,,,加上唔多唔少實會拖延左你既最佳疹斷時間,, 仲有,,如果你中得一樣,你就記住check埋其他既性病會安全d,,, 政府呢d野我覺得對醫性病真係好求其,,,聽過之前幾個ching講都冇咩好感,,, 朋友呢d錢唔鏗得真係

花應該有得斷尾既,,,學stanleysex話,,, 5年前係到既人而家99%都冇再係到留言,即係代表好返冇事先冇上黎啦~係咪~~~ 我自己就聽醫生話if 1.5年-2年冇再出,都好大機會唔會再出,,, d病毒可以自己抑制到同清取到佢loo

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 95555052 於 2010-3-7 02:18 發表

你不要比太大壓力比自己, 其實過了3個月無出, 75%已無事, 睇呢度咁多無返就可證明!!!

祝你早日康復
唔係想俾自己大壓力,不過係我check到有 hpv 16,18,,醫生同我講花唔一定係hpv 6,11,,, 16,18呢d都可以wor,,咁我聽到之後先好驚姐~~~ 擔心都係人之常情

不過,,多得你地同我老公支持,,, 我會自己盡量去調節下個心情,,唔係真係人都癲

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-9 10:21 發表

唔係想俾自己大壓力,不過係我check到有 hpv 16,18,,醫生同我講花唔一定係hpv 6,11,,, 16,18呢d都可以wor,,咁我聽到之後先好驚姐~~~ 擔心都係人之常情

不過,,多得你地同我老公支持,,, 我會自己盡量去調節下個心 ...
Candy妹, 大家都係到努力緊, 比心機

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-7 03:09 發表

師兄, 你上年9月食左幾耐皰藥, 醫生開左40日藥比我, 食左2, 3日暫時都唔覺有咩特別好, 再繼續睇下點
我由前年10月中食到上年3月, 其實我唔肯定是皰, 因食藥但都出JJ炎.
3月後我停藥, 只用膏, 但都出JJ炎. 沒出皰.

之後轉醫生, 就停了JJ炎, 12月發燒又有JJ炎, 又轉醫生, 而家就無出

我希望耍BB, 會多看DR HO一次 再定

引用:

有話2年無出, 身体扺抗力會消滅疣.

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-9 10:21 發表

不過,,多得你地同我老公支持,,, 我會自己盡量去調節下個心 ...
明白!!
初初中招, 我直頭想自殺, 又無人可以講, 無這Forum, 我神經病都可能有份

回復 10242# 的帖子

我直頭想自殺, 又無人可以講.絕地係好多人的心聲.但冷靜後,很多人想藉自殺逃避痛苦,但只是將你的痛苦放在你的家人個心裡

剛在醫生做完冷凍,有d痛....

引用:
原帖由 LEE624 於 2010-3-10 19:16 發表
我直頭想自殺, 又無人可以講.絕地係好多人的心聲.但冷靜後,很多人想藉自殺逃避痛苦,但只是將你的痛苦放在你的家人個心裡
治療期間會有這種想法,但停了一段時間後,就會心情好轉,越長久不復發,越會開始不當一會事。

講真當我知道中o固一刻真係好似依個世界無晒希望, 人生灰爆, 係因為有依個forum可以大家傾下講下扶持下先可以無咁灰,當你醫好左後再睇返, 其實依啲事無乜大不了, <---起碼好過中aids啦~~

所以大家要努力努力~~

自己依家康復期中(已2個月無出)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。