推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-18 23:03 發表

藥房lee個金毛妹樣就一般啦.
15/F左右隔離醫生有個金毛就正(好大個波).
好似個日同我報到掛號個個短頭髮, 個樣串到pk...

現在過左15個月, 希望真係不洗再煩啦...

過左咁耐,,,冇事架啦!朋友!

回復 10291# 的帖子

Killer 兄,唔好唔開心啦,,,一定醫得好...

Killer 兄,我醫左約7個月,仲係返發中..下星期仲要去多次醫生度做冷凍,有d黑色粒粒無脫落,但我信一定可以醫好.brother唔好灰心

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-18 15:03 發表

時間過得咁快, 應該無事了, 通常1年後無架啦恭喜哂, 努力面對人生啦

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-19 01:04 發表

呢到有邊個唔係咁呢? 個個都成日食藥架啦,,我夠有手尾跟啦呢一世,,,
唔錯都錯左,唔做都做左,,,,如果有得返轉頭,,六合彩頭獎都有得我地中啦,,,

唔好下下成日講到要死咁,,,自己要硬淨d先得架!!!
唔開心,,成日 ...
咪係囉而家先7個月, 咁我咪要前後死一百幾十次都唔掂, 我同期既全部失左蹤4年以上, 個個都話翻黎post keep住, 咪一樣都而家無發生過一樣, 佢地都係大約用一年左右以上醫好啦, 咩病都係唔信睇翻頭幾板post就知, 重要係依個叫新板, 舊板時已經過左30萬人post同睇, 所以唔洗灰心你比我好千倍了. 加油!!

很久沒回來了..轉眼間過左一年四個月.
唔知我身體內的 hpv 病毒好番未. 因為自年幾前做laser後到依家都沒有復發.
不過係咪要去 dr ho 做一個檢查安全d呢. 因小弟近日識左個女朋友.
我怕做愛時會傳給她. 同埋男人驗 HPV 係抽血定驗尿呢 ?
同埋有無ching知道咩叫 黃金葡萄菌. 係咪性病一種. THANKS

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-3-20 13:23 發表

咪係囉而家先7個月, 咁我咪要前後死一百幾十次都唔掂, 我同期既全部失左蹤4年以上, 個個都話翻黎post keep住, 咪一樣都而家無發生過一樣, 佢地都係大約用一年左右以上醫好啦, 咩病都係唔信睇翻頭幾板post就知, 重 ...
嗰嗰都係咁,成日喊生喊死,, 中咗招以為好似感冒咁,
睇兩三次醫生就無事, 對呢D症係長期作戰嘅.
佢地都唔肯睇翻嗰D  舊 Post , 幾年啦....我都唔敢話百份百好翻.
每日冲凉都要自摸, 有懷疑都要去睇醫生,

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-18 23:03 發表

BLACK_SARENA  &  stanleysex

想吓好啦~~~唔好想壞腦呀,
有得食都唔好制,可能仲毒過你嗰 D .......

引用:
原帖由 minghin 於 2010-3-20 19:11 發表

BLACK_SARENA  &  stanleysex

想吓好啦~~~唔好想壞腦呀,
有得食都唔好制,可能仲毒過你嗰 D .......
係睇下好啦, 諗都吾好諗呀...

新人

大家好...我係新黎既...
我12月頭 發現自己有花...跟住去社會衛生科茶左一個月左右
發覺都冇咩用
結果轉左用Wartec...好快就甩哂
不過個幾星期就後復發一次...
見到之前你地既討論,好似好多人都好得番哂...
有冇D咩建議可以講我知...
我真係好困擾...唔該哂><

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-3-22 16:01 發表
大家好...我係新黎既...
我12月頭 發現自己有花...跟住去社會衛生科茶左一個月左右
發覺都冇咩用
結果轉左用Wartec...好快就甩哂
不過個幾星期就後復發一次...
見到之前你地既討論,好似好多人都好得番哂...
有 ...
趁未嚴重去看私家醫生。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 garamon 於 2010-3-22 19:44 發表
趁未嚴重去看私家醫生。
但係自己甩哂啦...只係有復發既問題...

可唔可以唔睇架...??

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-3-22 20:40 發表

我一直都主要用Wartec, 都係復發得好密, 過左大約一年, 開始個幾月先發一次, 而且好輕微, 問過Dr. HO,佢話應該開始好, 過多段時間會冇事.

佢話以佢見過o既病人, 兩年半內會痊癒唔再翻發.

引用:
原帖由 k28keung 於 2010-3-20 14:21 發表
很久沒回來了..轉眼間過左一年四個月.
唔知我身體內的 hpv 病毒好番未. 因為自年幾前做laser後到依家都沒有復發.
不過係咪要去 dr ho 做一個檢查安全d呢. 因小弟近日識左個女朋友.
我怕做愛時會傳給她. 同埋男人 ...
你係咪講金黃葡萄球菌呀? 係感染傷口o既, 如果係抗藥性好勁o既, 會好大獲, 入血會死人.

體內既 HPV病毒係咪撤底清除, 以現今既醫學水平, 係無法確定架, 因為病毒有可能俾你既免疫系統控制住,得翻好少量, 少到驗唔到, 傳染同復發機會好微.

如果你真係驚, 叫你女友打HPV病毒預防針應該仲好

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-3-22 20:40 發表

甩哂,  不代表清哂.
所以你咪有復發既問題.
你用個隻野不切底.
快d去睇私家, 人地收你一千幾百凍一次.
不係白拿你.

引用:
原帖由 Roby123 於 2010-3-23 00:53 發表

我一直都主要用Wartec, 都係復發得好密, 過左大約一年, 開始個幾月先發一次, 而且好輕微, 問過Dr. HO,佢話應該開始好, 過多段時間會冇事.

佢話以佢見過o既病人, 兩年半內會痊癒唔再翻發.
哦...其實會唔會用下Aldara會有幫助...??

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-23 01:25 發表

甩哂,  不代表清哂.
所以你咪有復發既問題.
你用個隻野不切底.
快d去睇私家, 人地收你一千幾百凍一次.
不係白拿你.
佢多數復發都唔係同一個位...所以我覺得應該係真係甩得乾淨...
只不過真係復發就Predict唔到佢係邊個位...

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-3-23 01:43 發表

佢多數復發都唔係同一個位...所以我覺得應該係真係甩得乾淨...
只不過真係復發就Predict唔到佢係邊個位...
唔係同一個位?
咁你可能野開左...咁好麻煩.
點解我地洗咁多$, 一有即去凍.
就係不想野開...
你有$, 快d去睇啦.
拖得越耐越難好.
其實你茶左咁耐, 你見無乜好轉好去睇啦.
你估lee度d兄弟厭$腥咩?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-23 02:07 發表

唔係同一個位?
咁你可能野開左...咁好麻煩.
點解我地洗咁多$, 一有即去凍.
就係不想野開...
你有$, 快d去睇啦.
拖得越耐越難好.
其實你茶左咁耐, 你見無乜好轉好去睇啦.
你估lee度d兄弟厭$腥咩?: ...
唔係...我係指唔係Exactly同一個位
係執邊果D...來來去去都係係龜頭下面條溝...
其實唔係冇好轉呀
我覺得算係好左好多
只係過一陣就又有一粒,過一陣就又有一粒咁
全部都好細同埋茶一個Cycle就甩哂

相關搜索目錄:

呢幾日都唔係好開心,,我上星期係個口到見到有一粒係由入面突起左一粒白色,,, 我怕係花,,

我都想去俾醫生睇睇,,,

驚驚

lunch 去左睇,,順便抽埋血check睇下有冇乙型肝炎抗體 (因為之前打左乙型針)

佢好認真幫我睇,用放大鏡,, 話唔係,,話睇完冇懷疑過係花wor,, 之後我再問一次,,佢就頂我唔順,拎左個儀器鏡出黎幫我睇,,都話唔係,,

佢話我再係咁,,會好唔得閒,,,我話係,我真係神經衰弱~

佢話如果佢再大粒唔走,,可以幫我搵針清左去/電左去,,但佢話唔係花wor

之後我再問佢淋病,,口交過係咪喉嚨會有事,,佢話會,,但佢話之前清左就應該冇,,佢唔覺得有必要又走去口到拎分泌check,,話冇事wor唔好擔心

請問大家係咪都會好似我咁??? 左驚又驚??

有事之後,,真係成日乜野都唸起性病,,  個心真係好唔開心

我相信諗就一定會,疑神疑鬼都有係我身上發生, 但係我覺得既然醫生話唔係咁就當佢唔係先啦, 諗得多又唔代表會好返, 我只會覺得當一有咩事就去搵醫生就掂咖啦。因為自己係依家面既專家所以我地要信醫生。

依個病真係長期戰爭, 一千幾百真係三幾個月就要跌一跌。

依家小弟既心態係, 唔好後悔以前, 展望以後,對依家女友或老婆好啲, 唔好再出去玩咁樣好呢~~~

stanleysex兄你依家仲有無翻發呢??

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-23 13:41 發表
lunch 去左睇,,順便抽埋血check睇下有冇乙型肝炎抗體 (因為之前打左乙型針)

佢好認真幫我睇,用放大鏡,, 話唔係,,話睇完冇懷疑過係花wor,, 之後我再問一次,,佢就頂我唔順,拎左個儀器鏡出黎幫我睇,,都話唔係,,

佢 ...

candycandy

該死唔使病,驚都無用,,要相信醫生,自己要放鬆,減壓,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。