推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-3-11 12:19 發表
講真當我知道中o固一刻真係好似依個世界無晒希望, 人生灰爆, 係因為有依個forum可以大家傾下講下扶持下先可以無咁灰,當你醫好左後再睇返, 其實依啲事無乜大不了,  
個個都係有玩過先會有事,,,

所以希望張呢個"唔好出去濫交、嫖妓"既信念傳開去,,, 等d人要珍惜自己既野,愛珍身邊既人,,, 少d人步我地後塵!!!

不要以為用左安全套就冇事

不要濫交

保持單一性伴侶

不要嫖妓

每天早睡早起、戒煙戒酒!!!

多做運動!!!

相關搜索目錄: 運動

我相信好多人會有事先黎後悔, 當然我會係後悔既其中一份子

回復 10249# 的帖子

candycandy
我驗血報告出左啦
無事啦 好YEAH!

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-3-12 15:57 發表
candycandy
我驗血報告出左啦
無事啦 好YEAH!
冇事就太好啦~~~恭喜晒

不過你驗血係check ? aids? 梅毒嗎???

不經不覺,,一年了~~~

回復 10249# 的帖子

有事先黎後悔+1我係.但以後我一定會好好做人....三思而後行

引用:
原帖由 LEE624 於 2010-3-14 09:22 發表
有事先黎後悔+1我係.h:" />但以後我一定會好好做人....三思而後行
即係師兄, 你咩都無中

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-12 10:30 發表

個個都係有玩過先會有事,,,

所以希望張呢個"唔好出去濫交、嫖妓"既信念傳開去,,, 等d人要珍惜自己既野,愛珍身邊既人,,, 少d人步我地後塵!!!
認同!!!
希望各界可以早日康復(真是我自己的心願),並且同身邊人互相珍愛

另外man, 因為我果邊,政府話唔係日日有得做,一個星期得一日係專做的, 跟住就排3星期。

引用:
原帖由 man002 於 2010-3-9 01:11 發表

你講得比較奇怪,有得選擇,當然選擇最好又最無傷害啦!

日後你去公眾地方:游泳,桑拿,溫泉,體育館等除衫褲換衫比人問你下體十幾個巴痕,你都吾知點答!

話比人格劍得來戰績?米又系怕人知有生過野 ...
兩睇啦.
如果gf/老婆己知你生椰仔, 佢肯原諒.
咁真係可以醫得好, 我覺得有疤痕都無所謂.
但如果無gf/未婚, 又無講比佢知"真相"
有疤痕又真係好難解釋...

我都有疤痕, 但毛毛遮住左...

回復 10253# 的帖子

中左la....後悔中....三思而後行,只係以後唔好錯洛去...

引用:
原帖由 minghin 於 2010-3-8 11:48 發表

唔知點解你地咁怕有巴痕,,如果可以醫得好,少塊肉都制.
基本上係無咩痕既, 同我都同意minghin兄既講法, 你一世有病重要定有條巴痕重要, 有左好多病唔係到你有無得簡, 醫好已經算好, 如果你好似我咁5年都重未好既, 你比一百條一千條巴痕快d比我好翻唔好折磨我好過啦, 好翻要知足重要過醫唔好, 之前大巴ching都有巴啦, 無辦法既有時, 但係都已經全部失哂蹤, 我都等緊依日好過.

中左淋仔,上星期去完政府食完藥,今日翻睇話ok,遲d睇埋報告,咁係唔係淋仔果關已經過左? 徬徨中

唉,中了之後有一晚老婆咀我小兄弟,第2朝我先至知有白色分泌,心知不妙,上星期去睇政府醫生,確認中淋仔,之後一路都冇同老婆行埋,早兩日佢喉嚨發炎仲發埋高燒有鼻水,再之後佢下面話多左d 分泌白帶,好驚會同我有關,非常後悔

想知點解政府用果隻藥 cedax 一粒搞掂,但係我上網睇就話要食足3日一個療程?驚俾老婆知,真係想自己買俾老婆食,唔俾佢知,雖然咁諗係好唔岩,但係俾佢知就離婚都有份,而家真係好驚好後悔

我怎么没弄明白是什么意思呢?

引用:
原帖由 cfzz2011 於 2010-3-15 16:42 發表
我怎么没弄明白是什么意思呢?
不明白甚麼?

引用:
原帖由 loklokhung 於 2010-3-15 13:26 發表
唉,中了之後有一晚老婆咀我小兄弟,第2朝我先至知有白色分泌,心知不妙,上星期去睇政府醫生,確認中淋仔,之後一路都冇同老婆行埋,早兩日佢喉嚨發炎仲發埋高燒有鼻水,再之後佢下面話多左d 分泌白帶,好驚會同我有 ...
朋友,呢樣我中過
可以答到你
我當時係去私家到睇,第1次自己未同老公講,, (當時都未知有冇淋)但醫生照同我打左1針食1個星期藥,, 叫我2個星期內唔好同老公行埋,等d藥力發揮左先再留小便check, 但中間我有同老公行埋一次,, 留小便check出黎 係有淋,,

最尾係老公同我2個一齊去睇,, 左右pat pat各俾人打左一支針,之後食左一粒等效藥,2個星期冇行埋,再check 小便dna,, 就清左,, (呢次係轉左針藥)

我當時未check前係真係有好多白帶好誇張咁流出黎,我唔知你老婆個d係咪,但我當時係真係有呢個情況,多到好似流水咁,,一抹係好多成張tissue都係,,, 口交都係可以傳到的。

睇黎你唔好自己亂去買藥食,真係唸唸方法同你太太講會好d,,因為你自己幾時中左淋都可能唔知,,, 淋病會引致女性不育,所以越早醫係越好~

希望幫到你啦呢d意見!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-15 17:34 發表

朋友,呢樣我中過
可以答到你
我當時係去私家到睇,第1次自己未同老公講,, (當時都未知有冇淋)但醫生照同我打左1針食1個星期藥,, 叫我2個星期內唔好同老公行埋,等d藥力發揮左先再留小便check, 但中間我有同老公 ...
唔該晒,想知係一開始就流得好勁定係開始時得小小,之後越來越多?

我老婆係多左,但唔誇張果隻,以往冇見過佢條底褲有跡,而家有,所以都係估o下估o下

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-15 17:34 發表

朋友,呢樣我中過
可以答到你
我當時係去私家到睇,第1次自己未同老公講,, (當時都未知有冇淋)但醫生照同我打左1針食1個星期藥,, 叫我2個星期內唔好同老公行埋,等d藥力發揮左先再留小便check, 但中間我有同老公 ...
之前睇post 話去政府睇完話清晒,後來原來未清,因為有d去左前列腺或者睪丸度,真係唔知要唔要去私家睇多次呢~

引用:
原帖由 loklokhung 於 2010-3-15 13:43 發表
想知點解政府用果隻藥 cedax 一粒搞掂,但係我上網睇就話要食足3日一個療程?驚俾老婆知,真係想自己買俾老婆食,唔俾佢知,雖然咁諗係好唔岩,但係俾佢知就離婚都有份,而家真係好驚好後悔
你野到佢你重衰啦,有時有些野吾講系吾得,一系中了閃去 long long trip先機會野到

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-15 02:17 發表

兩睇啦.
如果gf/老婆己知你生椰仔, 佢肯原諒.
咁真係可以醫得好, 我覺得有疤痕都無所謂.
但如果無gf/未婚, 又無講比佢知"真相"
有疤痕又真係好難解釋...

我都有疤痕, 但毛毛遮住左...
這個問題系在正常社交下好大問題,吾通你閃人永遠吾同人臉對臉!所以有得選....

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-3-15 12:58 發表

基本上係無咩痕既, 同我都同意minghin兄既講法, 你一世有病重要定有條巴痕重要, 有左好多病唔係到你有無得簡, 醫好已經算好, 如果你好似我咁5年都重未好既, 你比一百條一千條巴痕快d比我好翻唔好折磨我好過啦, 好 ...
任何病初初早早醫,可能有好多方法選擇,
吾理吾醫,什麼病都系到最後最差最惡劣,才解決永遠都系吾到有機會選!

如果大大粒要切再焊,或者laser應該都有痕!

引用:
原帖由 man002 於 2010-3-15 21:05 發表

這個問題系在正常社交下好大問題,吾通你閃人永遠吾同人臉對臉!所以有得選....
講真, 我真係十幾廿年無去遊水.

引用:
原帖由 loklokhung 於 2010-3-15 17:48 發表

唔該晒,想知係一開始就流得好勁定係開始時得小小,之後越來越多?

我老婆係多左,但唔誇張果隻,以往冇見過佢條底褲有跡,而家有,所以都係估o下估o下
講真,,,淋病好多人都可以冇咩野病徵,,咁你點可以按我個case去伻估你太太而家個情況呢,,,我地去check都要留小便去check dna 啦,,,先生

你自知sure唔sure你有淋之後,真係有冇同你太太有咩close接觸先,,, 我覺得你都政實左你自己係有,唔好再唔面對啦,快d帶你太太去睇醫生啦,,
一間你整到佢由起其他問題仲大獲啦!!! 想想如何解釋得好d仲好過啦,,,,

candy
梅毒我幾個月已驗出無事
我今次係驗HIV (要等3個月)
出來結果無事啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。